Şimdi Ara

Yunan Vatandaşı Oluyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
37.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size ne lan istediği yere vatandaş olur adam. kopuyorum yorumlarınızı gördükçe ahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: s@K@t

Dünyada tek ülke yunanistan kalsa gene vatandaşı olmam!

+1907
  • Yalnız çift vatandaş olunca 2 yerdede askerlik yapmak zorunda kalıyorsun. Ben bulgaristan vatandaşıyım çift vatandaş olarak Allahtan Bulgaristanda askerlik kaldırıldıda rahatım. Abimin Yunanistan vatandaşı olan arkadaşı şuan Yunanistanda askerde geldi mide Türkiyede askere gitcek.
  • Bu forumda kafası çalışmayan çok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockman52

quote:

Orijinalden alıntı: s@K@t

Dünyada tek ülke yunanistan kalsa gene vatandaşı olmam!

+1907

+1905 bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiHunter

yanlış anlama yok, fakir olan yunanistan $100 dolar için vatandaş alıyor onu kasteddim

Nasıl yanlış anlama yok, ben anlamışım işte kusura bakmayasın.
  • kedi uzanamadigi cigere mundar dermiş

internetten başvuru yapiliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Yalnız çift vatandaş olunca 2 yerdede askerlik yapmak zorunda kalıyorsun. Ben bulgaristan vatandaşıyım çift vatandaş olarak Allahtan Bulgaristanda askerlik kaldırıldıda rahatım. Abimin Yunanistan vatandaşı olan arkadaşı şuan Yunanistanda askerde geldi mide Türkiyede askere gitcek.

evet dostum öyle bir mevzu var. bizim akrabalardanda yunan vatandaşı olan vardı, işin ilginci 74 kıbrıs barış harekatında rum ordusundaydı. telsizci oldugu için kıbrıstaki kayıp türkleri bulup ailelerine haber vermiş.
  • iyi
  • Adamlar zaten yunan soyundan olanları çağırıyorlar. Yunan kökenli olanlar için doğal bir durum değilmi? Adamlar kalkıpta tüm çorumlular gelsin dememiş yunan olanlar gelsin demişler.
  • isterse dünyanın en büyük ülkesi olsun BENLİĞİMDEN TÜRKLÜĞÜMDEN VAZGEÇMEM
  • quote:

Yalnız çift vatandaş olunca 2 yerdede askerlik yapmak zorunda kalıyorsun. Ben bulgaristan vatandaşıyım çift vatandaş olarak Allahtan Bulgaristanda askerlik kaldırıldıda rahatım. Abimin Yunanistan vatandaşı olan arkadaşı şuan Yunanistanda askerde geldi mide Türkiyede askere gitcek.

http://www.internetajans.com/default.asp?nid=84603

Selanik'ten 1918'de gelmişiz, o sayılır mı acaba?
  • Elimde olsa gider İtalyan vatandaşı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

http://www.internetajans.com/default.asp?nid=84603

Selanik'ten 1918'de gelmişiz, o sayılır mı acaba?

Orasının vatandaşı olursan sayılır tabi. Bu haberde yazan bilgi ne kadar doğru bilemicem. Çünkü abimin arkadaşı daha yeni gitti Yunanistan'a askerliğe. Geldiğinde Türkiyede de askerlik yapcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrkyTgkn

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

hahahah yazık lan tiplere bak sdlşgjsj, yavru kurtlar rahatsız

Şaka yapıyorsun galiba ? Seni burda sağ bırakmazlar yoksa

cCc kénks cCc

• Çifte vatandaşlık iyi olurdu. Hacı izmir liyim yunan soyu varmıdır acaba bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mosin

tebrikler bende sırp göçmeni olduğum için sırp vatandaşlığını düşünüyorum.

sırbistan avrupa birliğinde değil, hem de çok fakir bir ülke. eğer akraban falan varsa onları görmek için gidersin, yoksa yaşanacak yer değil.
    yunan vatandaşı olma meselesi ise bence tam öyle değildir. senin zaten yunanistanda doğmuş olman veya anne babanın yunanistanda doğmuş olması ve sonradan türkiyeye göç etmesi durumunda zaten istediğin an yunanistan vatandaşı olabilirsin. bu senin hakkın.

ayrıca burda bazı kafası basmayan elemanlar var. adam yunanistan vatandaşı olacak diye demediğiniz kalmamış. adam yunan olmuyor yunanistan denen ülkenin vatandaşı oluyor. ve size göre neredeyse vatan hainliğiyle eşdeğer görülen bu olayın iç yüzünü bilmeden atıp tutuyorsunuz. adam kesinlikle sizden daha milliyetçi, öyle olmasa kendi toprağını bırakıp hiçbirşey almadan , sadece bayrak için Türkiye ye göç eder miydi? bunları biraz düşünün, balkanlarda çok Türk var, ama bizim cahil insanımız nerden bilsin..

• Fırsat varsa hiç kaçırma.

-Kökeninde yunan birileri varsa sonuçta orasıda senin bi vatanın sayılır. Senin olmasada atalarından birilerinin vatanı.

Hadi vatan/milliyetçi hikayelerini geçtim ab imkanlarından yararlanma şansın var. Ne biliyim gidip vize istemeyen bi yere tatile gideceğine yarı paraya birçok avrupa ülkesine vizesiz tatil yaparsın.

En basitinden pegasusun falan gidiş dönüş biletleri 200 tl den daha ucuza düştüğü oluyor. Bir çok ülke görme şansın var.

En önemlisi 2 ülkeninde avantajlarından faydalanacaksın.

Böyle bi imkan varken niye kullanmayasın.

Hiç bi işine yaramazsada 100$ ın çöpe gitmiş olur.
  • Anneannemler Osmanlı zamanında Selanik'te yaşamış alırlar mı ki beni ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.