Şimdi Ara

Yunan Vatandaşı Oluyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
37.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tebrikler bende sırp göçmeni olduğum için sırp vatandaşlığını düşünüyorum.
  • eğer isterseniz ayrıntıyı bilgiyi verebilirim pm atanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartsimpson99

Selam yunanistan biliyorsunuz krizde bu yüzden ülkelerine vatandaşlık alıyor eğer kökenlerinizde yunan soyu varsa ve kanıtlayabilirseniz sizi 100 dolar karşılığında alıyor benim vardı yarın gideceğim konsolosluğa gerekli bilgiler için yaşım 17 18 yaş sınırı var mı bilmiyorum
    eğer alırsanız çift vatandaşlığınız olacak ve ab'ye üye olduğu için vizesiz birçok ülkeye gidebileceksiniz

Vay beee
  • Bizde oradan göç etmişiz.Bende başvursam alırlar mı acaba?
    Battı falan diyorsunuz ama somali olmadı ya orası.İleride durumu düzelir.
  • cifte vatansalık oluyorsa iyi ,git ol ama yunanistan olunca insan 2 kere dusunuyor
  • Yıl 2011 hala nedir bu geri kafalı düşmanlık ? Yunanlılarla Türkler tarih boyunca birlikte dostça yaşamışlardır hala bazı yerlerde özellikle Gökçeada ve diğer Ege Adalarında durum aynıdır.Siz sadece aşırı milliyetçi kışkırtmalar sonucu böyle düşünüyorsunuz tabi aynı şey onlarda da var,ama artık aşın kendinizi.Vatandaşlık konusuna gelince sen bilirsin ama AB fazla bir avantajı olmaz sana.Ben şahsen çifte vatandaşlık şansım olsa ABD'yi tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s@K@t

Bugün yunan olan yarın 2 kuruş para versen yok avrupai ayrıcalık falan desen başka nelerini satmaz ki!

Biliyor musun senin gibiler yüzünden bu ülke şu an bu halde.
  • Gideceğin gün haber ver İzmirden uğurlarız seni.
  • Adam bug bulmuş.
  • Dedem yunan acaba yaptırsammı.Çifte vatandaş olan birsürü kişi var neden bu kadar karşı çıkıyorsunuz ki?Tamam geçmişte savaştık ama her ülke birbiriyle savaştı.Bence büyük bir avantaj olur.
  • sen şimdi para da istersin bizden?
  • çok iyiymiş hakkaten. gittiğinde bilgi almaya çalış bir zahmet. soyumda yunan yok ama olabiliyorsa çift vatandaşlık çok iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

adamı niye aşağlıyosunzuki türkiyede iki kuruşa sürünceğine ilerde iş ararken canı cıkçağına evnemek için senelerce para biriktirceğine yunanistanı kullanarak diğer ab ülkerinde çalışır ben olsam kaçırmam dostum bakma sen vizeleri tamamen kaldırsalar gelişmiş ülkelere bu gençliğin %70 i fukaralıktan ezik çalışma düzeninden bu ülkeden kaçar...

Bırak abisi. 14 15 yaşındaki çocuklar ne anlar çalışmaktan , aile geçiminden , gelecek planlarından. Onlar sözde Milliyetçi , Atatürkçü. PKK 1 askerimizi şehit ettiğinde klavyeden yazarlar. Hiç düşünmezler neden öldüler diye.

Keşke benimde soyumda yunan olsaymış. En azından çifte vatandaşlığımı aldıktan sonra yunanistanda kalmasam bile diğer ülkelere giderdim.

• bizimkiler selanik'ten göçmüş zamanında ama sadece baba tarafı ab ye üye bir ülkenin vatandaşı olmak kötü olmaz gider yaşarım almanyada fransada biraz daha açarmısın hocam konuyu
  • cok uzaktan bi yunan soyu olcakti bizm ben de gecebilirim bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKLq

quote:

adamı niye aşağlıyosunzuki türkiyede iki kuruşa sürünceğine ilerde iş ararken canı cıkçağına evnemek için senelerce para biriktirceğine yunanistanı kullanarak diğer ab ülkerinde çalışır ben olsam kaçırmam dostum bakma sen vizeleri tamamen kaldırsalar gelişmiş ülkelere bu gençliğin %70 i fukaralıktan ezik çalışma düzeninden bu ülkeden kaçar...

Bırak abisi. 14 15 yaşındaki çocuklar ne anlar çalışmaktan , aile geçiminden , gelecek planlarından. Onlar sözde Milliyetçi , Atatürkçü. PKK 1 askerimizi şehit ettiğinde klavyeden yazarlar. Hiç düşünmezler neden öldüler diye.

Keşke benimde soyumda yunan olsaymış. En azından çifte vatandaşlığımı aldıktan sonra yunanistanda kalmasam bile diğer ülkelere giderdim.

tutturamadın canım 29 yaşındayım :D türkiyede çalışmak zor günde 13 saat 750 tl ye çalışınca sövüp dururlar(hafta sonu yok bayram kısıtlı köle düzeni eve yatmaya geliyon sadece) düzene büyüyünce zaten yurtdışında 8+ saat çalışltırmak yasak..niye açıyo köşe başı yahudiler burda koca alışveriş merkezlerini sanıyosunuz? ucuz beleş insan gücü ve bol kazanç açın gözünüzü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Eylül 2011; 14:22:45 >

• boşver avrupa vatandaşı olursan tüm Dünya'da kabul görürsün rahatlıkla.
  • Bir gece ansızın 82 atina.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarKLq

quote:

tutturamnadın canım 29 yaşındayım :D türkiyede çalışmak zor günde 13 saat 750 tl ye çalışınca sövüp durular(hafta sonu yok bayram kısıtlı köle süzeni eve yatmaya geliyon sadece) düzene büyüyünce zaten :D yurtdışında 8+ saat çalışltırmak yasak..niye açıyo köşe başı yahudiler burda koca alışveriş merkezlerini sanıyosunuz? ucuz beleş insan gücü ve bol kazanç açın gözünüzü.

Ben diğer yorumlar için dedim. Senin haklı olduğunu vurguladım yani.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.