Şimdi Ara

yumurtanın sarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu yumurtayı kırdığınızda dikkat ettinizmi bilmiyorum yumurtanın sarısının dibinde böyle beyaz deyim yerindeyse sperm tarzı bişey var bunu çatalla ayıklıyorum ancak ondan sonra yiyorum sırf bu sebebten kendim yumurta pişirmediğim zaman yemiyorum bunun sebebi nedir bayatladığı için mi ama aldığım yumurtalar hep mi bayat :D

• Embriyo birader o eğer o yumurtayı kuluçkaya koyarsan ondan civciv çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

Embriyo birader o eğer o yumurtayı kuluçkaya koyarsan ondan civciv çıkar

aynen annemde diyodu civciv o ama ihtimal vermek istemiyodum çok iğrenç yaa :D embriyosuz olanını nasıl anlıcaz markasına göremi acaba
  • izmirlee2002 İ kullanıcısına yanıt
    öyle bi ihtimal yok her yumurtada var o
  • Her yumurtada var evet ama bazilarinda cok kucuk bazilarinda da baya belirgin oluyor.

Bir keresinde de yumurtayi kirdigimda sarisinin ustunde ufak kahverengi birseyler vardi ve igrenc kokuyordu yumurta. O gunden sonra icinden beyazi ve sarisindan baska en ufak birsey cikanlari direk cope atiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Her yumurtada var evet ama bazilarinda cok kucuk bazilarinda da baya belirgin oluyor.

Bir keresinde de yumurtayi kirdigimda sarisinin ustunde ufak kahverengi birseyler vardi ve igrenc kokuyordu yumurta. O gunden sonra icinden beyazi ve sarisindan baska en ufak birsey cikanlari direk cope atiyorum

napalım artık idare etcez yumurtayı embriyosuyla sevcez :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.