Şimdi Ara

YUMURTALARA NE OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER BU OYUNDA YANLIŞ HATIRLAMYOSAM YUMURTALAR WARDIR KIRDIRIYODUK SORA İÇİNDEN DEİŞİK ŞELER ÇIKYODU ....... ŞİMDİ ONLARA NE OLDU ORDAKİ KADIN ÖLDÜ MÜ NE OLDU YANİİ?

• Gadar bi herif gelip hepsini omlet yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelPain

Gadar bi herif gelip hepsini omlet yaptı.
    benim oasisteki eziğimde wardı 1 tane nasıl kırdırlıyo bir kırdıram
  • işte bende onu diorum normalde mesela janganda storage in orda bir NPC kadın wardı o kırıyodu şimdi kaybodu çok oldu kaybolalı ama şimdi aklıma geldi walla kardeş bi bilsem bu gizemin arkasındaki sebebi..:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _YeSHiL_

işte bende onu diorum normalde mesela janganda storage in orda bir NPC kadın wardı o kırıyodu şimdi kaybodu çok oldu kaybolalı ama şimdi aklıma geldi walla kardeş bi bilsem bu gizemin arkasındaki sebebi..:D
    abi o bi ara geliyo öle ne için geldiğini bilmiyom zamanı vardı galiba yada evde yumurta kalmadı bizden topluyo karı duyduğuma göre chulsan çulsuzuna omlet yapıyomuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Th1ef

abi o bi ara geliyo öle ne için geldiğini bilmiyom zamanı vardı galiba yada evde yumurta kalmadı bizden topluyo karı duyduğuma göre chulsan çulsuzuna omlet yapıyomuş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

• SÜPer bi OMLEr muhabbeti oldu lean ciddi olan war mı ne zaman kalktı bu lanet sheyler bi soleyin daa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 31_baran_31

quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

Alıntıları Göster
    Egg Event biteli aylar yıllar oldu

So-Ok Jangan'da Thief Union'ın yanında duruyor...

Az mı Weapon Elixir çıkmı$tı bana o yumurtalardan...

Oyunda eskisi kadar event olmuyor ...Ahh ne güzel di o günler...

Hele monster summon event'ı babaydı...Jangan'da Penon Warrior ve Earth Ghost'lar önüne geleni tek te yatırıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 23 Temmuz 2006; 16:30:06 >

• washh o kdar shey çıkyo muydu yumurtalardan ben sadece %20 hız artırıcılar attack artırıcılar war bilyodum :D ama özledim yumurtaları bee mor mor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon_Rider

Hele monster summon event'ı babaydı...Jangan'da Penon Warrior ve Earth Ghost'lar önüne geleni tek te yatırıyordu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

• quote:

Orijinalden alıntı: euhehee

quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

Alıntıları Göster
    ya içimizi dışımızı omlet yaptınız ha
    [

• quote:

Orijinalden alıntı: MeLaNKoLi@

ya içimizi dışımızı omlet yaptınız ha
    [

Alıntıları Göster
    omlet ten bahseden kimm herneyse boshverin gitsin

• quote:

omlet ten bahseden kimm herneyse boshverin gitsin

Alıntıları Göster
    acıktım huleyn çağırın şu karıyı omlet yicem lan bu oyun böle giderse haftaya o arka sokakdaki teyzelerden biride gelir peynir domates felan hacılar bizden bu ne yaw 3 öğün yemek topluyoz kadınlara

• quote:

acıktım huleyn çağırın şu karıyı omlet yicem lan bu oyun böle giderse haftaya o arka sokakdaki teyzelerden biride gelir peynir domates felan hacılar bizden bu ne yaw 3 öğün yemek topluyoz kadınlara

Alıntıları Göster
    abiler ilginize thanx de hiç alakası olmayan sheyler bunlar yaa.... :D iyi bi geyik sayfası oldu omlet üstüne

• quote:

abiler ilginize thanx de hiç alakası olmayan sheyler bunlar yaa.... :D iyi bi geyik sayfası oldu omlet üstüne

Alıntıları Göster
    Yılbaşında koymuşlardı yumurta olayını.Yılbaşı hediyesi olarak.Sonra kalktı.Olay bu kadar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _YeSHiL_

nese tmm abim sakin ol yaw sıcaktan herhalde sardı millet geyiğe onlar yılbaşında bide paskalya tatilimi bayramımı öle bişi vardı o zmn geldi gavurların bayramı işte bide arada monster scroll geliyo bu da gene aynı kadına box kırdırıyoz ondan çıkan scrolları bastın mı etrafın strong doluyo önce seni sonra alayını yatırıyo ama sen onlardan bi tane kessen gianttan fazla para bırakıyolar... Guild sıkıştımı basıyoduk öle 3-4 scrol dalıyoduk ortaya

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _YeSHiL_

nese tmm abim sakin ol yaw sıcaktan herhalde sardı millet geyiğe onlar yılbaşında bide paskalya tatilimi bayramımı öle bişi vardı o zmn geldi gavurların bayramı işte bide arada monster scroll geliyo bu da gene aynı kadına box kırdırıyoz ondan çıkan scrolları bastın mı etrafın strong doluyo önce seni sonra alayını yatırıyo ama sen onlardan bi tane kessen gianttan fazla para bırakıyolar... Guild sıkıştımı basıyoduk öle 3-4 scrol dalıyoduk ortaya

Alıntıları Göster
    peki bişi sorcam bu noel dayı şapkasını felan kolluk felan var bi yerde satılıyomu yoksa çıkıyomu burda yeshil kardeş konuyla ilgisi yok ama arada sorıyım dedim kızma

• quote:

Orijinalden alıntı: MeLaNKoLi@

peki bişi sorcam bu noel dayı şapkasını felan kolluk felan var bi yerde satılıyomu yoksa çıkıyomu burda yeshil kardeş konuyla ilgisi yok ama arada sorıyım dedim kızma

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Q_Q

yıl başında geliyo onlar alınıyo 20k mı ne öle ucuz bişi çok önemli diğil yani

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Q_Q

yıl başında geliyo onlar alınıyo 20k mı ne öle ucuz bişi çok önemli diğil yani

Alıntıları Göster
    ya bendde onu soruyomya nerden biliyonmu

• quote:

Orijinalden alıntı: FeelPain

quote:

Orjinalden alıntı: FeelPain

ilahi feelpain çok güldm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.