Şimdi Ara

Yumurta Akı Tozu kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
26.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • önceleri 5-6tane yumurta beyazı yerdim artık yiyemiyorum midem kaldırmıyor 2taneyi zor yiyorum.
    o yüzden bu yumurta akı tozlarına yönelmeyi düşünüyorum.

bunlar için de sıvıyla karışınca yumurta akının sıvı haline dönüşüyor diyorlar.

öylemi oluyor? öyle oluyorsa tadı gelmiyormu ağıza? iğrenmeye sebep oluyormu?
  • StaNOnE kullanıcısına yanıt
    pişmiş yumurta akından tiksindiysen yumurta akı tozuna hiç bulaşma
    ben biraz midesizimdir
    eğer benim yaptığım gibi yoğurt veya ayran içinde mikser yapacaksanız tüketmesi kolay ama daha kolay başka bir yöntem keşfedemezseniz tüketmeniz çok zor...
  • etki olarak gerçekten de fayda sağlıyorsa bir takım (müz süt, senin dediğin gibi yoğurt vs) miksler kullanırım sorun değil

protein tozu alacağımıza bunu alalım öyleyse. ben protein kullanmamaya karar verdim bir süredir spora da ara verdim ancak başlarsam bu yumurta akı alayım öyeylse
  • StaNOnE kullanıcısına yanıt
    denemeni tavsiye ederim
    ortalama 1 birim yumurta akı tozu yaklaşık 7 birim yumurta akına bedeldir.
    onun için aşırı tüketerek karaciğerini fazla yorma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 28 Temmuz 2015; 16:14:39 >
  • Yumurta akı tozlarından hangisi güvenilir marka peki?
    Birkaç tane Türk firmasının var birde facebookta gördüm proteggin diye de bi yabancı marka var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler hortlatmak gibi olcak ama bu yumurta akı tozunu her sabah kahvaltı yerine blenderdan sütle muzla geçirsem ör:25gr toz bi muz 200-300 ml süt nasıl olur deneyen veya deneme imkanı olan var mı ?

1kg toz: 245 yumurta akına eşitse
    25gr toz:6,125 6 de 6 yumurta akı+250ml süt+muz,pekmez,çiğ kuruyemişler dengeli olduğu sürece istediğini blenderdan geçir. vakit sıkıntısı olduğu zamanlarda çok işe yarar bi kilo alıp elde tutmak lazım

siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar

• yumurta akı tozu gerçekten çok faydalı oluyor kaslar için ama hazırlaması kullanması zor tek sıkıntı burada
  • denemek lazım o zaman hocam zaten tat mide denen bişey kalmadım bu sporu yapalı. sağolasın :)

• Ben de almayı düşünüyorum kullananlar bi yorum yapabilir mi? Hangisini kullanıyorsunuz etkileri neler normal yumurtadan farkı ne ve kullanımı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugaycomez

Ben de almayı düşünüyorum kullananlar bi yorum yapabilir mi? Hangisini kullanıyorsunuz etkileri neler normal yumurtadan farkı ne ve kullanımı nasıl?

ben proteggin kullandım süt içine attım muz ve kahve ile karışım yaptım blenderle karşıtırdın mı tadi güzel oluyo muz tad veriyor ben şeker niyetine tad versin diye meyveleri kullanırım... su ile kesinlikle temas ettirmeyin topaklanır yapışır o yüzden koyucağınız kap bile kup kuru olmalı yüzeylerine yapışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 8 Ocak 2016; 17:14:42 >
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    aynen dediğiniz gibi hocam yarısı bitti ben de bu tarz kullandım bir de şöyle bi tarif var küçük ocakta kısık ateşte tavada veya cezvede yapabilirsin içine bi çay bardağı yulaf iki buçuk çay bardağı süt bi on dakka pişirip süt iyice ısınınca bi parça bitter çikolata damak zevkine göre bi porsiyon proteggin ara ara karıştırarak pişirmeye devam en son sütün hepsini çekince alıyorsun ocaktan değişik güzel bi lezzet yumurta akına dönüyor biraz toz tadını alıyorsun zaten

• Tadı güzel değil kullanıyorum kolesterol yok diye yıllardır. Mikser ile karıştırmak en iyisi. Pişirmeden kullanmadım.

• Merhabalar,

Organik Yumurta Akı Tozu;

organikcimiz.com
    Organik Yumurta Ak� Tozu (Katk�s�z)
    https://organikcimiz.com/yumurta-tozlari--kor-organik-125-gram-yumurta-aki-tozu--yt01-k

- Hiçbir katkı maddesi içermez.
    - Aroma veya tatlandırıcı içermez.
    - %0 Şeker
    - %80 protein içerir.
    - Organik Sertifikalıdır.
    - Tavsiye edilen servis miktarı : 25 gr dır.(Yaklaşık 20 gr protein)
    - Servis sayısı : 5
    - Servis başına 20 gr protein

Üretim Tarihinden İtibaren 2 yıl Raf Ömrü Vardır.

Enerji ve Besin Öğeleri;

Porsiyon Büyüklüğü: 25 gr

• organikcimiz.com
    Organik Yumurta Ak� Tozu (Katk�s�z)
    https://organikcimiz.com/yumurta-tozlari--kor-organik-125-gram-yumurta-aki-tozu--yt01-k

Organik Yumurta Akı Tozu Adresi
  • Reklamcı arkadaş ölü konuyu hortlatmış ama suyla karıştırıp içenlere çok güldüm, yumurta suyla içilir mi arkadaş
    2 yumurta kıracaksınız içine çok az su ile tozu ekleyeceksiniz onunla omlet yapacaksınız. Mis gibi yiyeceksiniz

• Konu eski ama yazayım yoğurda karıştırınca sorun olmuyor içmek yerine bu şekilde kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: enemy

Konu eski ama yazayım yoğurda karıştırınca sorun olmuyor içmek yerine bu şekilde kullanabilirsiniz.
    Protein tozları pahalı öğrenci için bu tozu önerir misin daha mı uyguna geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Organikcimiz.com

Organik Yumurta Akı Tozu Adresi
    Az önce sipariş verdik ama keşke kullanım önerisi baab'ında bir iki omlet vb tarifi olsaymış sitede :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^beetlejuice

Protein tozları pahalı öğrenci için bu tozu önerir misin daha mı uyguna geliyor?

Alıntıları Göster
    aslında proteini farklı kaynaklardan almak gerekiyor onun yeri ayrı bunun yeri ayrı denebilir
    sonuçta aminoasit profilleri farklıdır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.