Şimdi Ara

Yumruğun daha etkili olması için yüzük ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim yumruk atınca muşta etkisi gibi yaratmak için yüzük alcam 2 liraya pazardan.Sizce alayımmı ve yumruk atınca benim parmağım acırmı yani hiç denemedim ama bazıları diyo yüzükle yumruk atarsan dağıtırsın felan birde sizlere sorayım dedim.

• Bende One Ring var heriften çok elime zarar verdi
  • EVEt
  • Tokat felan atacaksan eline zarar vermez ama yumrukta eline zarar verir.kaldı ki tokat da pek iş yapmaz.
  • yorumları bekliyorum.
  •  Yumruğun daha etkili olması için yüzük ?
  • Bir kaç bölümdür Feriha'nın yüzüğü ilgimi çekiyordu. Öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırf yumruk için değil yüzükler hoşuma gitti ondan alıcam zaten.Türk bayraklı var,baron yüzüğü tarzı var felan bakalım haftaya bugün gidicem alcam en beğendiğimi Bu arada yüzük sağ elemi sol elemi takılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Bir kaç bölümdür Feriha'nın yüzüğü ilgimi çekiyordu. Öneririm.

2 liralık yüzük 2 parmağını kırar senin :) kalite birşey al içinde sünger var senin elin acımaz karşıyı dağıtırsın ama hiç gerek yok eline al anahtarı parmak kasların sıkıysa tabi sık sıkıca soratına gözünün yanına doğru zınk diye sıkıca patlat koşarak vücut ağırlıgınla kaışı maşı yararsın çocuk yerden kalkmaz suratı 2 haftaya geçmez gözümün önünde sınıftaki çocuga vuruldu etkili.

• quote:

Orijinalden alıntı: El_Niko

Sırf yumruk için değil yüzükler hoşuma gitti ondan alıcam zaten.Türk bayraklı var,baron yüzüğü tarzı var felan bakalım haftaya bugün gidicem alcam en beğendiğimi Bu arada yüzük sağ elemi sol elemi takılır

Baron yüzüğü ne ya. Polat Alemdar yüzüğünden al. Ertuy37 was here.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.