Şimdi Ara

Yumatu IQ Almak Üzereyim Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni bir receiver almak istiyorum aklımda şuan için yumatu IQ var..Cumartesi günü bu işi kesin olarak çözmek istiyorum...Yeni çıkan yazılımları kesinlikle yükleyeceğim...Yumatu IQ da bir sorun var mı ? Alıyım mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: engintunbel

Arkadaşlar Yeni bir receiver almak istiyorum aklımda şuan için yumatu IQ var..Cumartesi günü bu işi kesin olarak çözmek istiyorum...Yeni çıkan yazılımları kesinlikle yükleyeceğim...Yumatu IQ da bir sorun var mı ? Alıyım mı?

ben kullanıyorum aynı cihazdan diğer evimede aldım fiyat performans olarak piyasanın en iyisi içine attığın yazılımlarla sorunsuz şifreli kanalları açabilirsin ve yazılığım desteğide çok sağlam olan güzel görüntü veren sağlam bir türk markası yusuf mahmut tuncay
  • alma derim, inanılmaz kaliteli.
    Birde benimki bozuk çıktı galiba sürekli takılıyor,10 saniye bekliyorsun devam ediyor,listeyi kurcalarken filan
  • @teknofobi teşekkürler dostum...

@hasanmerto : alma derim, inanılmaz kaliteli. demişsin de bir çelişki var sanki... hem alma diyorsun hemde kalitesi diyorsun ?
  • eklemek istediğiniz bir şeyler var mı arkadaşlar...
  • kalitesiz yazacağıma kaliteli yazmışım.

Acayip dandik alma boşa para
  • ben kullanıyorum arkadaşım, yüzküsür ytl verip ne idiğü belirsiz ithal cihazlara para vereceğine ver 65 ytl yerli malı al, en güncel yazılımları en kolay bulabileceğin cihaz, tavsiye ederim,
    bu arada takılma falanda yok @hasanmertonun şanssızlığı o...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emerald Dolphin -- 4 Nisan 2008; 8:12:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben inceledim alma dostum... ucuz etin yahnisi yenmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

ben inceledim alma dostum... ucuz etin yahnisi yenmez

Sen neye karar verdin GT 5000 aldınmı ?
  • yok hocam yarın alcam
    bugün son kez bir inceleme yapcam net üzerinden yarında gidip artık görerek alacağım
    yalnız internet fiyatları dışarıdaki fiyatlardan daha ucuz olduğu için inceleyip yine netten alabilirim
    aslında aklımda seoul var fakat bulamayabilirim buradaki uydu satıcılarında redline de zor bulurum gibi geliyor ancak next bulunur buralarda tahminimce ama yine de bakcam... fakat yumatu hiç düşünmüyorum
  • quote:

yok hocam yarın alcam
    bugün son kez bir inceleme yapcam net üzerinden yarında gidip artık görerek alacağım
    yalnız internet fiyatları dışarıdaki fiyatlardan daha ucuz olduğu için inceleyip yine netten alabilirim
    aslında aklımda seoul var fakat bulamayabilirim buradaki uydu satıcılarında redline de zor bulurum gibi geliyor ancak next bulunur buralarda tahminimce ama yine de bakcam... fakat yumatu hiç düşünmüyorum

hayırdır hocam bişiler okuduysan söylede bende bileyim ikisi arasında gidip geliyorum da :)
    bende yarın ulus konya sokağa bi gitcem bakcam yaf.
  • dostum bir forumda seoul hakkında çok iyi yorum yapmış alan arkadaş
    ne derece doğrudur bilmiyorum ama bana inandırıcı geldi baya
    zaten 90 lira o kadar da koymaz yani... kanal geçişleri çok hızlı uydudan güncelliyor ve alanlarda iyi yorumlar yapmış daha ne diyeyim ki... ötekilerin kanal geçişlerinin bile ne kadar hızlı olduğu belli değil... next için donma yapıyor redline içinse menüleri çok karışık diye yorumlar okudum şu an seoul daha ağır basıyor eğer konya sokağa gidersen bizzat taktır cihazı incele kanal geçişlerini diğerleri ile kıyasla... güncellemenin nasıl olduğu ve kullanım kolaylığı malzeme kumandanın kullanışlı olup olmadığını incele hepsine ok dersen ve ben hala almazsam en azından buraya gelip yorumlarını yaz ki ben de olmazsa netten alırım artık
  • quote:

dostum bir forumda seoul hakkında çok iyi yorum yapmış alan arkadaş
    ne derece doğrudur bilmiyorum ama bana inandırıcı geldi baya
    zaten 90 lira o kadar da koymaz yani... kanal geçişleri çok hızlı uydudan güncelliyor ve alanlarda iyi yorumlar yapmış daha ne diyeyim ki... ötekilerin kanal geçişlerinin bile ne kadar hızlı olduğu belli değil... next için donma yapıyor redline içinse menüleri çok karışık diye yorumlar okudum şu an seoul daha ağır basıyor eğer konya sokağa gidersen bizzat taktır cihazı incele kanal geçişlerini diğerleri ile kıyasla... güncellemenin nasıl olduğu ve kullanım kolaylığı malzeme kumandanın kullanışlı olup olmadığını incele hepsine ok dersen ve ben hala almazsam en azından buraya gelip yorumlarını yaz ki ben de olmazsa netten alırım artık

Eğer o markayı bulamazsanız birebir aynı olan Bestech alın aynı cihaz zaten youtube'da seoul menüleri var oradan inceleyin,yarın da mağazada karşılaştırdığınızda anlarsınız

• uydu işi cok karışık yaf

20gün içinde bende bişiler almam lazım ama ne
  • sen o işlere girme hiç kardeşim girince çıkılmıyor :)
    şu yumatuyu da seoulu da alında inceleyin artık yahu
    yoksa kafayı yicez
  • yumatu alacaksanız mx plus tavsiye ederim menüsü özellikleri güncel yazılımların devamlılığı açısından yumatunun şu anki en iyi cihazlarından sadece 85 ytl
  • link verir misin?
  • Bu forumda bir arkadaş yumatulara biss key girilemiyor diye belirtmişti.Bunun hakkında kullananlar yorum yaparlarsa almayı düşünenlere faydalı olacaktır..
  • arkadaşlar bugün,bende baya kafayı kırdım ve bende izmirde seoul(bestech)araştırıdm bulamadım,sadece seoul S 2000 buldum bir eski model oldugu için almadım,bestech ise dün 110 ytl bugün 145 ytl fiyat istenince,ya Allah dedim REDLİNE RL-100CSX aldım inanın çok iyi,tavsiye ederim.
  • redline aslında daha güvenilir duruyor ama kanal geçiş hızı açısından hangisi daha iyi redline mı seoul mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.