Şimdi Ara

Yulaf 5 KG 55 tl (en ucuzu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ipek markası var, o da uygun ama çok beğenilmiyor. bunun yorumlar iyi.

www.n11.com
    f3 Market Yulaf Ezmesi 5 KG Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/f3-market-yulaf-ezmesi-5-kg-1427501

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam geçen senelerde bu satıcıdan defalarca aldım başlarda yulaf çok iyiydi ama sonradan gelenler bildiğin hayvan yemiydi. Denemek için alın sonra karar verin çok sipariş vermeyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut abi sende olmasan aç kalıcaz

• Ben en son kapadokya 5kg almıştım memnunum. Tabi fiyat farkı vardı bu ürünle. Bu ürün çok uygun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • marka nasıldır bilemedim. yulafta hile olabiliyor mu acaba? araya başka bir şey karıştırma ya da üretim esnasında kimyasal kullanma gibi?

• paladinho kullanıcısına yanıt

hocam üstte yazdım tozlarını elemezse tozları gelir ama kimyasal vs olmaz.1 yıl önce bu satıcıdan almayı bıraktım başlarda güzel ürün geliyordu sonradan hayvan yemi olarak kullanılan yulaf gibi geldi.kaliteli yulaf bu paraya çok rahat satılır ama satıcılar daha çok kazanayım diye her şeyi yapıyor

• 1.5 aylık sarfiyatım bu 5kg. o yüzden riskli. acaba market markalarından farklı mıdır böyle ürünler? fit grains'inkini almıştım bir kere de, zor bitirdim 1 kg'ı. bu da öyle olmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yulaf niye pahalandı. Yurtdışında daha ucuz. Sanırsın elektronik eşya  

• www.n11.com
    Yulaf Ezmesi 3 KG Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/yulaf-ezmesi-3-kg-1279773?magaza=zta-market

3 kg 27.90 tl

• josrdr kullanıcısına yanıt
    yiyin yavru at ... pardon kurtlarim.
    hükümet buna muhtaç etti bizi.

• britony kullanıcısına yanıt
    müslümanlarin kas yapıp güçlenmesini istemiyor dıj güçler.

• Zamanında heveslenip bi satıcıdan 5kg yulaf almıştım, hem tadı çok acı hem kılçıklıydı. Normal yulafla karıştırıp bi süre yemeye çalıştım ama olmadı çoğu çöpe gitti. Bu ürünler nasıl acaba buradan deneyenler yorumlayabilirse güzel olur.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Yav bırakın şu yulafı. Alın migrostan çok tahıllı ekmek. Hem sağlıklı hemde benzer kalori ve glisemik indekste. Kesin yulaf lobisi çıkardı bu işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2, 3, 5 hatta 25 kiloluk seçenekler var. Anlayacağınız yulaflar boy boy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    boş bir yorum malesef. yulaf 'ın protein oranı diğerlerinde yok. spor sonrası kas için yulaf vazgeçilmez.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Kas için yulaftan vazgeçilmez mi ? Reis sen spor yaptığına emin misin? Çok fena sallıyorsun da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 7 Ekim 2021; 1:48:50 >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    bak bak, bi de artiz artiz yazıyor.

https://blog.supplementler.com/uzman-tavsiyeleri/beslenme/yulaf-ezmesi-ve-kas-gelisimi/

şimdi diyecek bu site kim, sen kimsin, yılların fizyoterapisti mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 7 Ekim 2021; 11:51:45 >
  • herseyin basi benjamin..satacagini bilse kutulayip *ok satar hepsi.bir de reklamini yapar sifir atik yesil doga cilgin kas diye..

gida takviyesi urunleri tikklaaa ve satin al..oradaki zimbirti ac susuz 10 gun gecirirsen anca isine yarar..1 dilim esmer ekmekle 1 elma yiyen adama kaliteli diski olmanin disinda bir esprisi yok..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.