Şimdi Ara

yükselokul ve fakülte farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • medipol diyetisyenlik kazandım ama yuksekokulu okulun hocasiylada konustum standdaki elemanlarlada hepsi farki olmadigini soyledi ozellikle her okula sordum medipolde hocada soyledi hic bi farki yok en ufak bile sadece adi yuksek okul geciyo diye
    arkadaslardan icime kurt dusurmeye calisiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ftr için de aynı şey var sanırım hiçbir fark yok
  • exxplorer kullanıcısına yanıt
    Medipol ftr yüksekokuldayım ben de hiç bir fark yok için rahat olsun
  • ceginoguz C kullanıcısına yanıt
    cok sagolasin ya icim rahatladi

• Diploma farkı var. Ben bir işveren olsam fakülte diploması olanı alırım. Fakültedeki adam kaç puan yapıp giriyor, yüksekokul kaç puan ile. Yapmayın etmeyin.

• idiltaskir kullanıcısına yanıt
    is veren olmadigin belli :)
    dersin hocasiyla konustum ilerde ise girerken adam ona dikkat etmicek dedi fakulte mezunundan bi fark yok dedi
    ayrica puan farki olarak yuksekokulun puani daha yuksek siralama olarakta ayni sayilirlar

eskiden ayrilmislar sonra lise farki kalkinca birlestirmemisler ki cogu insan yuksekokuli farkli zannediyo ve bilmiyo bu yuzden ufakta olsa siralama farki var emin ol insanlar farki olmadigini bilse daha cok tercih yapar :D

• myo kampüsü genelde kenara köşeye itilmiş oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ambidextry kullanıcısına yanıt
    Meslek Yüksek Okulu ile Sağlık Bilimleri Yüksekokulunu karıştırmayın.

Dediğin gibi Myo'lar kenarda köşede de olabiliyor, merkez kampüsler içinde de. Aynı şekilde Sağlık Bilimleri Yüksekokulu da böyle. Bazı okullarda hem merkezde var hem de ilçede. Örnek Muğla, Aydın, Balıkesir, Konya.. Hem ilçede vardı hem merkezde. Ama değişti bir çok okulda bazıları MF3 ile alan fakülteye döndü. Ama İstanbul'da kıyıdan köşeden bahsedemeyiz zaten. Ki Medipol'de Fakülte Kavacıkta, Yüksekokul Unkapanı'da. Ders içeriği vs her şey aynı olacak.
  • exxplorer kullanıcısına yanıt
    Senin de hastane yöneticisi tanıdığın falan yok galiba. Yüksekokul dört yıl olsa dahi fakülte diploması HER ZAMAN daha değerlidir. Bunu beslenme ve ftr ile sınırlama. Mesela işletmenin de yüksekokulu var ama kimse iibf mezunu varken yüksekokul mezununu tercih etmez. Aynı mantık. Burada da söylemek istediğim ftr yüksekokul mezunları işsiz kalacak değil; tabiki işe girecekler fakat daha zor iş bulacaklar, fakülte mezunu daha kolay. Tabi işe girmenin bir sürü etmeni var yabancı dil, tanıdık, iyi yerlerde staj gibi.

Edit: İçine kurt düşürmek için söylemiyorum kötü niyetli biri değilim sadece bildiklerimi söylüyorum benimde ablam beslenme diyetetik okuyor fakülte, en yakın arkadaşım beslenme diyetetik yüksekokul okuyor. Ortamı biliyorum da konuşuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idiltaskir -- 24 Temmuz 2015; 9:46:14 >
  • hocam internette araştırırsan görürsün mesele en iyi ftr lerden biri 9 EYLÜL VE ygs2den alıyor...
  • yüksekokuldan sağlık bilimleri fakültesine geçiş yapan birisi olarak söylüyorum okulu güney kampüsü çok çok iyi bu bile geçiş yapmaya değer öncelikle bütün hocalar burada ve olan bütün seminerler vs. hep ana kampüs gruplarına gidiyor sanırım genelde haliç kampüse geç düşüyor yada hiç düşmüyor genelde kulp vs. gibi stantlardan ana kampüste yer alıyor baktığın zaman uygumla dersleri olarak da ana kampüste yapılıyor haliçteki arkadaşlarım sadece bir tane uygulama görürken biz üç dersin ayrı uygulamalarını yapıyoruz haliçin tek güzel yanı karaköy,beşiktaş,ve eminönü gibi yerlere çok yakın mesafede olması dışında pek bi artısı yok ana okulu gibi bir yer açıkçası okuln sadece güney kampüse bu denli yatırım yapm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.