Şimdi Ara

Yükselmeyen kombi basıncı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar,

    Buderus kombi sahibiyim. Mardin Kızıltepe'de yaşıyorum. Burada henüz yeni yeni doğalgaz kullanımı yaygınlaşıyor. Biz de ilk geçen sene kullanmaya başladık. Ama bir türlü istediğimiz gibi ısınamıyoruz. Yani zaten evin yalıtımı yok ama petekler de ısınmıyor gibi. Kombiyi 60a getiriyoruz ancak düzgün ısınıyor. Kombinin basıncı çok düşük acaba bu etkiler mi? Daire 6. Katta ve apartmanda hidrofor vs. Yok. Kombi basıncı en fazla 1, 2 filan gördüm. Şuanda da 1in azıcık altında.

    Kombinin altındaki vanayi açıyorum ama basınç oynamıyor bile. Servisi aradım, apartmanda suyun tazyigi azsa hidrofor olmasi gerekiyor, yoksa basınç artmaz dedi. Bunu nasil duzeltebilirim? Servisin dedigi gibi başka bir çözüm yok mu? Kiracı olduğum için hidrofor filan taktıramam. Musluklardan normal su geliyor, öyle düşük basınçlı geldiğini düşünmüyorum. Dediğim gibi burada doğalgaz yeni yeni kullanıldığında servisin de çok kalifiye olduğunu düşünmüyorum. Sizin önerilerinize muhtacım. Teşekkürler şimdiden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Isınma işleminde sistem içinde kombi ve petekler içindeki su basıncı önemli onuda kombiye su basarak 1.5 bar seviyesine getirebilirsin .Kullanım suyu için basınç yetersiz kalabilir duş vs ısınmada sorun kombiye su basılarak çözülür .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kombiye su basma dediğiniz işlem kombinin altındaki vanayı açmaksa işe yaramıyor. Vanayı acıyorum hatta 1 saat açık bıraktım artmıyor basınç. Biraz daha düştü hatta. Kombi servisini arıyorum, hidrofor taktırman gerekiyor dedi. Başka bi çözümü yok mu bunun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece sabaha karşı şebeke suyu basıncı artabilir. O zaman doldurmayı deneyebilirsiniz?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.