Şimdi Ara

Yüksek Zıplama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
24.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüyorum oyunda çoğu kişi bi zıplamayla kutuların üstüne vs. çıkabiliyor, ben onca deniyorum da bir türlü olmuyor, nedir bunun sırrı?

• Bunny jumping
    ama nası yapıldığını ve kullanıldığını bende bilmiyorum.
  • Youtube a how to bunny cs veya bunun gibi şeyler yazarak nasıl yapıldığı hakkında fikir edinebilirsin. Ben biliyorum ama nasıl anlatcağımı bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: M®t

Bunny jumping

Bunny ile kutuların üzerine çıkılmıyor. Daha doğrusu sorulan sorunun cevabı bu değil.

Sanırım ya ctrl+space ile zıplamayı merak ediyorsun, ya da sv_gravity ile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

quote:

Bunny jumping

Bunny ile kutuların üzerine çıkılmıyor. Daha doğrusu sorulan sorunun cevabı bu değil.

yanlıs mouse ile yapılır!
    http://fidosrevenge.com/bhop/

• quote:

Orjinalden alıntı: MyGkhn

quote:

Orjinalden alıntı: guenen

quote:

Bunny jumping

yanlıs mouse ile yapılır!
    http://fidosrevenge.com/bhop/

Birader önce okumasını öğrensen...

Bunny nasıl yapılır diye sormamış, ben de bunny yapmayı anlatmadım.

• arkadaş oyuna sanırsam yenı baslamıs.normal birsey ustune cıkmak ıcın cltr+space ıle cıkabılırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun ama ctrl ile yapdığım zamanda olmuyor, ctrl eğilme tuşu değilmi bildiğim kadarı ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuffx

Sağolun ama ctrl ile yapdığım zamanda olmuyor, ctrl eğilme tuşu değilmi bildiğim kadarı ile

Ctrl ve space tuşuna aynı anda basarak zıplamakdan bahsediyoruz.
  • deniyorum ama olmuyor , ctrl ye basılı tutuyorum otomatik olarak eğiliyor + space tuşunada basıyorum ama hala yerdeyim yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuffx

deniyorum ama olmuyor , ctrl ye basılı tutuyorum otomatik olarak eğiliyor + space tuşunada basıyorum ama hala yerdeyim yine

El alışkanlığı lazım biraz. Tek tek basma. Sen bana msn ver de gerçekten derdin bu mu anlayalım. Özel mesaj atamıyorum ben sen yollarsan adresini...

• tam nedemek ıstedını anlatamamış.
    sen daha oyuna yenımı başladın ?
  • yeni sayılırım 3-4 aydır oynuyorum sadece. ikisine bir aynı anda basıyorum ama olmuyor çok denedim, msn adresim turkishvalenti@hotmail.com
  • Gönen doğru dıyosn abi.

ctrL+space yaparak daha yükseğe zıpLanır.

ctrL+space yapıp ctrL yı bırakmadan araLıkLarLa space e basarak sürekLi zıpLayabıLırsınz
  • Zıpladıktan sonra ctrl ye basıcan adam ayaklarını toplicak ve kutunun üstüne çıkıcan en yükseğe ulaşmadan basma ctrl ye.
    Diğer taraftan bunny diye bişeyden bahsedilmiş nedir bu?
  • Bide bazı aşırı yüksekte duran kutulara çıkmak için adamın üzerine zıplayıp öyle çıkma olayıda var her gördüğümde kopuyorum.
  • LeTh3
    Eyvallah.

yusuffx
    Ekledim.

quote]Orjinalden alıntı: L.J

Diğer taraftan bunny diye bişeyden bahsedilmiş nedir bu?

3-5 kez, hızlı art arda zıplama. Default ayarlarda pek fazla olmuyor.
  • Bi yere zıplarken önce space ve bir kaç milisaniye sonra ctrl tuşuna bas zıplarsn

Ama dust2'de A uzundan giderken kapının ordaki kutuya çıkcam diyorsan bi adam eğilcek sen üstüne çıkcaksn adam da kalkacak sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Bide bazı aşırı yüksekte duran kutulara çıkmak için adamın üzerine zıplayıp öyle çıkma olayıda var her gördüğümde kopuyorum.

evet ya o çok komik oluyo zaten adamlar onu çok komık yapıyo tipleri felan
  • arkadaslar bazı kutulara CTRL + SPACE tusu ılede cıkılmaz yanılıyorsunuz bunny yapan bırısı cıkabılır ama bunny yapmak derken hızlanmakta onemlı hızlanabılıyorsa cıkabılır ben bunny yapabılıyorum 1.5 yıldır bunny yapmaya calısıyorum pro oldum bunny konusunda :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.