Sağolun ama ctrl ile yapdığım zamanda olmuyor, ctrl eğilme tuşu değilmi bildiğim kadarı ile
quote:
Orjinalden alıntı: yusuffx
Sağolun ama ctrl ile yapdığım zamanda olmuyor, ctrl eğilme tuşu değilmi bildiğim kadarı ile
Ctrl ve space tuşuna aynı anda basarak zıplamakdan bahsediyoruz.
deniyorum ama olmuyor , ctrl ye basılı tutuyorum otomatik olarak eğiliyor + space tuşunada basıyorum ama hala yerdeyim yine
quote:
Orjinalden alıntı: yusuffx
deniyorum ama olmuyor , ctrl ye basılı tutuyorum otomatik olarak eğiliyor + space tuşunada basıyorum ama hala yerdeyim yine
El alışkanlığı lazım biraz. Tek tek basma. Sen bana msn ver de gerçekten derdin bu mu anlayalım. Özel mesaj atamıyorum ben sen yollarsan adresini...
tam nedemek ıstedını anlatamamış. sen daha oyuna yenımı başladın ?
yeni sayılırım 3-4 aydır oynuyorum sadece. ikisine bir aynı anda basıyorum ama olmuyor çok denedim, msn adresim turkishvalenti@hotmail.com
Gönen doğru dıyosn abi.
ctrL+space yaparak daha yükseğe zıpLanır.
ctrL+space yapıp ctrL yı bırakmadan araLıkLarLa space e basarak sürekLi zıpLayabıLırsınz
Zıpladıktan sonra ctrl ye basıcan adam ayaklarını toplicak ve kutunun üstüne çıkıcan en yükseğe ulaşmadan basma ctrl ye. Diğer taraftan bunny diye bişeyden bahsedilmiş nedir bu?
Bide bazı aşırı yüksekte duran kutulara çıkmak için adamın üzerine zıplayıp öyle çıkma olayıda var her gördüğümde kopuyorum.
LeTh3 Eyvallah.
yusuffx Ekledim.
quote]Orjinalden alıntı: L.J
Diğer taraftan bunny diye bişeyden bahsedilmiş nedir bu?
3-5 kez, hızlı art arda zıplama. Default ayarlarda pek fazla olmuyor.
Bi yere zıplarken önce space ve bir kaç milisaniye sonra ctrl tuşuna bas zıplarsn
Ama dust2'de A uzundan giderken kapının ordaki kutuya çıkcam diyorsan bi adam eğilcek sen üstüne çıkcaksn adam da kalkacak sonra
quote:
Orjinalden alıntı: Cyrax
Bide bazı aşırı yüksekte duran kutulara çıkmak için adamın üzerine zıplayıp öyle çıkma olayıda var her gördüğümde kopuyorum.
evet ya o çok komik oluyo zaten adamlar onu çok komık yapıyo tipleri felan
arkadaslar bazı kutulara CTRL + SPACE tusu ılede cıkılmaz yanılıyorsunuz bunny yapan bırısı cıkabılır ama bunny yapmak derken hızlanmakta onemlı hızlanabılıyorsa cıkabılır ben bunny yapabılıyorum 1.5 yıldır bunny yapmaya calısıyorum pro oldum bunny konusunda :)