Şimdi Ara

Yüksek Lisans öncesi tecil ÖNEMLİ,ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Benim askerlik ile ilgili şöyle bir durumum var. Ben 2009 da askerliğimi Lisans'tan mezun olduktan sonra 2 sene tecil ettirdim. 2. senenin sonunda tecilim bitmeye yakın (fakat bitmeden önce) İTÜ'de yüksek lisansa kesin kayıt yaptırdım. Kütüğüm Isparta'da, fakat geçenlerde okuldan aldığım öğrenci belgesiyle birlikte Gazi Osmanpaşa Askerlik şubesinden 6 aylık erteleme yaptırıp askerlik durum belgesi aldım. Fakat şube beni geri arayıp yaptıkları işlemin geçersiz olduğunu söyleyerek beni "bakaya" durumuna düşürdüler. Bu sebeple şu anda Gazi Osmanpaşa şubesinden askerlik durum belgesi alamıyorum. Okulun tecil işlemlerini yapabilmesi için askerlik durum belgesi istiyorlar. Benim Tecil sürem dolmadan önce Öğrenci olduğumu kanıtlayan bir öğrenci belgem var elimde. Bu bakaya durumunu kaldırtıp öğrenci belgesi alabilmem için ne yapmam gerekir. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ucanpayanda

Arkadaşlar merhaba,

Benim askerlik ile ilgili şöyle bir durumum var. Ben 2009 da askerliğimi Lisans'tan mezun olduktan sonra 2 sene tecil ettirdim. 2. senenin sonunda tecilim bitmeye yakın (fakat bitmeden önce) İTÜ'de yüksek lisansa kesin kayıt yaptırdım. Kütüğüm Isparta'da, fakat geçenlerde okuldan aldığım öğrenci belgesiyle birlikte Gazi Osmanpaşa Askerlik şubesinden 6 aylık erteleme yaptırıp askerlik durum belgesi aldım. Fakat şube beni geri arayıp yaptıkları işlemin geçersiz olduğunu söyleyerek beni "bakaya" durumuna düşürdüler. Bu sebeple şu anda Gazi Osmanpaşa şubesinden askerlik durum belgesi alamıyorum. Okulun tecil işlemlerini yapabilmesi için askerlik durum belgesi istiyorlar. Benim Tecil sürem dolmadan önce Öğrenci olduğumu kanıtlayan bir öğrenci belgem var elimde. Bu bakaya durumunu kaldırtıp öğrenci belgesi alabilmem için ne yapmam gerekir. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Teşekkürler

okula kayıt yaptıracağına dair okul bir yazı yazabilir.yalnız belli bir yaş haddi olabilir askerlik için.işleminin neden iptal olduğunu öğrensen ne yapılacağına daha iyi karar verebiliriz..
    sorunsuz alışverişler: 27fatih ( kliksa ve electroworld alışverişleri), thundere ( gg alışverişi) , coldfire3 ( kliksa alışverişi) , memmet77 (hızlıal alışverişleri), uğurum79 ( kliksa alışverişi ), fırsatkampanya ( hepsiburada alışverişi ) , isolayn007 ( kliksa alışverişi ) , khalasar ( n11 alışverişi)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik Tecil ve Yüksek Lisans
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.