Şimdi Ara

Yüksek Lisans İle ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi aklıma takılan bir konu var ben çin dili edebiyatı mezunu olsam işletme-uluslararası tic. yüksek lisansı yapma şansım olur mu?

Orijinalden alıntı: zzzzz

Tezli devlette zor. Tezsiz yada ozel unide yapabilirsin.

Önümde bir engel olmaz yani değil mi hocam?
  • Yok olmaz ama dedigim gibi her ozel uni de olmaz herhalde koc da zor mesela parasini da versen yapamzsin ama istanbul ticaret uni falan oalbilir yada benimde alman ve ingilzi edebiyati mezunu tezsiz yuksek lisans yapmis arkadaslarim var.

Yok olmaz ama dedigim gibi her ozel uni de olmaz herhalde koc da zor mesela parasini da versen yapamzsin ama istanbul ticaret uni falan oalbilir yada benimde alman ve ingilzi edebiyati mezunu tezsiz yuksek lisans yapmis arkadaslarim var.

Hocam peki aynı anda aöf uluslar arası ilişkiler,işletme yada iktisat bitirsem bana katkısı olur mu?
    ODTÜ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ SORU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaptigin herseyin sana tabi ki faydasi oalcaktir ama bence burada en onemli nokta cin dili ve edebiyati bolumunu bitirdiginde cinceyi konusabiliyor olman cok daha onemli hani kagit ustunde mezun olmaman benim sana verebiclegim nacizane tavsiyedir.

Yaptigin herseyin sana tabi ki faydasi oalcaktir ama bence burada en onemli nokta cin dili ve edebiyati bolumunu bitirdiginde cinceyi konusabiliyor olman cok daha onemli hani kagit ustunde mezun olmaman benim sana verebiclegim nacizane tavsiyedir.

Hocam bölüme girersem eğer zaten ilk 5de bitiririm eğer ki sınıfım üstün zekalı ve aşırı ders çalışan tiplerden oluşmazsa.Ancak amacım çinceye ve mümkün olursa rusçaya hakim olup ayrıca ekonomi konusunda da bilgi sahibi olmak açıkcası.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.