Şimdi Ara

Yüksek Lisans için laptop tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 10 Eylül'de İtalya'ya gidiyorum yüksek yapmaya.
    Şu an elde neyim var neyim yok sattım. Bir miktar para geçti ama kararsızım. Elektronik Haberleşme mühendisliği bölümünde yüksek lisans yapacağım. Benim istediğim performanslı birşey olsun ama kaba da olmasını istemiyorum. Taşınabilirliği rahat olmalı. 15,6" ekranlar uygun bence. Pil ömrü de kısa olmazsa sevinirim. Oyun da oynayabilirim belki belli olmaz. Aslında direkt kafama yatan model Gigabyte P35K. Şu an sadece Almanya'da satışa başladı, diğer ülkelerde göremedim henüz.
    Mesela bir de şu an arkadaşımın Macbook Pro'sundan yazıyorum. Eski modellerden olmasına rağmen çok keyifli ve rahat birşeymiş bu lanet. Onu da soracaktım. Macbook Pro retina falan almaya kalksam bana yarar mı? Çünkü bunların kasa yapıları, ekranları, taşınabilirliği ve pil ömürleri gayet başarılı. Ondan zaten Gigabyte'ın modelini görünce direkt vuruldum. Okulda hangi programları kullanacağımızı şu an tam kestiremiyorum ama herhalde ISIS, ARES, MATLAB, PSpice falan kullandırtırlar sanırım, belki biraz da AutoCAD. Emin değilim kafam karışık dediğim gibi.
    Bütçe olarak 2000 lira civarları verebilirim duruma göre daha fazla da olabilir ama orada da idareli olmam lazım. Orada da fiyatlar burası gibi pek bir fark yok.
    Bir de diyorum acaba ucuz bi netbook ile oraya gidip bir süre idare ettikten sonra mı alsam birşeyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 1 Eylül 2013; 11:14:00 >

• onder.t O kullanıcısına yanıt
    Ordan makul seviyelerde bulabilirseniz ; asus n550, lenovo y510p - sli, msi ge60 2oe veya uygunsa asus n56vz vs. gibi ürünlere bakabilirsiniz.
  • Asus N56VZ serisi cok hoş ama onu eledim gibi. Msi GE60 bence iğrenç bir kasaya sahipti ama 2OE hoş duruyor bir nebze. Bir sure önce en aklıma yatan Y500 Sli idi ama artık 4. nesil işlemcileri bekliyorum. MacBook Pro hakkında da yorumlara açığım. Benzer sekilde kasası slim, hoş ve kaliteli duran Samsung Ativ Book 8'i gördüm. Şarjı uzun gidiyor onun da.
    Hala bir şey net değil ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeniz 2000 tl ise aşağıdaki notebooku öneririm
    samsung
  • Merhaba, bu bilgisayarı da cok inceledim fakat pek cezbetmedi beni. Bütçemi duruma göre arttırıp azaltabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus al bence de
  • Şu an kafayı sıyırdım resmen, idareten ucuz netbook ultrabook bile bakar oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş için laptop önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.