Bildirim
YÜKSEK LİSANS BİLGİ/YARDIM/TAVSİYE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bin liralık işe başlayacak durumda isen bunu bitirince yine bin liralık işe başlayacaksın. amacın ne ki para saçıyorsun bu saçma şeye. kaliteli bir devlet okulunda yapsan derler ales fulledi, ortalama yaptıda girdi diye ama paranla girdiğin bu yeri bitirince bir başarı elde etmiş olmazsın benim görüşüm. ki gerçekte bu, istersen doktora bitir, lisans derecen ve dilin ne ise odur. -
tamamen katılıyorum,
ama müdürlük için şuanda yüksek lisans aranıyor. bu program 6000 tl ve 12 taksitle olacak sanırım.
kafama takılan kısım dersleri takip edebilir miyim ve .. -
Hocam bence yüksek lisansın uzaktan öğretimi olmaz, özellikle de MBA de bu hiç olmaz. MBA'de senin esas kazanacağın; hem üniversitede hocalardan ve misafir konuşmacılardan/hocalardan/sektörden gelen uzmanlardan edineceğin bilgiler ve iş deneyimine sahip arkadaşlarınla yapacağın projeler. E-MBA'de bunların hiçbiri yok, açıköğretim işletme eğitimi almış olursun hepsi o.
Derslerin zor olacağını pek zannetmiyorum. Elektronik ortamda olduğundan rahatlıkla takip edilebiliyor, Bilgi Üniversitesi'nin de böyle bir programı var, duyduğum buydu. -
@ acizim.
eğer bu pozisyona gelebilecegini kestiriyorsan, yani sırf yüksek yapmış olmak içinse en azından bahçeşehir yada bilgiye bak. e-mba programları var. ama dediğim gibi doktora yapanlarda sadece lisans bitirenlerde özelde aynı maaşı alıyor. dediğin gibi yükselirken formalite olarak istenebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X