Şimdi Ara

Uzaktan tezsiz yüksek lisans ile askerlik erteleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 26 haziranda tecilim bitti - yoklama işlemlerini yaptım - aile hekimine gittim. Herhangi bir tercih yapmadım ve 06-11-2025 tarihine kadar ilişiğim bulunmuyor. eylül/ekim aylarında uzaktan tezsiz yüksek lisans kayıtlarını tamamlarsam erteletebilir miyim yoksa erteleme hakkım tamamen bitti mi? Erteleyemediği varsayarsak 3 - 4 Kasım tarihinde tercih yapıp 2026 ocakta ödersem 2027 yılına mı kalıyor, yoksa 2026 yılı içerisinde mi gidiyorum?

Yaşım 27 - Mühendislik lisans mezunuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butcher of Blaviken -- 1 Temmuz 2025; 11:14:26 >

• 2026da odersen 2027 de gidersin,tecil hakkin olur gene yuksek lisansda tabi amac ne?
    2027 de gitmek istiyorsan bu aralikta kisa doneme basvur en erken mayisda gidersin gitmeden 2027 de cikan ayin sevk tarihinden oncede bedelliye cevirirsin,2027 da sectigin tarihte bedelli gitmis olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 N kullanıcısına yanıt
    yurt dışında ise gideceğim hocam mart nisana kadar ertelersem, gittiğim ülkede 35’e kadar erteleteceğim.

• Butcher of Blaviken kullanıcısına yanıt
    O zmn yl basvur, 3 sene yurtdisinda kayitli calisinca dovizli yapma hakkin oluyor kisla vsde yoktu sanirim
    Odemeden kasit yuksek lisans heral ben yanlis anlamisim, tabi sure yetmezse dedigim gibi yaparsin kisa donem basvurur vakit kazanirsin sonra yl basvuru/odemesi yaparsin,diger turlu sen bu durumda yoklama kacagi olursun 2026 1 ocak itibariyle,tecil sknti olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 1 Temmuz 2025; 12:6:13 >
    1 ocağa kadar kayıt olurum diye düşünüyorum.

ödemeden kasti da şey hocam mesela kabul olmadım. kasımda tercihi bedelli yaptım. ocağa kadar ödeme hakkım oluyor (2 ay) ocak2026 da ödedim diyelim 2027 yılında mı gidiyorum diye sormak istemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butcher of Blaviken -- 1 Temmuz 2025; 12:9:53 >
  • Butcher of Blaviken kullanıcısına yanıt
    Evet 2026 da odeyince hem ocak zammiyla birlikte odersin hemde 2027 de gidersin,

hocam zaten amaç beni yurt dışına gidene kadar tanklaması. sonrasında zaten konsolosluğa gidip 35'e kadar erteleteceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüksek Lisans ve Askerlik
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.