Şimdi Ara

Yüksek linsans Muhasebe ya da İşletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 4 yıllık açıköğretim işletme fakültesi mezunuyum. smmm staj başlatma sınavını kazandım ve 3 yıllık staj süremi kısaltmam için yüksek lisans diploması istiyorlar. bende karar verdim istanbulda ve tezsiz (ikinciöğretim) gidebilieceğim bi üniversite arıyorum. bölümüm işletme yada muhasebe. tabi ki fiyatı da benim için önemli. teşekkürler

• Benide yaz dostum mecidiyeköy kadıkoy civarı gelebilirim

Aynı şekilde bende bu dönem smmm staj başlatmayı kazandım

Yükseklisans konusunda beraber hareket edebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

Benide yaz dostum mecidiyeköy kadıkoy civarı gelebilirim

Aynı şekilde bende bu dönem smmm staj başlatmayı kazandım

Yükseklisans konusunda beraber hareket edebiliriz

Dostum araştırma yapıyorum hangi üniversite ne kadar internette pek verimli ve güncel sayfalar yok bu konuda teker teker üniversiteleri aramakta istemiyorum.
    Okan üniversitesi ismmmo stajerlerine %30 indirim uyguluyormuş mesela ama sitesinde ne kadar olduğu yazmıyor.

Okan üniversitesi için;

Başvuru koşulları ve gerekli belgeler

Dört yıllık lisans diplomasının aslı veya noter tasdiklisi
    ALES sınavından en az 55 puan almış olmak (Tezli programlar için)
    Not Çizelgesi (transkript) aslı veya noter tasdikli örneği ya da mezun olunan üniversiteden onaylı örneği
    3 adet vesikalık fotoğraf
    Nüfus Cüzdanı
    T.C. Okan Üniversitesi Yüksek Lisans başvuru formunu doldurmak.

AYRICA;
    Muhasebe ve Denetim Yüksek Lisans Programı için tüm ISMMMO üyelerine ve stajyerlerine %30, ISMMMO üyelerinin eş ve çocuklarına %20 indirim yapılacaktır.
    İndirimler ISMMMO ile ilişkinin belge ile desteklenmesi durumunda geçerli olacaktır.
    Muhasebe ve Denetim Yüksek Lisansı ile mali müşavirlik staj süresi 1 yıl kısalabilmektedir.

Acaba 4 yıllık Aöf mezunlarına sorun çıkartırlar mı?

• 4 yıllık aöflere problem çıkarmayacaklardır.

çok bildiğim var o şekilde yüksek lisans yapan neden çıkarsınlar ki?

okan fiyat olayınca kazık yemek istemiyorum

örnek Nişantaşı Ünide referansın var yüksek lisans 3200 yok ise 6000 deb açıyorlarmış okandada böle bir şey varmıdır buna bakmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

4 yıllık aöflere problem çıkarmayacaklardır.

çok bildiğim var o şekilde yüksek lisans yapan neden çıkarsınlar ki?

okan fiyat olayınca kazık yemek istemiyorum

örnek Nişantaşı Ünide referansın var yüksek lisans 3200 yok ise 6000 deb açıyorlarmış okandada böle bir şey varmıdır buna bakmak lazım

az önce deha kadıköy şubesindeki danışmanla konuştum facebooktan...
    konuşma aynen şu şekilde hocam.

ben:
    merhaba
    ışık üniversitesi yüksek lisans fiyatları hakkında bilgi alabilirmiyim

O:
    Merhaba
    Tabi ki
    Bu dönem aktif devam eden öğrenciler tezli 8000 TL.
    Tezsiz 7500 TL.
    10 taksit

ben:
    bu arada dershane öğrencinizdim geçen dönem ona göre fiyat verin smile ifade simgesi

O:
    Ücreti biz belirlemiyoruz
    Anlaşma bu şekilde
    Hatta yeni dönemde sanıyorum biraz daha farklı olacak

ben:
    taksit kredi kartına mı yoksa senetmi yazıyorsunuz

O:
    Akbank tan hesap açtırıyorsunuz

ben:
    yani zamlanır sanırım yeni döenmde

O:
    10 taksit seklinde oraya odeniyor
    Biraz fark olacakmis
    500 TL.kadar

ben:
    hmm anladım
    pekala dersler hafta sonumu veriliyor

O:
    H.ici aksam
    19.00-21.30 arası

ben:
    1 yıl mı sürüyor.

O:
    8 ay

Ben:
    sırf stajı kısaltmak için başvurucam
    ağustosta yeni kaytılar sanırım

O:
    Evet Agustos

ben:
    teşekkürler :)

O:
    Rica ederim
    Iyi aksamlar

• Merhaba arkadaslar 
    Isletme bolumunde yuksek lisans yapiyorum ve bitirme projem icin ankete ihtiyacim var.Bana yardimci olmak icin asagidaki linkteki anketi doldurur musunuz
    Kimliginiz bilinmeyecegi icin dogru ve samimi cevaplar verirseniz cok sevinirim.

Ankete katilanlara simdiden cook tesekkur ederim

Formu doldurmak için şurayı ziyaret edin: https://docs.google.com/forms/d/1IJylIfX6Um7R8Wk2I4oabyLKrnLxXc-bJVt5775U7UU/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLYum

Merhaba arkadaslar 
    Isletme bolumunde yuksek lisans yapiyorum ve bitirme projem icin ankete ihtiyacim var.Bana yardimci olmak icin asagidaki linkteki anketi doldurur musunuz
    Kimliginiz bilinmeyecegi icin dogru ve samimi cevaplar verirseniz cok sevinirim.

Ankete katilanlara simdiden cook tesekkur ederim

Formu doldurmak için şurayı ziyaret edin: https://docs.google.com/forms/d/1IJylIfX6Um7R8Wk2I4oabyLKrnLxXc-bJVt5775U7UU/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

hangi üniversite ve ne kadar yatırdınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _kertmeyenkele_ kullanıcısına yanıt
    Akdeniz
    Toplam 6000 kadar

• _kertmeyenkele_ kullanıcısına yanıt
    Okan muhasebe ve denetim 12.200 tezsi - 14.600 tezli + KDV
    OKan uzaktan muhasebe ve denetim 8.100 tezsiz + KDV
    IStajyerlere %30 indirim var.

Işık 7.500 tezsiz 8.000 tezli KDV dahil. Işık'ta tezsizde 7 ders muhasebe denetim kalan 3 ders MBA'den alınabiliyor.

Nişantaşı önceki ISMMMO protokolünde UFRS YL'si 4.650 gibi bir şeydi ama şu anda ISMMMO sitesinde yok google'dan aratınca çıkıyor.

Beykent muhasebe denetim 7.500 TL gibi bir şey hatırlıyorum.

http://www.okan.edu.tr/sosyalbilimler/sayfa/lisansustu-ucretler/

http://www.isikun.edu.tr/web/1281-10001-1-1/isik_universitesi/akademik/sosyal_bilimleri_enstitusu__basvuru_ve_kabul/ucretler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: einst79

Okan muhasebe ve denetim 12.200 tezsi - 14.600 tezli + KDV
    OKan uzaktan muhasebe ve denetim 8.100 tezsiz + KDV
    IStajyerlere %30 indirim var.

Işık 7.500 tezsiz 8.000 tezli KDV dahil. Işık'ta tezsizde 7 ders muhasebe denetim kalan 3 ders MBA'den alınabiliyor.

Nişantaşı önceki ISMMMO protokolünde UFRS YL'si 4.650 gibi bir şeydi ama şu anda ISMMMO sitesinde yok google'dan aratınca çıkıyor.

Beykent muhasebe denetim 7.500 TL gibi bir şey hatırlıyorum.

http://www.okan.edu.tr/sosyalbilimler/sayfa/lisansustu-ucretler/

http://www.isikun.edu.tr/web/1281-10001-1-1/isik_universitesi/akademik/sosyal_bilimleri_enstitusu__basvuru_ve_kabul/ucretler

teşekkürler. sanırım ışık üniversitesine kaydolucam eylül ayında. bu arda sınavlar üniversitedemi yapılıyor

• Bende ışık tezli muhasebe ve denetim düşünüyorum
  • Arkadaşlar merhabalar, yüksek lisans düşüneniz varsa istanbul'da beykent üniversitesi işletme yönetimi anabilim dalı yönetim ve organizasyon bölümü için toplu kayıt yapıp çok çok uygun maliyetle kayıt yaptıracağız. detayli bilgi aşağıda olup programa katılmak isteyen yada daha detayli bilgi almak isteyenler bana özelden ulaşabilirler.

eğitim MBA kalitesinde ve türkçe olacak. yeterli sayı toplanılırsa eğitim eylül 2016 yada ekim 2016 da başlayıp 2017 temmuz döneminde bitecektir.
    özel anlaşma olduğundan ALES zorunluluğu bulunmamaktadır.
    eğitimin fiyatı herşey dahil: 4.500,00 tl dir. bir taksit peşin olmak üzere okul anlaşmalı olduğu banka aracılığı ile size faizsiz 10 taksite bölmektedir.

eğitim üniversitenin taksim kampüsünde yapılacak olup dersler hafta içi 3 akşam 19:30 ile 22:00 arasında olacaktır. toplam da 10 ders ve birde yıl sonu bitirme projesi vardır.

özellikle istanbulda oturan arkadaşlar için çok uygundur. genel olarak bilgiler bu şekildedir. sorularınız için özelden mesaj atabilir siniz.

herkese sınavında şimdiden başarılar diliyorum. allah bu ramazan ayında emek verenlerin emeğini boşa çıkarmasın.

NOT: ALINTIDIR ARKADAŞLAR.. FACEBOOK GRUBUNDA GÖRDÜM DÜŞÜNMEK İSTEYEN VARSA BENİMLE İLETİŞİME GEÇSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

Arkadaşlar merhabalar, yüksek lisans düşüneniz varsa istanbul'da beykent üniversitesi işletme yönetimi anabilim dalı yönetim ve organizasyon bölümü için toplu kayıt yapıp çok çok uygun maliyetle kayıt yaptıracağız. detayli bilgi aşağıda olup programa katılmak isteyen yada daha detayli bilgi almak isteyenler bana özelden ulaşabilirler.

eğitim MBA kalitesinde ve türkçe olacak. yeterli sayı toplanılırsa eğitim eylül 2016 yada ekim 2016 da başlayıp 2017 temmuz döneminde bitecektir.
    özel anlaşma olduğundan ALES zorunluluğu bulunmamaktadır.
    eğitimin fiyatı herşey dahil: 4.500,00 tl dir. bir taksit peşin olmak üzere okul anlaşmalı olduğu banka aracılığı ile size faizsiz 10 taksite bölmektedir.

eğitim üniversitenin taksim kampüsünde yapılacak olup dersler hafta içi 3 akşam 19:30 ile 22:00 arasında olacaktır. toplam da 10 ders ve birde yıl sonu bitirme projesi vardır.

özellikle istanbulda oturan arkadaşlar için çok uygundur. genel olarak bilgiler bu şekildedir. sorularınız için özelden mesaj atabilir siniz.

herkese sınavında şimdiden başarılar diliyorum. allah bu ramazan ayında emek verenlerin emeğini boşa çıkarmasın.

NOT: ALINTIDIR ARKADAŞLAR.. FACEBOOK GRUBUNDA GÖRDÜM DÜŞÜNMEK İSTEYEN VARSA BENİMLE İLETİŞİME GEÇSİN

Hocam ben tezli istiyorum ama haberdar ettiğiniz için çok çok teşekkür ederim

• bende stajyerim. merhaba arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.