Şimdi Ara

Yüksek kapasiteli mp3 player tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    müzikarşivimi yanımda taşımak için güzel bir mp3 player arıyorum.80gb üzerinde olması benim için yeterli.Archos lara baktım fakat batarya da kullanım süreleri bana kısa geldi. ipodlarda forumda okuduğum kadarıyla ses kalitesi yönünden kötü gördüm.
    Bana tavsiye edebileceğiniz bir model var mı? Fiyat konusunda bir sıkıntı yok (Tabi 1000 tl olmazsa iyi olur :) )

• quote:

Orijinalden alıntı: tyrantati

merhaba arkadaşlar
    müzikarşivimi yanımda taşımak için güzel bir mp3 player arıyorum.80gb üzerinde olması benim için yeterli.Archos lara baktım fakat batarya da kullanım süreleri bana kısa geldi. ipodlarda forumda okuduğum kadarıyla ses kalitesi yönünden kötü gördüm.
    Bana tavsiye edebileceğiniz bir model var mı? Fiyat konusunda bir sıkıntı yok (Tabi 1000 tl olmazsa iyi olur :) )

söylediğin modeller dışında 80 gb ı geçen bir model bilmiyorum açıkçası.sony NWZ-A847 getirtebiliyorsan getirt.ses kalitesi bakımından bulabileceğin en iyi cihaz belkide.64 gb hafızası var yalnız,sen bilirsin.
  • Arkadaşlar turkiyeden 780 liryaalınma ve 1.5 yıl garantisiolan sony x1050mp3 walkman im var sıfır konsisyonda ve kutusundadır faturası vardır.
    500 liraya verebilirim 3-4 kere kullandım bir hevestir aldım vakit bulamıyorum şimdilerde istediğim fiyat 500 liradır cihaz sıfırdan farksızdır.
    şu anda piyasada bulunmamaktadır ilgilenen varsa fırsattır telefonum 05555623500 hakan istanbulda elden teslim ederim.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:_6JdWKmakzKZUM:http://www.pmptoday.com/wp-content/uploads/sony_walkman_nwz_x1000.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanonur -- 23 Ağustos 2010; 12:04:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.