Şimdi Ara

Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.099
Cevap
165
Favori
294.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 tane 24 bitlik müzik dinleyebileceğim bir yer varmı? bildiğiniz
  • pzycho P kullanıcısına yanıt
    Sayfanın içeriğini incelediniz mi? nasıl ücretli olduğu kanaatine vardınız ?

CDBOX' dan örnek bir konu >http://cdbox.me/2014/06/gaudeamus-sacred-feast-1999-dts-5-0/

Hemen aşağıda Download yazısının altında 2 alternatif sunucudan linkler paylaşılmış. Biraz inceleyin.

------------------------------------------------------------

FLACMANIA' dan örnek bir konu >

Yine aşağıda download butonu mevcut !

-------------------------------------------------------------

HDMUSIC.ME' den örnek bir konu >http://www.hdmusic.me/valentina-lisitsa-valentina-lisitsa-plays-philip-glass-2015-official-digital-download-24bit96khz/

Aşağıda linkler açık halde verilmiş!

Fazla söze gerek yok sanırım.
  • Daha fazla kaynak istiyorsanız

http://hdsound.biz/

hd-area.org
    Website Unavailable
    http://hd-area.org/index.php?s=Musik

http://www.scnsrc.me/category/new-music/flac/

http://www.losslessdown.com/

Bunlar da ücretsizdir... Bilginize !
  • Sağolun hocam denicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bilgilendirme teşekkürler
  • Orjinal cd takas konusu oluştursak bir tane.
    Eminim atıl durumda bir çok kişide cdler vardır. Bu sayede hem koleksiyonumuz genişler hem en iyi kaliteye ulaşırız.

• yardımınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

en kısa zamanda deniyeceğim teşekkürler...
  • evet dowload etmeye çalıştım rapidgator subyshare gibi donwload sitelerine yönlendiriyorlar

ve bu sitelerde günlük indirme boyutları kısıtlı olduğu için ve dosya boyutları büyük olduğundan premium üyelik olmamızı istiyorlar buna istinaden ücretli demek istedim,

incelemelerim sonucu bu kanıya vardım eğer başka bir seçenek varsa bilmiyorum,bilen varsa ve aydınlatırsa bişiler daha öğrenmiş olurum... ;)
  • bu konuda sizinle hem fikirim ancak telif haklari konusunda bu platformda surdurulebiliecek bir konu degil malesef. ama bir sekilde olusum olursa ben varim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthSidious kullanıcısına yanıt
    Gözden çıkardığımız orjinal cdlerin fiziksel olarak hediye edilmesi,takas edilmesi ya da ikinci el satışı. İsmi üçüde olabilir, burda telife uygun olmayan bir unsurdan bahsedebilir miyiz?
    Takas yapmışız sonuçta, bilmiyorum.
    Çöpe çıkmış bayağı türkçe cd var bende.

• elbette bu konuda bir sikinti olmaz, benim aklima riplenip flac format halinde paylasim gelmisti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanx54

up konu taze kalmasından yanayım bakarsın elinde dts parça olan birileri olurda bizde o zevki tatmış ş oluruz bende çok az sayıda var bir türlü türkçe kaynak bulamadım sanırım dts formatlı albüm cıkmıyor ülkemde

Hocam konu ile alakali biraz cahillik var kusura bakma ama bir sorunun cevabini merak ediyorum.
    Gercek flac parcalarin oldugu usb cihazim samsung televizyona takili. Televizyonun ses ayarlarindan dts ses modunu sectigim zaman sarkilar kulagima cok daha guzel geliyor. Simdi ben bu sarkilari dts formatinda mi dinlemis oluyorum? (Tv'ye optik kabloyla 2.1 ses sistemi takili.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hftblgc -- 13 Eylül 2015; 11:11:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hftblgc

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanx54

up konu taze kalmasından yanayım bakarsın elinde dts parça olan birileri olurda bizde o zevki tatmış ş oluruz bende çok az sayıda var bir türlü türkçe kaynak bulamadım sanırım dts formatlı albüm cıkmıyor ülkemde

Hocam konu ile alakali biraz cahillik var kusura bakma ama bir sorunun cevabini merak ediyorum.
    Gercek flac parcalarin oldugu usb cihazim samsung televizyona takili. Televizyonun ses ayarlarindan dts ses modunu sectigim zaman sarkilar kulagima cok daha guzel geliyor. Simdi ben bu sarkilari dts formatinda mi dinlemis oluyorum? (Tv'ye optik kabloyla 2.1 ses sistemi takili.)

dts ayrı bir ses formatı flac ayrı bir ses formatı flaclar kötü değildir ama dts ile farkı çok fazladır dts dinledin mi flac dinleyesin gelmez bide şu önemli ses sittemin iyi olması gerekli farkkı daha iyi anlaman açısından
  • ayhanx54 kullanıcısına yanıt
    Ayhan bey dts flac tan iyi mı yani

Güldürme yın insanı. Bilginiz yoksa yanlis bilgi vermeyin insanlara lutfen

Birisi 2 kanal stereo muzik için hemen hemen kayıpsiz. Bir format digeri yani dts filmler için 6 kanal ses barındıran müzikle alakasız bir format

Ne alaka dts dinleyen flac a bakmaz

Konser kayıtları haric hangi plak Yada cd nin dts kaydı var olmaz cunku plak ve cd albümler 2 kanal stereo yani flac wav dxd dsd gibi kayıpsiz formatlarda digital ortama aktarılır

• Dts flac ten iyi değildir insanları yanlış bilgilendirmeyin. Flac stereo dur yani müzik için.

• Stereo ayrı bir dünyadır. Avr ile stereo dinleyip dts ile kıyaslarsanız tabi ki dts daha iyi gibi görünür. Çünkü avr dts için tasarlanmıştır. Stereo için flac dsd dsx gibi farklı formatlar bulabilirsiniz. Çok kaliteli amfi, hoparlör ve kaynak dosyalarınızda olabilir. Ancak çok iyi bir player sahibi olmanız gereklidir.

Ancak orijinal albümler stüdyodan dts olarak kaydedilse nasıl olur diye sadece merak ediyorum. Örneğin gitarist solda baterist sağda önde vokal bass gitar arkadan derin derin geliyor. Solo kısmında gitarist dahada öne çıkarak fırtınalar koparıyor falan :) Böyle acayip bir merak benim ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Ayhan bey dts flac tan iyi mı yani

Güldürme yın insanı. Bilginiz yoksa yanlis bilgi vermeyin insanlara lutfen

Birisi 2 kanal stereo muzik için hemen hemen kayıpsiz. Bir format digeri yani dts filmler için 6 kanal ses barındıran müzikle alakasız bir format

Ne alaka dts dinleyen flac a bakmaz

Konser kayıtları haric hangi plak Yada cd nin dts kaydı var olmaz cunku plak ve cd albümler 2 kanal stereo yani flac wav dxd dsd gibi kayıpsiz formatlarda digital ortama aktarılır

Hocam dts formatini 2.1 de dinlerseniz 2 kanalli olur ben onu sormamistim aslinda, tek fark kanal sayisi degil, ses efekti de farkli diye biliyorum. Tv'den dts'yi secince bass lar tizler tamamen farkli davraniyor. Ve cok hosuma gidiyor, sirf bunun icin ses sistemimi(soundbar) bu televizyona yani samsung' a bagli tutuyorum. Ses sisteminin uzerinde de pcm degil dts yaziyor.
    Merak ettigim sey, sarki dts formatinda olmamasina ragmen neden dts sarki gibi davraniyor? Diger tv'me optik ile bagladigimda bass, mid ve tizler birbirine yakin, ama bu samsung tv de dts yi ayarladigimda hepsi ayriliyor cok keyif aliyorum

• hftblgc kullanıcısına yanıt
    Şişirilmiş ayarlara alıyor tv kendi ni sebep bu

Ekolayzer. Gibi dusunun

Birde 2.1 dediğiniz zaman. 3 kanal oluyor gene stereo ile alakası olmayan bir durum

Beğeniyorsanız ne ala gulegule kulananin

• hftblgc kullanıcısına yanıt
    Buna benzer bir ayar sanırım sizdeki de,bbazı firmalar dts ile anlaşmalı oldugu için cihazlarının yanında ses geliştirmeye yönelik yazılım paketleri sunuyorlar.Sizde de dts sunmuşlar,sanal olarak sese kaliteli efektler ve ekolayzer sunmakta.Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless)
    Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.