Şimdi Ara

Yüksek Hemoglobin(HGB=19) Değeri??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
32.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kan testi yaptırdım saç dökülmesinden şikayet ederek bütün değerlerim normal sadece HGB değerim yüksek(19) çıktı.
    Sigara-içki hayatımda içmedim, yükse rakımlı yerde de yaşamıyorum.

Aşırı stresli,heyecan,korkı ve panik atak hastalğım var. Acaba bu yüzden mi yüksek çıktı. Nasıl normal değere döndürebilirim? Kan vermek iyi gelir diyorlar ama kan almazlar sanırım benden bu yüzden dolayı.

Bu arada aşırı yorgunluk ve uyuşukluk var. Haftada 3 defa ağırlık idmanı yapıyorum(vücudu bayağı zorluyorm). Bzen nitrik oksit kullanıyorum idman öncesi enerji için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secrethero89 -- 9 Temmuz 2013; 23:50:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yüksek Hemoglobin (HGB = 19) Değeri

HGB Yüksekliği Olanların Yorumları

Yüksek hemoglobin (HGB), çeşitli sağlık sorunlarının bir belirtisi olabilir. HGB seviyeniz 19 ise, bazı sağlık sorunlarının varlığına işaret edebilir.

Hemoglobin 20 Çıktı

HGB seviyeniz 20'yi aşarsa, polis veya itfaiye memurluğu gibi?? işlere engel olabilir. Ayrıca, kandaki oksijen taşıma kapasitesini azaltabilir ve bu da yorgunluk, baş ağrısı ve nefes darlığına yol açabilir.

Hemoglobin 19 Olursa Ne Olur

HGB seviyeniz 19 ise, altta yatan bir tıbbi durumu belirlemek için bir doktora görünmeniz önemlidir. Yüksek HGB, akciğer hastalığı, böbrek hastalığı ve kemik iliği bozuklukları gibi çeşitli sağlık sorunlarını gösterebilir.

Hemoglobin 18.5

HGB seviyeniz 18.5 gibi hafif yüksekse, doktorunuz muhtemelen altta yatan bir neden bulmak için testler yapacaktır. Neden belirlendikten sonra uygun tedavi uygulanabilir.

HGB 19

HGB seviyeniz 19 ise, ciddi bir tıbbi durumun belirtisi olabilir. Altta yatan nedeni belirlemek ve uygun tedaviyi almak için bir doktora görünmeniz şiddetle tavsiye edilir.

Hemoglobin Yüksekliği Polisliğe Engel Mi

HGB seviyeniz 18'i aşarsa, polis veya itfaiye memurluğu gibi bazı işlere engel olabilir. Bununla birlikte, polislik için kabul edilebilir HGB aralığı kurumdan kuruma değişebilir.

HGB 18.1 Çıktı

HGB seviyeniz 18.1 gibi hafif yüksekse, doktorunuz altta yatan bir neden bulmak için testler önerebilir. Neden belirlendikten sonra uygun tedavi sağlanacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kızarıklığa, kaşıntıya, ateş basmasi nefes darlığı, kanin yogunlasmasi, tıkanıklığına neden olmasi disinda yuksek tansiyona da sebep oluyo ama cozum nedir bilemiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet o yuzden yuksek dalga gecmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy

kızarıklığa, kaşıntıya, ateş basmasi nefes darlığı, kanin yogunlasmasi, tıkanıklığına neden olmasi disinda yuksek tansiyona da sebep oluyo ama cozum nedir bilemiyom

haftada 3 kez spor yaparım ağırlık-kardiyo ama nabzım çok yüksek çıkıyor koşu bandında. 170-180 lere çıkıyor hafif tempo koşularda. yaşım 24. sebebi de belli değil tedavisi de belli değil anlamadım. acaba saç dökülmemin sebebi de bu mı

• Tıpta helva diye geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: secrethero89

quote:

kızarıklığa, kaşıntıya, ateş basmasi nefes darlığı, kanin yogunlasmasi, tıkanıklığına neden olmasi disinda yuksek tansiyona da sebep oluyo ama cozum nedir bilemiyom

haftada 3 kez spor yaparım ağırlık-kardiyo ama nabzım çok yüksek çıkıyor koşu bandında. 170-180 lere çıkıyor hafif tempo koşularda. yaşım 24. sebebi de belli değil tedavisi de belli değil anlamadım. acaba saç dökülmemin sebebi de bu mı

"ayrica ; yuksek yerds yasamiyorsan, kalp ve akciger hastaligin da yoksa genetik olabilir yani tedavi yok.semptomlar yok edilmeye calisilir sanirim.

"

sanirim.

• quote:

quote:

quote:

"ayrica ; yuksek yerds yasamiyorsan, kalp ve akciger hastaligin da yoksa genetik olabilir yani tedavi yok.semptomlar yok edilmeye calisilir sanirim.

"

sanirim.

eskiden böyle bir sorunum yoktu 18 ay önce uzun süreli ilişkim bitti. Hayatımda hiç yaşamadığım stres ve depresyonu yaşadım. Ondan sonra saç dökülmesi başladı durmayan, sanırım hala da onun etkileri devam ediyor.. Bol bol su içmek kanı seyreltirmiki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %14 Yağ Oranı ve Karın Kası
    8 yıl önce açıldı
    suyun ph değeri kaç olmalı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Test sonuçlarını doktora göstermeyi denedin mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

"

sanirim.

eskiden böyle bir sorunum yoktu 18 ay önce uzun süreli ilişkim bitti. Hayatımda hiç yaşamadığım stres ve depresyonu yaşadım. Ondan sonra saç dökülmesi başladı durmayan, sanırım hala da onun etkileri devam ediyor.. Bol bol su içmek kanı seyreltirmiki?

hocam doktor falan degilim, zira yasim da sizinkinden kucuk.; fakat ictiginiz su kesinlikle dusundugunuz gibi kani seyreltmez

ki boyle seyin sakasi esprisi olmaz, bir uzman dr a gorunmeniz gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Unknown.

Tıpta helva diye geçer.

• kan vermen gerekiyor. Hemoglabin oranın yüksek olduğu için kaşıntı , yorgunluk vb gibi sonuçlar ortaya çıkarır .kan vermek hem sağlıklı hem güzel birşey verdiğin kan başkalarına yardımcı oluyor. En yakın zamanda bir kızılay kan merkezine bekleriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

kan vermen gerekiyor. Hemoglabin oranın yüksek olduğu için kaşıntı , yorgunluk vb gibi sonuçlar ortaya çıkarır .kan vermek hem sağlıklı hem güzel birşey verdiğin kan başkalarına yardımcı oluyor. En yakın zamanda bir kızılay kan merkezine bekleriz :)

aynen kaşıntı ve yorgunluk var. hep uykum geliyor.. ama doktor senden almazlar kan dedi :/

• Fişne suyunu azalt

babam doktor ona sordum, geçenlerde senin gibi bi eleman gelmiş onun da değeri 19muş 2 ay hastanede gzetim altında tutmuşlar değerleri normale dönmüş.günde 2Lt fişne suyu içiyormuş o yüzden yükselmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter

Fişne suyunu azalt

babam doktor ona sordum, geçenlerde senin gibi bi eleman gelmiş onun da değeri 19muş 2 ay hastanede gzetim altında tutmuşlar değerleri normale dönmüş.günde 2Lt fişne suyu içiyormuş o yüzden yükselmiş.

vişne suyu içmiyormki hiç. hadi ya o kadar ciddi bişey mi ://

• HCT değerin kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unknown.

Tıpta helva diye geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter

Fişne suyunu azalt

yapay madde birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seldom Seen Kid

HCT değerin kaç?

HCT %45

• quote:

quote:

HCT değerin kaç?

HCT %45

yok yuzde olarak degıl hgb nın yakınlarında sayısal deger gorunmesı lazım
  • quote:

quote:

quote:

HCT değerin kaç?

HCT %45

yok yuzde olarak degıl hgb nın yakınlarında sayısal deger gorunmesı lazım

45 yazıyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.