Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.035
Cevap
98
Favori
446.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim ds modülü gönderim hocam sana ama bi şartla!benim yeni aldığım technisat uhd yi pazarlamak-satmak şartıyla:)).olmadı cihazı da göndereyim sana onu da 4k modunda çalıştır bi bak şu cihaza sandığa koydum valla güzelim cihazı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özdentv -- 2 Haziran 2016; 23:24:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevap için. Siz humaxı denedikten sonra bende ikisi arasından birini almayı planlıyorum kısmet olursa.
  • Arkadaşlar merhaba

Geçen günlerde digitürk turksat abonelğimi sonlandırdım. Tekrar bir dijital platforma mı üye olsam yoksa uydu alıcısıyla mı işi çözsem karar veremiyorum. Tivibu uydu, d-smart modül, digiturk hd gibi platformaları inceledim izlemek istediğim kanallar toplamda 50 liralık paketler halinde karşıma çıkıyor. Benim aradıklarım hd kanallar, belgesel kanalları, arada spor da izleyebilirim. Sizin tavsiyeniz ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özdentv

Benim ds modülü gönderim hocam sana ama bi şartla!benim yeni aldığım technisat uhd yi pazarlamak-satmak şartıyla:)).olmadı cihazı da göndereyim sana onu da 4k modunda çalıştır bi bak şu cihaza sandığa koydum valla güzelim cihazı:)

kardeş cihazı ver ilan satarsın nasılsa ya da HD firması ile görüş geri ver netice de panel ile uyumsuz olduğu görülüyor
    ya da başka bir şey var bilemediğimiz! sana gelsem ben o cihazı çalıştırırım diye tahmin ediyorum! ayrıca benim iki panel de
    FHD olduğu için zaten sorun çıkmaz UHD panel de denemen gerekiyor senin,ama bence HD firmasına git onlar denesinler
    netice de malı sattılar arkasında dururlar değilmi??

modül için adres verdim kim gönderirse göndersin artık,benim merak ettiğim bir şey değil ama soracakları için bu modülü
    sizden istedim,Humi yi de iyi bildiğim için DS uyum sorunu çıkabilir diye düşünüyorum ama umarım çıkmaz,Techni de sorun yok örneğin
    ama diğer serilerinde sorun var!

sana bir tavsiyem de Sony bayisi bul;cihazı götür orada denesinler uydu sistemleri varsa tabiki,en azından Türksat bile olsa OK dir+

• http://4kfilme.de/humax-4k-sat-receiver-uhd-aufnahmefunktion/

http://www.ultra-hdtv.net/humax-uhd-4tune-4k-sat-receiver-mit-4k-aufnahme-ab-mai/

satvision.de
    Humax UHD 4Tune+ in der Preview
    http://satvision.de/tests/humax-uhd-4tune-in-der-preview-3082

www.heise.de
    Humax UHD 4tune+ silber ab € 212,95 (2020) | heise online Preisvergleich / Deutschland
    http://www.heise.de/preisvergleich/humax-uhd-4tune-a1400425.html

www.testberichte.de
    Humax UHD 4Tune+ im Test ▷ Testberichte.de-∅-Note: 1.2
    http://www.testberichte.de/p/humax-tests/uhd-4tune-testbericht.html

Saturn
    HUMAX UHD 4tune+ UHD Receiver HD+ Karte inklusive, Anthrazit
    http://www.saturn.de/de/product/_humax-uhd-4tune--2102973.html

http://www.humaxdigital.com/gm/

• albani kullanıcısına yanıt
    Dediklerini uygulucam sağol hocam emeğine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

@complete

arkadaşım ben bugüne kadar 7 tane MP cihazı aldım sonra şutladım(Andro lu veya düz olanlar v.s) MP ler ayrı kulvarda cihazlar dır! ama kafama uyan henüz olmadı
    en son M-195 almıştım ilgili başlıktan da yazmıştım o da WMV leri açmayınca şutlamıştım,Sadays Hocam aldı,sanırım o da birisine gazladı,bu işler böyle sonu yok yaw

ben çok uzun yıllar hatta TR de belki de bir ilk olarak MP işini hep Bluray ler ile çözdüm,halen de öyle yapıyorum! senin kullandığın 6500 ün bir altı olan 5500 de kullandım bir ara
    onuda şutlamıştım,ucuz diye almıştım yoksa 6500 alacaktım ama yabancı testlerine bakınca fark olmadığını ve de çok ucuz bulunca 5500 almıştım sanırım € 80/90 gibi almıştım
    Sony de 5500 ve üstü hep iyi çıktı ama bana göre en iyisi 7200 ve aklım da o da var eldekileri "damping" yapıp satmak istiyorum alayına 1 kağıt istiyorum şimdi hatta ilan bile açtım
    2.el de temizlik olsun yaw,cihaz dolu ev,işime yaramayanı ucuz rakama verip temizlemek istiyorum

Resim kalitesi olarak Techni/Humi/Kati v.s bunlar MP olarak süper iş görüyorlar ama dediğim gibi "limitleri" vardır! onun için tam bir MP işlevi göremiyorlar ama SD&HD/720/180p de
    ve de bit-rate 10Mb üstü değilse süper iş görüyorlar yine de o da bana şimdilik yetiyor gibi!

örneğin MP olarak Techni çok hızlı ve USB 3.0 farkı da hemen anlaşılıyor! codec sıkıntısı pek yok gibi ama eskiden FLV leri açarken şimdi açmıyor,MOV/MP4/VOB/TS/MKV/Avi v.s OK dir
    "DTS" ise hiç bir Receiver da yoktur!! AC3/AAC ye convert etmen gerekiyor!!

Ama ben BD leri daha kaliteleli buluyorum resim olarak Pany de ise beni açmayan durum;WMV leri açmaz! hiç bir cihazı da açmıyor! ama resim kalitesi olarak Pany ler bir numara bence
    şimdi değil ama ileri de Pany UHD-BD düşünüyorum ve umarım fiyatı da biraz iner!

++

neyse 1 senedir çıktı-çıkıyor tantanası süren Humax UHD sonun da elimize geçti yaw,ilk olarak İzmir den Türk topraklarına girmiş olup 2 gün sonra da Anyalya ya varıyor hayırlısıyla
    benim bildiğim TR de ilk Humi UHD bu dur,hatta dostum dün gece denemiş bile

beni en çok sevindiren ise iCord/Evolution gibi absürt rakamlar dan çıkmaması oldu € 300 gibi rakamlar böyle cihazlar için son derece makul ve mantıklı rakamlar dır,bir ara
    yok € 500 olur yok 600 olur gibi de düşünmedik değil,zaten cihazı kırpa kırpa bit kadar hale getirmişler,öyle eskinin özellikle Kati nin "baba" veya bazı Humi nin bana cihazları gibi filan değil
    adeta oyuncak yaw

++

Not;şayet aynı an da iki tane UHD Receiver kullanmak istemezsem(ben de çünkü 2 tane panel de 2 cihaz gerekiyor!) Techni ve Humi den birisini postalarım,niyetim her ikisini de kullanmak tır
    Kati lere bir süre veda edeceğim çünkü! ama satarsdam fiyatım kelle başı 1 kağıt dır,Techni nin maliyet fiyatını biliyorsunuz! HD fiyatını da biliyorsunuz! Almanya dan getirtseniz avro nedeniyle
    artı gümrüğe takılacak v.s derken maliyeti yine 1,2/1,3 veya üstü gibi olacaktır! bende yazdığım gibi kelle başı ne alırsan 1 kağıt dır,maksat işine yarayan biris alsın sevinsin boşuna almanya
    v.s uğraşmasın HD+Card da tabiki sıfır olarak vereceğim bende çakallık işleri olmaz ayrı satılır v.s diye ayak çekmem,Almanya da kutusuyla ne geliyorsa aynen verilecektir!

2. elde ilanınızı göremedim. mümkünse satmayı düşündüğünüz ürünü fiyatyla beraber yazar mısınız

• hocam gönder cihazı bana aynı tv den bendede var elimde hdmi2.0 kabloda var bir kontrol edeyim sana geri yollayım eğer hoşuma gider sorunda çıkmazsa cihaz bende kalır paranı yollarım
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Tmm adres ver gönderim sana ad soyad tel no adres bi bak bakalım

• Beyler Humi az önce geldi ve ilk kurulum ve devamın da bir şeyler öğrendim sayılır,bazı menü çalışmaları v.s tamamen değişmiş olaya Fransız kaldım yaw
    iCord veya 2000HDCI filan gibi menü,ben Techni için "zor" derken bu daha da zor geldi bana! ama alışırım yakında

kısaca öncelikle SD&HD resim kalitesi süper
    UHD yi yazmaya gerek yok zaten henüz TRT4K ya bakmadım bile

doğru resim üretimi çok çok iyi zaten bu meretlerin en büyük esprileri de bu!

"TVApplication" bağlanamadım zaten işim olmayacak! sanırım humaxportal server çalışmıyor çünkü ne PC den ne de cihaz dan humi mim sitesine bağlanamıyor!
    bunu atladım,SAT>IP yi henüz denemedim sanırım bir sitesine üye olmak gerekiyor!

benim açımdan "resim" önemlidir gerisi teferruat! zaten daha olmadı göndereceğim anlayan birisine bir de o test eder ıvır-zıvır özelliklerini benim bunlar işim olmaz çünkü

siz bana acilen DS modülü gönderin ona bakayım yeter+

Cihazı Almanya dan alıp tarafıma ulaştıran dostuma da tekrar çok teşekkürler+

• Beyler Humi gelince ve beğenirsem diğer Techni UHD yi satabilirim demiştim ancak şu anda gördüğüm kadarıyla her iki cihazı da birlikte kullanacağım
    veya bir süre böyle devam edeceğim,satmak istemiyorum Techni yi ama satarsam fiyatım hiç bir zaman değişmez! 1 kağıt dır hediyesi,laf ağzım dan çıktı gari

Kati lere bir süre veda edeceğim öyle görülüyor zaten ilanım da bundan bahsetmiştim+

2 adet UHD-Receiver ile yola devam etmek istiyorum,bakalım hayırlısı,Hanımın sürekli ülen al şu DS modülü demesinden bıkarsam gidip alabilirim,Techni de DS OK
    ama Humi de durum ne bilmiyorum onu da biriniz gönderir modülü öğreniriz+

Humi nin yanın da 1 adet geçen bahsettiğim Astra 19,2 HD+Platform Card 12 aylık olarak gelmektedir! Techni de ise 6 aylık olarak gelmektedir "yemesinler" sizi
    Card çıkmıyor abi ve ayrıca parayla satılıyor filan diye,uyarayım şimdi den! gerçi çoğunuzun işinize yaramayacak ama işine yarayacak adamlar da var tabiki neticede Astra dan
    21/22 adet HD Alman kanalı izliyorsunuz,ben gerçi bir tane Sport kanalını izliyorum laf aramızda yaw

Astra+HotBird için henüz deneme yapamadım çünkü salon daki sistem de bu uydular,ben şimdilik Türksat a baktım!

++

• albani@, hocam şu senin meşhur media dosyalarını deneyebilirmisin,birde elinde x265 film varmı bilmiyorum onu da deneyebilirmisin,altyazı durumu nasıl acaba,tekrar hayırlı olsun,güle güle kullan.
  • Ben de SD/HD720/1080 dosyalar vardır şimdilik 4K ile işim yok+
    X265 de yok ama MKV/H264 var
    Subtitle ile de işim yok ve pek anlamıyorum bunları

ancak gördüğüm kadarıyla sen hala 1 Koyun da 2 Post çıkarmak istiyor gibisin yaw

"Receiver" lar da MP işini bence unut ya da ne verirse eyvallah diyeceksin,örneğin BD kullanımı çok güzel bir alternatif zaten ben elim de her zaman BD bulunduruyorum!

++

Bugün "Jellyfish" den bazı dosyalar indirdim Techni UHD de denemek için;codec/bit/mbps v.s testi için,bunlar 40/50/60/80/110/120Mbps içerikler dir ve Techni hepsini oynattı!

örnek bir dosya info sayfası;

General
    Unique ID : 42409466534083223854687889681214790455 (0x1FE7C4228F6E16B0E8FF4ACC356EDB37)
    Complete name : D:\JellyFish Test\jellyfish-120-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv
    Format : Matroska
    Format version : Version 4 / Version 2
    File size : 430 MiB
    Duration : 30s 97ms
    Overall bit rate : 120 Mbps
    Writing application : Lavf56.3.100
    Writing library : Lavf56.3.100 / Lavf56.3.100

Video
    ID : 1
    Format : HEVC
    Format/Info : High Efficiency Video Coding
    Format profile : Main 10@L5.1@High
    Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC
    Duration : 30s 97ms
    Bit rate : 117 Mbps
    Width : 3 840 pixels
    Height : 2 160 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 29.970 (29970/1000) fps
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 10 bits
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.473
    Stream size : 421 MiB (98%)
    Writing library : x265 1.8+190-75d1c62d8f0c:[Windows][MSVC 1700][64 bit] 10bit
    Encoding settings : wpp / ctu=64 / min-cu-size=8 / max-tu-size=32 / tu-intra-depth=1 / tu-inter-depth=1 / me=1 / subme=2 /
    merange=57 / no-rect / no-amp / max-merge=2 / temporal-mvp / no-early-skip / rdpenalty=0 / no-tskip / no-tskip-fast / strong-intra-smoothing
    / no-lossless / no-cu-lossless / no-constrained-intra / no-fast-intra / open-gop / no-temporal-layers / interlace=0 / keyint=250 / min-keyint=25 /
    scenecut=40 / rc-lookahead=20 / lookahead-slices=8 / bframes=4 / bframe-bias=0 / b-adapt=2 / ref=3 / limit-refs=3 / no-limit-modes / weightp /
    no-weightb / aq-mode=1 / qg-size=32 / aq-strength=1.00 / cbqpoffs=0 / crqpoffs=0 / rd=3 / psy-rd=0.30 / rdoq-level=0 / psy-rdoq=0.00 / signhide /
    deblock / sao / no-sao-non-deblock / b-pyramid / cutree / no-intra-refresh / rc=2 / pass / bitrate=127000 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=51 /
    qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ipratio=1.40 / pbratio=1.30
    Default : Yes
    Forced : No
    Encoded date : UTC 2016-02-05 13:00:09
    HANDLER_NAME : hevc@GPAC0.5.2-DEV-rev565-g71748d7-ab-suite

+++

bu dosyalar şöyleydi;

40Mbps HD-HEVC/10-bit MKV
    50Mbps HD-H264 MKV
    60Mbps HD-H264 MKV
    60Mbps HD-HEVC 10-bit MKV
    80Mbps HD-H264 MKV
    110Mbps HD-H264 MKV
    120Mbps HD-HEVC/10-bit MKV

kısaca bu dosyalar OK dir+

ANCAK ben arada bazı 1080p "MP4" indiriyorum bunların Overall bit-rate değerleri 12/14Mbps gibi olunca Techni falso yapıyor! hatta açamıyor veya açsa bile takılıyor ve pixelleşme yapıyor v.s!
    bu sorunu sanırım sadece MP4 de yapıyor ama AVI/WMV/MKV de yapmıyor! örneğin MP4 de falso yapan dosyarı Avi/XVid yaparsam li bit-rate değeri de pek değişmiyor ve yine sorunsuz oynatıyor!

Benzer sorunu yabancı bir forum yine okumuştum ve şikater edilen dosya MP4 idi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 3 Haziran 2016; 21:13:19 >

• şimdi bahsettiğim dosyaları tek tek denedim Humi de ve çoğunu oynatmadı! sanırım sadece H264/MKV leri açabiliyor,Techni ise hepsini sorunsuz oynatmıştır!

ancak bu dosya destekleri ileri de gelirmi v.s orasını bilemem benim için önemli değil+

Techni eski cihazı da MP konusunda çok çok iyiydi şimdi de çok iyi üstelik 2 tane USB3.0 vardır birisi arka da birisi önde
    Humi de ise 1 tane USB3.0 ve arka da ve pratik de hiç kullanışlı olmuyor! ama cihazın fiziki yapısı bu ve bir şey yapamayız buna!

SD ler çok iyi(FHD panel de tabiki ama UHD panel de böyle iyi olamaz!) yarın SD ler nasıl demeyin UHD panel kullanıyor iseniz
    HD ler de süper ama FHD panel de ve UHD panel de şayet 2160p seçerseniz çuvallarsınız!! dolayısıyla HD ler de 1080i/p seçilecek
    veya tamamen "1080i" seçilecektir! scale/process işlemleri yapmayacaksınız!

şu anda en beğendiğim ve tabi ki tahmin ettiğim gibi resim kalitesi çok çok iyi çıktı dolayısıyla diğer fonksiyonları benim için
    sadece hikaye dir! şimdi Humi alıp da MKV varmı yok Browseri varmı yok bilmem neyi açıyormu v.s v.s bunlar Humi alan adamın
    işleri olmamalıdır veya buna takılanlar varsa başka cihazlara baksınlar,piyasada her bir atraksiyonu yapan bir alay cihaz var!

Humi ler bilen bilir "yazılım" sıkıntılıdır! habire FW çıkar v.s eksiden beri böyledir hatta FW leri indirmek bile sıkıntılıdır v.s her adama
    Humi uymaz! Techni ise FW dahil hiç bir sorunu olmayan tek markadır!

Humi nin bir avantajı ise ister Arjantin ister Avustralya ister Singapur ister Avrupa ister USA v.s v.s her yerde desteği-forumları v.s vardır!
    dünyanın bu konuda ki en iyi en büyüğüdür

++

bu arada saatler dir deniyorumhttp://humaxportal.com denen zımbırtı sitesi açılmıyor yaw ne PC den açabiliyorum nede cihazın kendi
    TVApp.menüsün den girip açabiliyorum! Server ya Tatil de ya da başka bir şey var yaw dolayısıyla cihazın ıvır-zıvır bazı özelliklerine
    girilemiyor

++

Eline ilk alan adam cihazı;menü ve kurulum v.s nasıl yapar bilemiyorum bana karışık zor geldi neyseki sevgili dostum yardım etti de hallettim
    sayılır kurulum da zaten sorun yaşamadım ama Manual-Search de apıştım çünkü menü-sistem v.s tamamen değişmiş yaw en çok burada
    taklıdım ama şimdilik aştım galiba+

• Albani@ hocam eline koluna emeğine sağlık humi senin için ok. sanırım ben cihaz hakkında fikrinizi aldım daha iyileri nasip olsun inşallah,güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

şimdi bahsettiğim dosyaları tek tek denedim Humi de ve çoğunu oynatmadı! sanırım sadece H264/MKV leri açabiliyor,Techni ise hepsini sorunsuz oynatmıştır!

ancak bu dosya destekleri ileri de gelirmi v.s orasını bilemem benim için önemli değil+

Techni eski cihazı da MP konusunda çok çok iyiydi şimdi de çok iyi üstelik 2 tane USB3.0 vardır birisi arka da birisi önde
    Humi de ise 1 tane USB3.0 ve arka da ve pratik de hiç kullanışlı olmuyor! ama cihazın fiziki yapısı bu ve bir şey yapamayız buna!

SD ler çok iyi(FHD panel de tabiki ama UHD panel de böyle iyi olamaz!) yarın SD ler nasıl demeyin UHD panel kullanıyor iseniz
    HD ler de süper ama FHD panel de ve UHD panel de şayet 2160p seçerseniz çuvallarsınız!! dolayısıyla HD ler de 1080i/p seçilecek
    veya tamamen "1080i" seçilecektir! scale/process işlemleri yapmayacaksınız!

şu anda en beğendiğim ve tabi ki tahmin ettiğim gibi resim kalitesi çok çok iyi çıktı dolayısıyla diğer fonksiyonları benim için
    sadece hikaye dir! şimdi Humi alıp da MKV varmı yok Browseri varmı yok bilmem neyi açıyormu v.s v.s bunlar Humi alan adamın
    işleri olmamalıdır veya buna takılanlar varsa başka cihazlara baksınlar,piyasada her bir atraksiyonu yapan bir alay cihaz var!

Humi ler bilen bilir "yazılım" sıkıntılıdır! habire FW çıkar v.s eksiden beri böyledir hatta FW leri indirmek bile sıkıntılıdır v.s her adama
    Humi uymaz! Techni ise FW dahil hiç bir sorunu olmayan tek markadır!

Humi nin bir avantajı ise ister Arjantin ister Avustralya ister Singapur ister Avrupa ister USA v.s v.s her yerde desteği-forumları v.s vardır!
    dünyanın bu konuda ki en iyi en büyüğüdür

++

bu arada saatler dir deniyorumhttp://humaxportal.com denen zımbırtı sitesi açılmıyor yaw ne PC den açabiliyorum nede cihazın kendi
    TVApp.menüsün den girip açabiliyorum! Server ya Tatil de ya da başka bir şey var yaw dolayısıyla cihazın ıvır-zıvır bazı özelliklerine
    girilemiyor

++

Eline ilk alan adam cihazı;menü ve kurulum v.s nasıl yapar bilemiyorum bana karışık zor geldi neyseki sevgili dostum yardım etti de hallettim
    sayılır kurulum da zaten sorun yaşamadım ama Manual-Search de apıştım çünkü menü-sistem v.s tamamen değişmiş yaw en çok burada
    taklıdım ama şimdilik aştım galiba+

Sadece Resim kalitesi için HD kanallar için Katjrein 916 TechinsaUHD ve Humax UHD için sıralama yaparsanız nasıl bir sıralama olur...Techni ve humax olmayanlar için kathrein i referans alıp kathrein ile HD kanallarda bu iki cihazın arasında neresine koyabilirsiniz katiyi ?

• Albani Hocam 1 Tecni-2 Kati 3 Humi demişdir bana göre
  • Beyler bu üçü TOP-3 dür yaw kafanıza göre sıralama yapın,hiç sorun değil;ben üçünün de hakkını yiyemem şimdi

Kamax Hocam şimdi özellikle SD&HD için bazı özel ve güzel çok ciddi cihazları da sunabilir örneğin Lenuss gibi ki bu cihaz SD de en iyisi gibi veya
    TOP-3 den ben biraz daha iyi buldum gibi,bu şekilde eski veya devam etmeyen cihazlar vardır,ama TR de bileni veya kullanını yoktur ya da
    bir kişi vardır o da Kamax Hocam gibi veya tek tük diyelim,ama pratikde güncel olarak bu TOP-3 hiç değişmez! kaldıki kaç kişi böyle gizli kalmış
    bazı cevher cihazları bulacak ta alıp kullanacak bu TOP-3 bildiğimiz anlamda dünyanın her yerinde 1 numaralı hem MARKA hem de adam gibi
    cihazlar dır

Kati;913 de süper sayılır SD&HD bir de CS işi yapıyor bu meret tam TÜRK işi yani tam bizlik

Kati916 yı ben çok ciddi anlamda beğendim hatta SD de hepsinden iyi! HD de yine çok iyi özelliklike canlı/keskin-vivid gibi severlere tam uyar
    herifler gerçekten süper alet yapmışlar ama "sorunlu"! 2014 model dir ve sanırım üretmini de belki de bitirdiler 918 gelir artık

not;benim 4 det cihazı ilana koymuştum hepsi 1 kağıt diye;böylece aslında 916 "beleşe" bile gelebilir kimilerine!

ne sorunu var diye sormayın artık bin kere anlattım! tek isteği işi bilen veya Katiyiş bilen birisi alsın,acemi adama satmam! beleş de vermem!
    evde bir sürü cihaz oldu yaw,temizlik yapıyorum yani "BİTİRİYORUZ" modası var ya bende aynen öyle yaptım,satılmazsa zaten 913 hariç hepsi kutusunda
    kaldırdım duruyor,913 de bugün kalkıyor yerine Humi yi taktım bugün,kısaca 4 adet kutusunda cihazlar duruyor+

Şimdi sevgili dostum bana biraz şaşırabilir ve kabl etmeyebilir ama Humi ye henüz elim alışmadığı ve geçmişte kullandığımız menü sistemlerinde olmadığı için
    bana özellikle kanal arama-settings v.s çok zor geldi yaw,Techni bayağı kolaymış diyeceğim ama ilk başta onda da bayağı sıkıntı çekmiştim hatta bilen bilir
    kafam bozulup satmak istemiştim ve birisine de göndermiştim Allah tan almadı da geri yolladı çünkü çok zor gelmişti ona da
    o cihazı tam 5 sene kullanıp geçen kış sattım+

Humax-UHD için tek söyleyeceğim "resim kalitesi" süper özellikle "natural" lik anlamın da+renkler de çok çok doğru! zaten bize lazım olan da budur
    örneğin MP desteğini beğenmedim bekki codec sorunları veya ileri de FW ler ile aşılabilir ama Techni bu anlamda tek kelimeyle mükemmel,çok hızlı
    ve her şeyi de açıyor v.s ben olaya MP cihazı gibi bakmadım ama Humi den daha iyi olduğu kesin+

Audio kalitesi olarak Techni daha iyi zaten Techni ler Audiosu ile meşhurdur yaw

Kanal tarama ağır! Techni daha iyi
    Tuner kalitesini ancak Kamax Hocam anlayacaktır,ben yazılım %100 gösteren cihazlara hiç itibar etmem! bir bakıyorsun seviye 100 kalite 100 hadi ülen oradan
    böyle cihazmı var şimdi ona Humi5400 bağlasam harbi değeri görürüm örneğin seviye 60 kalite 50 diye

bunları yazılım ile oynayarak KM yi 100 e vurduruyorlar,aynı durum Kati ler içinde söz konusu! Humi de bu sefer bana öyle geldi!
    yazılım gelir kalite 80 den 100e vurur

Chipset/İşlemcisi nedir diye bana sormayın,hiç iligilenmem böyle ıvır-zıvır piyasa işi laflarla,onları Karaköy işi cihazlarda sorun ben sadece manzaraya bakarım!
    yoksa çoğu cihaz STI bilmem nedir ama manzara çok farklıdır,"yemişim" işlemcisini yaw Humi/Techni alan adam işlemci de filan kalmaz!

D-Smart Modül talebim geçerlidir ama hala tık birilerin den! gönderin bakayım açıyorumu-açmıyormu diye? çünkü çok soracaksınız DS yi açıyormu diye
    benim DS ile işim yok veya zaten Techni ile de açabiliyorum,Humi de durum nedir buna bakacağım+

Humi-UHD güzel iş yapacak global pazarda,Avrupa ve TR için bilemem ama bu marka Avrupada 1 numara ve iş yapar yine

Alet ısınıyor her ne kadar ext.Adapter olsa bile! Techni de kasa metal olduğu için o da ısınıyor! Humi de ise deri kaplı(yada öyle bir malzeme var üstünde) ama daha az ısınıyor
    cihaz ufak ama çok şık ben net den farklı renklerini de gördüm mavi/kırmızı v.s gibi silver de seviyorum ama bana gelen koyu-gri gibi,kumandası tam kalite

++

• Albani@hocam technisatın computeruniverse sitesinde siyah ve gri olarak 2 renk seceneği var gri renkte PVR opsiyonel yazıyor özelliklerinde bir farklılık ben PVR dışında göremedim acaba gözden kaçırdığım birşey varmı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiner57 -- 5 Haziran 2016; 9:12:38 >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.