|
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
sadece bazı durumlara göre birbirlerine karşı bazı daha iyi olma durumu söz konusu,yoksa
yani atın elinizi torbaya hangisi çıkarsa takın kullanın!
sadece Hollwood/TV yayıncıları ve benzer kuruluşlar da bunlar vardır(TR de örneğin TRT de vardır
HIZ da falso yapan ve LAG süresi artan panelin hangi teknolojisi ilerlemiş diye adama sorarlar o zaman???
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Öncelikle uydu işine ayırdığım psikolojik bütçem 250lira civarı olmadı cihaz bulamadım diyelim belki maksimum alacağım vu+ zero veya gigablue x1 hd gibi 400-500lira arasında bulunan cihazlar yani bin liranın üstü bütçe ayıramam ve yurtdışından uzun süre bekleyerek cihaz alma gibi bir niyetimde yok artı yazılımla falan uğraşacak ne meraklısıyım ne de vaktim var. Mümkün olduğunca hazır kırılmış kanalları veya sağladığı yayını izlemek istiyorum. Son olarak alacağım cihazın bulunması kolay olmalı kathrein yazıyorum google'a satan yaygın bir satış ağı yok. O yüzden genel marka ismi yerine kriterlerimi karşılayan marka yanında model önerisi bekliyorum zaten forumu okuya okuya beynim bulandı iyice kararsız kaldım. Tekrar sağolun ilginiz için ve bu şekilde öneri verebilecek arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. Hayırlı ramazanlar. Unutmadan yorumlara baktıkça bütçeyi artırmam gerekiyor ve ne artıları var cihazların çok bilgili değilim fakat son zamanlarda karşıma çıkanlar vu+ zero derken formuler f3 isminde bir cihaz çıktı onun fiyat aralığında gigablue x3 gördüm sonra gigablue için vu+ klonu diyen insanların yazılarını okudum kafam iyice karıştı uydusuz bekliyorum.Umarım kısa sürede yardımcı olabilecek bir arkadaş çıkar teşekkürler.