Şimdi Ara

Yüksek fps fakat yeteri kadar akıcı değil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sistemim: i7 4790k, gtx 1060 3gb, 16gb ram 250 gb samsung ssd. windows 7 64 bit, 144 hz aoc monitör, bilgisayar yüksek performans modunda, driverlar ve bios en güncel sürümlerinde.
    oyun içi ayarlar: doku ve aa yüksekte geri kalanlar çok düşükte.

    Diğer oyunlar çok akıcı sadece PUBG' de bu sorunu yaşıyorum. 100-144 fps arasında değerler almama rağmen oyunda sıklıkla saniyelik, ya da daha kısa takılmalar yaşıyorum. Bu sırada fps de bir değişiklik olmuyor ama oyun izlediğim diğer kişiler kadar akıcı değil. Bu takılmaların oynayışa bir etkisi yok zira çok çok kısa ancak oyundan alınan keyfi epey düşürüyor.

    Sorun ne olabilir? Bu arada oyun esnasında vram kulllanımı 2.5 gb ı geçmiyor. Windows 10 a ya da windows 8 e geçsem sizce bu sorun düzelir mi?







  • oyun bozuk. bende de benzer bir sistem var, son güncellemeden önce akıyordu oyun, şu an dediğin tarz şeyler var, oynamıyorum ben de.
  • bende de gtx 1060 3gb var. benzer sorunlardan şikayetçiyim. çatışma anlarında fps'in anlık düşüşü gerçekten sinir bozucu. Afterburner'dan takip ettiğimde işlemci ve ekran kartı kullanımı %50'yi dahi geçmiyor
  • sanırım ekran kartınızın vram inden kaynaklanıyor olabilir işlemci kullanımıyla ekran kartı kulanımı nedir acaba bir dar boğaz söz konusu degil sanırım ancak 3gb vram yetersiz gibi geldi bana , İntel G4600 işlemci ve 1050ti ile 16gb ram ssd varken bende hiç drop yemiyordum kaldıki işlemciniz ve ekran kartı benim eski sistemden üstün yapabiliyorsanız temiz kurulum yapın windowsu tekrar windows 10a gecmenizi tavsiye ederim ..
  • CaptanBlack28 C kullanıcısına yanıt
    Vram kaynaklı olduğunu sanmıyorum vram kaynaklı olsa fps çakılır arkadaş öyle bi durum yaşamıyor yüksek fps almasına rağmen akıcı olmama durumunu kastetmiş bu sorun herkeste var.
  • İmzamdaki sistemde bende de ani donmalar oluyor yapacak bir şey yok sanırım bu salak oyuna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.