Şimdi Ara

yüksek eloya sahip dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abicim ne zaman oyuna girsem bot pre yazip katarina yasuo blitzcrank banliyorlar gelde oyna bu tiplerle.dakika 2 botta ikiside ölmüş.full ap support morganalardan tut ilk item efsunlu bot cikan adcler hepsi var.yardim edecek varmi su gumus 4'ten ciksin.amac cikilabilirligini gormek isterse tekrar dusurebilir pm atarsaniz iyi olur hem izleyip belki biseyler kaparim

Belirtmeyi unutmuşum 60 kusur lp vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haciz mahallinde raks -- 28 Mayıs 2015; 20:07:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Klasik olacak ama hakettigin lig orasi hatayi ne kadar kendinde ararsan tasima oranin o kadar artar

• quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

Klasik olacak ama hakettigin lig orasi hatayi ne kadar kendinde ararsan tasima oranin o kadar artar

Belki buda klasik olcak ama inanki haketmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KizilYildiz★

quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

Klasik olacak ama hakettigin lig orasi hatayi ne kadar kendinde ararsan tasima oranin o kadar artar

Belki buda klasik olcak ama inanki haketmiyorum

Buda klasik olacak ama düşük ligde olan herkes böyle düşünüyor

• rengarın varsa denerim
  • Welcome to hell. oyunlarda sansina ne gelirse dua et ki iyi insanlar en azindan elinden geleni yapan gelsin baska kurtulus yok.

• yardım edeyim oyun nickin ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Smurf kasıp satmam lazım dostum paraya ihtiyacim var. Bi hafta beklersen gold1 yapıp birakırım. Fiyatı da dert etme anlaşırız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bronzdan golda baya bi uğraştım 2 ay kadar ama golddaki 2. günüm ve gold 5 den gold 3 68 lpye kadar ilerledim platın elohellindeki oyuncular geliyor çoğu zaman hepsi de oyun sonu ekleyip pre girelim mi qnq yazıyolar
  • Metada olan şampiyonları oyna örneğin gragas hem tank hemde iyi vuruyor yada irelia direk üçlü çık adcyi tfde aradan çıkar,yada chogath 600 ap ile q+r adcye tek atabilen bir canavar o seviyelerde genellikle takım savası yapmayı bilmezler yada adc korumazlar dediğim gibi kendine bir şampiyon bul hem tank olsun hem iyi vursun (zed,yasuo banliyorlar zaten ) mesela benimki irelia x)
  • Gragas oynuyordum nerf geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.