Şimdi Ara

60hz Monitör İle En Fazla Hangi Lige Çıkılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ediyorum cidden bunu,60 tan 120 veya 144'e geçince daha iyi oynama anlamında bir artış illa ki olur ama 60 hz ile en fazla nereye çıkılır acaba,master'a falan çıkılır mı?144 hz'ler de çok pahalı be
    Edit:60'tan 144'e geçince bronzdan diaya uçulur mu diye sormadım öyle anlayanlar olmuş sanırım,west dia 2-3 yani oyunu gayet iyi bilen insan 144'e geçince master,challenger'a direk çıkar mı anlamında sordum çünkü fark çok büyük diyen bir sürü oyuncu var o yüzden merak edip sormuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADRETTİN UMMAN -- 3 Aralık 2016; 17:44:7 >

• Önce otur konuş bi monitörle. Abi en fazla kaça çıkarırsın diye
  • ekipman olunca celincir basliyorsun direk mesele orda kalmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her lige çıkarsın diye düşünüyorum

• tr chall olursun 40-50 ms yeterli
  • Yani cokta pahali degil.ben zengin bi bebeden ikinci el sifirdan farksiz benq 27inc 144hz monitor almistim.1200 tl ye.cok fark var mi evet var ama iyi oynuyosan her turlu yukselirsin bence.

• Hz hızının tepki süreni etkiliyeceğini hiç sanmıyorum, belki Faker, Bengi falan düzeyindeysen fark yaratır oda belki.

İyi bir PC ve internet bağlantısı çokkkkkk daha önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 60hz ve dandik bir laptopla arada cikan ping spikelar ile challenger olabilirisiniz tr de ((:

• Bronze a düşersin.

• hiçbir farkı olmaz ligin challengerın altındaysa boşa para verme
  • Niye çoğu kişi aşağılayıcı tarzda yorum yapmış anlamadım.West dia 4 üm bronze falan değilim yani saldırmayın hemen.60 hz ile 144 arasında çok büyük farklar olduğu söyleniyor o yüzden merak edip sordum.
  • Fps 60ın üstünde olsun pingin 85in üstüne çıkmasın orta derece mouse klavyen olsun yeter gerisi iyi oynamaya bağlı bence. Sonuçta moba oyunundan bahsediyoruz razer oyuncu mouse ve kulaklığına ihtiyacın yok :D

• Heryere çıkarsın.
  • faker 15 hz ile oynuyor.
  • fps oyunu değilki bu hz yi napacaksın? şu oyunu sağlam bir bağlantı ile oynayım mesela 30-40 sabit ping ile yemişim ekipmanı monitoruü :)
  • 60hz ekranli laptop ile tr master-challenger seviyesindeyim,ping 70-90 arasi

• Tüplü monitörle bile Ustalık seviyesine çıkabilirsin, donanımında etkisi var tabi ama yetenek ve refleks kadar değil.
  • Zeitonot west chall oldu 60 hz ile

• Berbat donanımı olan ama pingini sabitleyen bir arkadaşım şu anda Şampiyonluk Ceketini sabırsızlık ile bekliyor.

Etkisi var mı, yok mu bilmiyorum, keşke yardımcı olabilseydim. Test etme imkanı bulursan, beni haberdar edersen sevinirim.
  • Eğer iyi bir oyuncuysan ve ekipmanlarından memnun değilsen daha iyileriyle değiştirmen her türlü yararına olacaktır. 120 Hz, 144 Hz olayı en çok fps oyunlarda performans sağlar ancak moba oyunlarda da refleks çok önemlidir. 60 Hz ile 144 Hz arasında gözle görülür performans farkı var ki bu da senin oynayışına baya etki edecektir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.