Şimdi Ara

Yüksek eloda neden ad assasinler oynanmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şampiyona maçlarında oynanan Khazixler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmarena6

Şampiyona maçlarında oynanan Khazixler ?

Lafı klavyemden aldın tam onu diyecektim. Ayrıca yayınlarda sıkça denk geldiğim Zed var. Keza NB3 tam bir Rengar sapığı.
  • En basit tanımıyla asasian oynuyorsan aylak aylak gezen birini kıyıda köşede tek tutman gerekiyor. High elooda böyle durumlar pek yok. Kıyıda köşede tuttuğunda maokai malphite jax felan olunca asasianlar ahım şahım olmuyor tabi :D
  • Erik Kompostosu E kullanıcısına yanıt
    Ben gene en göz önündeki örneği vermek istedim. Yoksa yüksek elo maçlarında çok kez talon gördüm. He win rate düşük yada hep benim izlediklerim kaybediyor bilemiyorum . Ama oynanıyor yani. Keza Kayn da yine oynanan AD assas sınıfında diye düşünüyorum. 2 yönlüde olsa rhaast daha fazla kullanılıyor. ( İsmi yanlış büyük ihtimal o mavimsi olan kayn :D )
  • quote:

Ben gene en göz önündeki örneği vermek istedim. Yoksa yüksek elo maçlarında çok kez talon gördüm. He win rate düşük yada hep benim izlediklerim kaybediyor bilemiyorum . Ama oynanıyor yani. Keza Kayn da yine oynanan AD assas sınıfında diye düşünüyorum. 2 yönlüde olsa rhaast daha fazla kullanılıyor. ( İsmi yanlış büyük ihtimal o mavimsi olan kayn :D )

"Mavimsi Kayn" Adını bu şekilde koymadığı için Riot utansın boşver
  • quote:

Pembemsi kaynda var mı knk?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çünkü takımlar toplu durur alan hasarlı büyücüler daha çok iş yapar. Orianna,Velkoz,Ziggs ile sadece R ye basarak maç kazanırsın.

Daha da önemlisi assassinlerin waveclearlarının düşük olması. Rakipte Velkoz,Ziggs,Ori,Xerath varken kuşatma yapman zordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Çünkü takımlar toplu durur alan hasarlı büyücüler daha çok iş yapar. Orianna,Velkoz,Ziggs ile sadece R ye basarak maç kazanırsın.

Daha da önemlisi assassinlerin waveclearlarının düşük olması. Rakipte Velkoz,Ziggs,Ori,Xerath varken kuşatma yapman zordur.

:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek eloda cc si olanlar şampiyonlar pickleniyor.Asasinler fazla hayatta kalamıyor gerçi şuanda zed kha saniyeden kısa sürede tek atıp çıkabiliyor ama normal zamanlarda pek picklenmiyorlar.Ayrıyetten tankları eritmek ayrı problem azir,syndra gibi şampiyonlar tanklara liandryle güzel vuruyor.
  • etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Rito yeni skininde lilamor kayn düşünüyo dediler içerde acanım var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddyX

En basit tanımıyla asasian oynuyorsan aylak aylak gezen birini kıyıda köşede tek tutman gerekiyor. High elooda böyle durumlar pek yok. Kıyıda köşede tuttuğunda maokai malphite jax felan olunca asasianlar ahım şahım olmuyor tabi :D

Yaw he he.Kha rengar kassadin gibi herolar nerf yemeden önce kimse almıyordu zaten öylesine nerflediler.

• glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Ben asasinler hiç oynanmıyor demedim. Low eloda olduğu kadar ahım şahım iş yapmadıklarından bahsettim.
    Önce bir ne yazmışım ne demişim onu idrak et sonra alıntılarsın
  • quote:

Ben asasinler hiç oynanmıyor demedim. Low eloda olduğu kadar ahım şahım iş yapmadıklarından bahsettim.

S3 ve s4 worlds pick ban ratelere bak.Evet sen hiç alınmıyor demedin ama ben zamanında hep alınıyordu diyorum.Şimdi alınmamasının sebebi dediğim heroların defalarca nerf yemesi.Kimse high eloda yalnız kalmıyorlar diye tank almıyor.Bugün kassadin kha ve rengar reworkleri geri alınsa kimse tank almaz .Senin söylediğin sebeplerle ilgisi yok.Udyre de kimse yüksek eloda oynamaz sağ tık herosu counteri kolay diyorlardı metaya girince yüksek elosundan turnuvasına kadar hep alındı sonra rito yerin dibine soktu heroyu bunu herkes biliyor zaten.Meta diye bir olay var araştır istersen.

Yasuo'nun yediği nerfe bak istersen. Ama eskisi kadar alınıyor değişen bir şey yok. Meta dediğin olay beni irdelemiyor pek. Yeni gelecek yamada velkozun Q sunun hasarı 120 den 125 e çıktı mana bedeli 70 den 65 indi deseler oooo velkoz buff aldı hadi velkoz spam diyecek binlerce oyuncu var. Korede top lucian oynandı herkes meta dedi aldı oynadı nesi metaydı? Solo lucian nedir ? İşlevsiz çöp bir tercih. Kore oynuyor senin elonda takip ediyor olay bu :)
  • quote:

Yasuo'nun yediği nerfe bak istersen. Ama eskisi kadar alınıyor değişen bir şey yok. Meta dediğin olay beni irdelemiyor pek. Yeni gelecek yamada velkozun Q sunun hasarı 120 den 125 e çıktı mana bedeli 70 den 65 indi deseler oooo velkoz buff aldı hadi velkoz spam diyecek binlerce oyuncu var. Korede top lucian oynandı herkes meta dedi aldı oynadı nesi metaydı? Solo lucian nedir ? İşlevsiz çöp bir tercih. Kore oynuyor senin elonda takip ediyor olay bu :)

Koreliler de yanıldığına göre peki kardeş haklısın .

Korede high eloda o heroyu oynarken dakika kaçta nerede olacağına dakika kaçta hangi itemi alacağına hangi dakikada agresif olacağına kadar her şeyi noktasına kadar bilerek alıyor oynuyor. Çoğu low elo oyuncusundan görüyorum bu lafları. Yok işte dopa şu itemi çıktı bu rünle girdi. Bende o rünle giriyorum dopadan iyi mi bilceksin? diyorlar Arkadaşların iQsunun yetmediği dopa x rünle giriyorsa x itemi çıkıyorsa ona göre oynuyor. Ona göre agresif yada safe kalıyor. Sizin gibi random oynuyan oyuncular için değil o şampiyon rün yada itemler. Korololordomo yonloş boloyor tomom
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

S3 ve s4 worlds pick ban ratelere bak.Evet sen hiç alınmıyor demedin ama ben zamanında hep alınıyordu diyorum.Şimdi alınmamasının sebebi dediğim heroların defalarca nerf yemesi.Kimse high eloda yalnız kalmıyorlar diye tank almıyor.Bugün kassadin kha ve rengar reworkleri geri alınsa kimse tank almaz .Senin söylediğin sebeplerle ilgisi yok.Udyre de kimse yüksek eloda oynamaz sağ tık herosu counteri kolay diyorlardı metaya girince yüksek elosundan turnuvasına kadar hep alındı sonra rito yerin dibine soktu heroyu bunu herkes biliyor zaten.Meta diye bir olay var araştır istersen.

o saydığın herolar op olduğu için alınıyordu assasin olduğu için değil seninde dediğin gibi , nerfinide aldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.