Şimdi Ara

Yüksek bass + kaliteli kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sennheiser cx200 aldım ve hiç beğenmedim kulaklığı, ne bir bas nede bir netlik var kulaklıkta. Daha kaliteli bir kulaklık almak istiyorum bass 'ları yüksek veren ve daha önceden deneyebildiğiniz veya kullanabildiğiniz kulaklık önerisinde bulunabilirmisiniz. Bütçe olarak Sabancı çocuğu değiliz ama kaliteli bir kulaklık için bütçeyi biraz zorlayabilirim.

• ie8 cx 300 ve cx 200 kulanan biri olarak konuşuyorumki

nasıl beğenmiyorsun cx200 ü ? arkadaşım problem sende git bi kulak doktoruna görün.

8 aydır kullanıyorum cx 200 ü ve eğer bi kulaklıktan verim alamadığını düşünüyorsan problem kesinlikle müzik çalarındadır çünkü ses kaynağında baya bi farkediyor ses kalitesi.

pc den gelen sesle ipoddan gelen ses kalitesinde farkediliyor ama çok az.
  • sennheiser.in en ust modelini kullanip, en alt modelini nasi dunyanin en iyisi yapiyorsunuz anlamadim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soonxxx

ie8 cx 300 ve cx 200 kulanan biri olarak konuşuyorumki

nasıl beğenmiyorsun cx200 ü ? arkadaşım problem sende git bi kulak doktoruna görün.

8 aydır kullanıyorum cx 200 ü ve eğer bi kulaklıktan verim alamadığını düşünüyorsan problem kesinlikle müzik çalarındadır çünkü ses kaynağında baya bi farkediyor ses kalitesi.

Cx200 yüksek sesde bass 'dan çok tiz veriyor ve bundan memnun değilim, ipod, sony mp3çalar, telefon, bilgisayar gibi birçok elektronik cihazda kullandım kulaklığı. Bass ları zayıf veriyor ve izolasyonu çok iyi değil.

enginco06 +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

Arkadaşlar sennheiser cx200 aldım ve hiç beğenmedim kulaklığı, ne bir bas nede bir netlik var kulaklıkta. Daha kaliteli bir kulaklık almak istiyorum bass 'ları yüksek veren ve daha önceden deneyebildiğiniz veya kullanabildiğiniz kulaklık önerisinde bulunabilirmisiniz. Bütçe olarak Sabancı çocuğu değiliz ama kaliteli bir kulaklık için bütçeyi biraz zorlayabilirim.

cx-200 bass şiddeti olarak çok güçlü güm güm bass vuruyor. Sizin kulaklık sahte olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 28 Ağustos 2011; 4:05:52 >
  • kendim için başka kulaklıklara bakarken benim emektar kulaklığa ait bir ilan gördüm head-fi da. ilanın ebay linkli:

link

muhtemelen 80-90 dolar civarında sonuçlanacak artırma +15 dolar nakliye ücreti var, bu fiyata istediğin özelliklere bu kadar yaklaşan başka bir kulaklık bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soonxxx

ie8 cx 300 ve cx 200 kulanan biri olarak konuşuyorumki

ie8 kullanan birinin cx serisini beğenmesi için tek mantıklı cevap ie8 in sahte olmasıdır herhalde.
    ie8 kullanan biri zorda kslmadıkça cx kulağına takmaz birdaha çünkü aradaki fark siyahla beyaz kadar en azından benim için öyleydi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KALİTELİ SUBWOOFER ÖNERİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.