Hala inanamıyorum. Uzun zamandır iş arıyorum kafayı yemiş durumdayım. Yine görüşmeden çıktım olumsuz cevap aldım. O öfkeyle yüksek hızla radara girdim. Cepte var 20 lira ailemden para isteyecek yüzüm yok. Araçta bana ait değil babamın zaten. Ne yapacağım bilmiyorum.. Sabahtan beri 10 cafeye gittim bulaşıkçı garson 50 lira bile olsa günlüğü çalışacağım ama kimse eleman aramıyor kafayı yiyorum oturdum bir bankın köşesine ağlarken size bu mesajı yazıyorum. Eve gidecek yüzüm yok.. babama ceza yedim desem öder maddi durumumuz çok sukur iyi. Ama diyemem zaten yük oluyorum adama aramızda iyi değil ne yapacağım kardeşlerim ya. Akıl akıldan üstündür :( Birde kredi kartıyla ödeyip aylık asgarisini ödemeyi düşündüm. Mantıklı mı sizce haberi olmadan öderim.. 1750 lira yedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çünküİnanırım. -- 27 Ocak 2022; 16:49:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yüklü trafik cezası yedim , babama nasıl söyleyeceğim?

-
-
%25 indirimli ödemeyi çalış ve ödemeyi bankaya yık.
bankaya olan borç bir şekilde ödenir.
-
Yani kredi işi mantıklı değil mi hocam. Bende öyle düşündüm aylık öderim iş bulurum her türlü ödenir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok geçmiş olsun. Dünyanın sonu değil. Olaya olumlu yönden bakmak lazım. Kaza yapıp adam yaralasan ya da sen yaralansan daha kötü olmaz mıydı????
Beterin beteri var, hayat kısa, sıkma canını.
Ben de bir babayım, oğlum üniversiteyi bitirdi ama iş bulamıyor, aynı durumları yaşıyoruz, sorunu kendi içinde büyütme.
-
Ne kadarda olumlu baba :)
benim babam eskiden her ceza yediğimde 30 yıldır araba sürüyorum daha bir kere ceza yemedim nasıl beceriyon diye haftada bir hatırlatıyodu
ama topladan 30 yılda 50.000 km yapmadı
Babam iyidir hoştur ama bu konularda katıdır. Söylesem neler olacağını az çok tahmin ediyorum. İlerde sizin gibi bir baba olacağım. :) Sağolun.
İşte benim bu kozu vermemem lazım. Kendim ödersem hallolacak bu iş. Kredi kartı asgari felan bir şekilde halledicem.
Babana koz versen ne vermesen ne ?
Yabancı biri mi sanki söyle geç 2-3 nasiyat dinlersin olur biter
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bankaya borçlanacağına babana borçlan.
-
Saklanacak bir durum yok, söylemen gerekir. Olabilir böyle şeyler. Sen söylemesen dahi, Ruhsat sahibi kişiye e-devlet üzerinden mail/Sms şeklinde bildirim gidecek, Eve ödeme ihbarı kağıdı gönderilecek. Her türlü öğrenecektir kısacası.
-
yazanın eline sağlık .
-
Alt limitten ceza yesem söylerim fakat en üst limitten yedim. Fazlasıyla hatalıyım. Gelirse öğrensin ben söyleyemem maalesef.
Benim için tam tersi geçerli. :)
Aynı fikirdeyim.
Okur okumaz duygulandım. Bizde yaşadık aynı şeyleri ailen katıysa karttan öde gitsin. Patlarsan söylersin ailene destek olurlar. :) Asgarisini ödersin ödeyemezsen de birşey olmaz :)
o zaman bankaya borçlan hocam yapacak çok bir şey yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabayı 2 bine alırım 300 sana kalır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle ya. gerçekten çok üzgünüm keşke bir bariyere uçsaydım da şu anları yaşamasaydım.
1.750 yerine 17.500 zarar etseydim mi diyorsunuz? Söyleyin kurtulun hocam, aile sonuçta çok büyüteceklerini düşünmüyorum. Sağlık olsun.
-
yok ben kendim adıma ölmekten yanaydım. Kaskosu var zarar önemsiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

%25 indirimli ödemeyi çalış ve ödemeyi bankaya yık. bankaya olan borç bir şekilde ödenir. |
Benzer içerikler
- arap sabunu ile araba yıkanır mı
- varta akü sorgulama
- almanya sahibinden
- gürcistan araç sigortası
- mazot içersek ne olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X