Şimdi Ara

Yüklü ses çıkış aygıtı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bune arkadaşlar bir anda oldu toshiba pc'm drıverlerı sıldım bırdaha yujledım hala aynı kafayı yıycem lutfen yardım edın tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: servetusku

Bune arkadaşlar bir anda oldu toshiba pc'm drıverlerı sıldım bırdaha yujledım hala aynı kafayı yıycem lutfen yardım edın tesekkurler

ses sürücüsünü yüklememişsin,,
    umarım ses kartını yakmadın (yandığı zamanda böyle oluyor),,

aygıt yöneticisindeki durumu nedir, nasıl görünüyor,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrenhayt46 -- 29 Ocak 2010; 3:09:50 >
  • hocam yuklu olarak gozukuyo:S + bıkere dha boyle olmsutu format atmıstım duzelmıstı ama sımdı atamam:S cok zor valla baskasınada boyle olmus yapmıslarda ben en saglamı dhden yardım alıyım dedım
  • ses sürücüsünü kaldır (realtek programını falan hepsini sil)bilgisayarı yeniden başlat ve sürücüyü tekrar kurmayı dene,, muhtemelen düzelecektir,,
  • Kartta problem olabilir. Yani eğer her türlü şeyi denedikten sonra problem devam ediyorsa bir göster derim bilir kişilere. Bu her şeye format da dahil bu arada..
  • Hocam ses kartımın drıverını nerden bulabılırım?+ olarak ses kartımın hangı model hangı versıyon nerden bakıcam onu bı denıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB'den ses çıkışı (yardım)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yukarı be yardım edın tyaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Koca forumda sunu cevaplıcak kısme yokmu ya:S:S:S:S
  • Bu adrese gir, yukarıdan download sekmesini tıkla sonra laptop sonra model seri seç

http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/home.jsp#
  • Hoacm ındırdım yok ya qosmio x305-q706 modelı leptopumun ındırdım bıseyler olmadı lutfen yardım edın ya
  • akradslar elım ayagım baglı luttfen yardım edın ındrıdm bıseler olamdı osteden lutfen yardım
  • farklı tipteki virüsler windows ses servislerini durdurabiliyor. eğer driverlarını düzgün bir şekilde yuklemeyi basardıysan ve hala bu uyarıyı veriyorsa. başlattan çalıştır bölümüne "services.msc" yazıp entera bas ve oradan "windows ses" servisini bul ve onu başlatmayı dene.
  • dedım tık yok hocam analamadım gıttı ya:S:S:S
  • http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/home/
    Burdan cihaz seri no yada tam modelini yazarak sürücüsünü indir, bence sanki program üzerinde bir yerde sesi kapatmış olmayasın.
    Ses kartının yanması diye bir şey hiç duymadım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.