Şimdi Ara

Yüklü Ses Çıkış Aygıtı Yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babamın 5+1 Ses Sistemi Vardı , Ben Bilgisayarda Logitech S220 Kullanıyordum Ama Bilgiayarın Hoparlörü Bozulunca Babamın Premier Markalı 5+1 Ses Sistemini Bilgisayara Kurmaya Çalıştım İlk Başda Ses Çıkdı Bilgisayardan Ama Ses Çok Az Geliyordu , Hoparlörün Jakı Bilgisayarda Takılı İken , Hoparlörün Subwooferi İle Uğraştık Sonra Realtek Çalışmayı Durdurdu Bizde Bilgisayara Reset Attık , Bilgisayar Açıldığında Realtek Yokdu Ve Ses Aygıtı Yok Diyordu , Biosa Reset Atıp Sistem Geri Yüklemede Yaptım .
     Yüklü Ses Çıkış Aygıtı Yok ? Yüklü Ses Çıkış Aygıtı Yok ?

Edit : Yeni Ses Kartı Aldım Sorun Düzeldi , Dahili Ses Kartım Yanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 21 Temmuz 2016; 23:54:18 >

• Aygıt Yöneticisi bölümünde Sarı Ünlem işareti olan bir yer var mı ?
    Varsa o aygıtın, aygıt donanım kimliği nedir ?
  • Merhaba....

Öncelikle geçmiş olsun... Kulladığınız ses sitemi bilgisayarınızın ses kartını devre dışı bırakmış olabilir. Tekrardan sistem güncellemesi yaptığınız halde sorun çözülmüyorsa bilgisayara format atmanız yerine ( şayet sizin için yedek almak sıkıntılıysa ) usb ses kartı denemenizi tavsiye ederim. uygun fiyatla bulabilirsiniz...

Geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xEkremx

Merhaba....

Öncelikle geçmiş olsun... Kulladığınız ses sitemi bilgisayarınızın ses kartını devre dışı bırakmış olabilir. Tekrardan sistem güncellemesi yaptığınız halde sorun çözülmüyorsa bilgisayara format atmanız yerine ( şayet sizin için yedek almak sıkıntılıysa ) usb ses kartı denemenizi tavsiye ederim. uygun fiyatla bulabilirsiniz...

Geçmiş olsun...

Bugün Format Atacağım Sorun Düzelmesse Mecburen Ses Kartı Alacağım :( , Bu Arada 30-40 Tl Civarı Önerebildiğiniz Ses Kartı Var Mı ? Varsa Bunlar Onboard Ses Kartından Kalitelimidir ?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/slx-u51-usb-ses-karti-cevirici-adaptor.html

ben bundan kullanıyorum bu ürünü daha uygun fiyatada bulabilirsiniz... gayet güzel ses alıyorum... tabi sizin sistem biraz daha üst düzey olduğu için profesyonel modellere de yönebilirsiniz...
  • Bilgisayara dışarıdan bağladığın herşeyi sök ve o menüde sarı ünlem işareti kalmayıncaya kadar tüm driver ları yükle sonra tekrar kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Bilgisayara dışarıdan bağladığın herşeyi sök ve o menüde sarı ünlem işareti kalmayıncaya kadar tüm driver ları yükle sonra tekrar kontrol et.

Hocam Şuan Windows 10 İndiriyorum , Format Atıcağım Akşama , Olmassa Dediğiniz Gibi De Denerim , Driver İşi Uzun İş O Yüzden En Kısa Yolda Format Atıcağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB'den ses çıkışı (yardım)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok geçmiş olsun. En sevmediğim şeydir elektronik alet bozulması...
  • Format atsanda yine driver kurmak ile uğraşacaksın,değişen bir şey olmayacak.
    Şimdiden kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Format atsanda yine driver kurmak ile uğraşacaksın,değişen bir şey olmayacak.
    Şimdiden kolay gelsin.

En Azından Kaldırmakla Uğraşmayacağım :D Zaten Bilgisayarı Windows 10 Yapmak İstiyordum Bahane Oldu , Tüm Yardımlarınız İçin Teşekkür Ediyorum Hocam Formattan Sonra Düzelmesse Yeni Ses Kartı Alıp Sonucu Buraya Yazacağım Hepinize İyi Forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format Atıp Tüm Driverleri Kurmama Rağmen Sorun Devam Etmekte 2 Gün İçinde Ses Kartı Alacağım , Ses Kartını Aldıktan Sonra Konuyu Güncellerim Ki Aynı Sorunu Yaşayanlarda Faydalansın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.