Şimdi Ara

Yüklü ses aygıtı çıkışı yok sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 gündür kafayı yiycegim hoporlor yerinde üstüne çarpı geldi güncelleme sonrası üstüne tıklıyorum sorun gidere basıyorum NVDİA HİGH Deftion auido aygıtında sürücü sorunu var ses kartımın modelini bilmiyorum
    leptopun modelini söyliyim HP DV-7 3020ET

• yardım edebilecek biri yokmu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLycry

yardım edebilecek biri yokmu arkadaşlar ?

Bilgisayarima girin sag tiklayip ozellikler deyin sol ust caprazda aygit yoneticisi isimli bir link goreceksiniz ona tiklayin bir ekran acilacak orada ses video aygitlarinin iceriginde sorunlu isareti gozukecek sag tiklayip donanim degisikliklerini tara ya da yazilimguncellestirme gibi bir secenek cikacak oradan internet uzerinden bir driver bulup indirebilir ya da windowsxp den 7 ye falan gecmisseniz muhtemelen donanim sorunu falan varfir bir sekilde halledebiliriz
    Ya da ayri bir ses karti varsa yerinden oynamis olabilir veyahut tumlesik ses karti bozulmus olabilir
    Ya da arkadaki kablolarla ses karti arasinda bir temassizlik olabilir bir sarki acin sesi fulleyin o acikken hoperlorunuzun bilgisayariniza giden kablolarindan jak girisli bilgisayara bagladiginiz kabloyu icinde saga sola iyice oynatin gerekirse bastirip cikartip iyice ugrasin ve sonucu buradan bana bildirin umarim sorunu cozebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sunsetoflife123

quote:

Orijinalden alıntı: eLycry

yardım edebilecek biri yokmu arkadaşlar ?

Bilgisayarima girin sag tiklayip ozellikler deyin sol ust caprazda aygit yoneticisi isimli bir link goreceksiniz ona tiklayin bir ekran acilacak orada ses video aygitlarinin iceriginde sorunlu isareti gozukecek sag tiklayip donanim degisikliklerini tara ya da yazilimguncellestirme gibi bir secenek cikacak oradan internet uzerinden bir driver bulup indirebilir ya da windowsxp den 7 ye falan gecmisseniz muhtemelen donanim sorunu falan varfir bir sekilde halledebiliriz
    Ya da ayri bir ses karti varsa yerinden oynamis olabilir veyahut tumlesik ses karti bozulmus olabilir
    Ya da arkadaki kablolarla ses karti arasinda bir temassizlik olabilir bir sarki acin sesi fulleyin o acikken hoperlorunuzun bilgisayariniza giden kablolarindan jak girisli bilgisayara bagladiginiz kabloyu icinde saga sola iyice oynatin gerekirse bastirip cikartip iyice ugrasin ve sonucu buradan bana bildirin umarim sorunu cozebilirsiniz

1.yi denedim olmadı 2.yi denerim bu gün yardımcı oldugunuz için sagolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi bağlantı sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.