daha sonra full sürüm yüklemek istediğimde yükleme ekranında böyle bir ekran gelmekte.
Bilgisayarın içinde Autocad'e ait bir tane bile dosya kalmadı. Regedit içinden de kayıtları sildim. Fakat yeniden yüklemeye kalktığım da Installed yazıyor. Anlam veremedim.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Revo Uninstaller Pro Programini Indir Ve Onunla Silmeyi Dene [Eger Denetim Masasindan Program Kaldir Yöntemini Denemediyseniz Ilkbas Denetim Masasindan Silin]..
Denetim masasında zaten gözükmüyor sildim, program files ve diğer yerdeki dosyalarını da sildim. dediğiniz programı deneyeceğim sonucu yazarım
kolay gelsin..ins cözülür:)
Teşekkür ederim, şimdi program buldu birşeyler daha onlarıda sildim, res atıp tekrar yüklemeyi deneyeceğim.
Sorunum malesef çözülmedi. Hala yüklü gözüküyor bilgisayar geri de alamıyorum.
Başka önerisi olan var mı acaba ?
Eski versiyon bir autocad yukleyin sonra bi daha bunu yuklemeye calisin...
Sorun düzelmedi :S format atacağım
bu sorunu bende WINDOWS INSTALLER CLEAN UP bu işi çözdüm. Programı windows sitessinden üçretsiz indirebilirsiniz. Gerçi sorun çok eski tarihli ama, aynı sorunu yaşayanlar için yardımı olur diye düşünüyorum. Ben çok uğraşmıştım.
bu sorunu ben, WINDOWS INSTALLER CLEAN UP ile çözdüm. Programı windows sitessinden üçretsiz indirebilirsiniz. Gerçi sorun çok eski tarihli ama, aynı sorunu yaşayanlar için yardımı olur diye düşünüyorum. Ben çok uğraşmıştım.
eremelE
kullanıcısına yanıt
Yüklemediğim program yüklenmiş olarak gözüküyordu. Sayende sildim teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme