Şimdi Ara

Yüklü Olmadığı halde yüklü Gösteriyor Autocad MEP 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demo sürüm yüklemiştim sürüm bitti bilgisayardan kaldırdım.

daha sonra full sürüm yüklemek istediğimde yükleme ekranında böyle bir ekran gelmekte.

Bilgisayarın içinde Autocad'e ait bir tane bile dosya kalmadı. Regedit içinden de kayıtları sildim. Fakat yeniden yüklemeye kalktığım da
    Installed yazıyor. Anlam veremedim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Yüklü Olmadığı halde yüklü Gösteriyor Autocad MEP 2012

• Revo Uninstaller Pro Programini Indir Ve Onunla Silmeyi Dene [Eger Denetim Masasindan Program Kaldir Yöntemini Denemediyseniz Ilkbas Denetim Masasindan Silin]..
  • Denetim masasında zaten gözükmüyor sildim, program files ve diğer yerdeki dosyalarını da sildim. dediğiniz programı deneyeceğim sonucu yazarım
  • kolay gelsin..ins cözülür:)
  • Teşekkür ederim, şimdi program buldu birşeyler daha onlarıda sildim, res atıp tekrar yüklemeyi deneyeceğim.
  • Advanced System Care ile taratın.
  • Yine yüklü gözüküyor sorunum çözülmedi malesef :(

Advancede System Care'yi deniyorum şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunum malesef çözülmedi. Hala yüklü gözüküyor bilgisayar geri de alamıyorum.

Başka önerisi olan var mı acaba ?
  • Eski versiyon bir autocad yukleyin sonra bi daha bunu yuklemeye calisin...
  • Sorun düzelmedi :S
    format atacağım
  • bu sorunu bende WINDOWS INSTALLER CLEAN UP bu işi çözdüm. Programı windows sitessinden üçretsiz indirebilirsiniz. Gerçi sorun çok eski tarihli ama, aynı sorunu yaşayanlar için yardımı olur diye düşünüyorum. Ben çok uğraşmıştım.
  • bu sorunu ben, WINDOWS INSTALLER CLEAN UP ile çözdüm. Programı windows sitessinden üçretsiz indirebilirsiniz. Gerçi sorun çok eski tarihli ama, aynı sorunu yaşayanlar için yardımı olur diye düşünüyorum. Ben çok uğraşmıştım.
  • eremel E kullanıcısına yanıt
    Yüklemediğim program yüklenmiş olarak gözüküyordu. Sayende sildim teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.