Şimdi Ara

Yüklenmiş programın kayıt defteri girdisini bulup yedekleyen yazılım arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da açıkladığım gibi. Daha önceden yüklenmiş programların sadece o yüklenen programlara ait kayıt defteri (registery) yedeklerini çıkarmak istiyorum. Bunu sağlayan bir program var mı? Mümkünse küçük ve ücretsiz olsun.

Ne için kullanacağımı da yazayım. Bir internet cafede HDD C vd D diye ayrılmış büyük ve oyunlarla dolu olan bölüm D. C'ye temiz bir format atmak gerekti, formatı atınca da D'deki oyunlar kayıt defteri girdileri olmadığından işe yaramaz hale geldiler. Oyunların da kurulum dosyaları yok, acelem olduğundan indirip tek tek kurmaya fırsatım da yok. Oyunların tek tek kayıt defteri girdileri yedekleyip kurulmuş hallerini başka bir HDD'e atıcam yedeklerine de (*.reg) çift tıklayıp kayıt defterini işlemini tamamlayacağım.

• HOP yukarı! Yahu DH yazılımcıları neredesiniz
  • Direkt registry nin yedeğini al sonra onu geri yükle bakalım olacak mı tüm oyunlarda olacağını sanmıyorum ama
    Herneyse
    çalıştıra regedit yaz
    dosya menusunden ver e tıkla
    registry i yedekledin
    yedeği kaydet
    format at
    tekrar çalıştıra regedit yaz
    al a tıkla
    registry yedeğini geri yükle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfkoc

Direkt registry nin yedeğini al sonra onu geri yükle bakalım olacak mı tüm oyunlarda olacağını sanmıyorum ama
    Herneyse
    çalıştıra regedit yaz
    registry i yedekledin
    yedeği kaydet
    format at
    al a tıkla

Benim istediğim şey sadece kurulmuş programların gerekli reg kayıtlarını bulup bir yere yedeklemek. Diyelim ki windows haşat olmuş truvadır solucandır almış başını gitmiş. Bu haldeki bir işletim sisteminin kayıt defterinin tamamnının yedeğini almak mantıklı gelmiyor. yoksa formatın bir kıymeti kalmıyor. İlgin için teşekkürler ama bu bana gelmez. Evet alternatiflerinizi bekliyorum. Yahu bu Revo uninstaller kayıt defteri girdilerini silerken bulmayı biliyor ah bi de yedeklese

• quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Orijinalden alıntı: mfkoc

Direkt registry nin yedeğini al sonra onu geri yükle bakalım olacak mı tüm oyunlarda olacağını sanmıyorum ama
    Herneyse
    çalıştıra regedit yaz
    registry i yedekledin
    yedeği kaydet
    format at
    al a tıkla

Benim istediğim şey sadece kurulmuş programların gerekli reg kayıtlarını bulup bir yere yedeklemek. Diyelim ki windows haşat olmuş truvadır solucandır almış başını gitmiş. Bu haldeki bir işletim sisteminin kayıt defterinin tamamnının yedeğini almak mantıklı gelmiyor. yoksa formatın bir kıymeti kalmıyor. İlgin için teşekkürler ama bu bana gelmez. Evet alternatiflerinizi bekliyorum. Yahu bu Revo uninstaller kayıt defteri girdilerini silerken bulmayı biliyor ah bi de yedeklese

sanırım zor hocam. benimde aklıma revo tarzı programlar geldi buluyorlar demekki isteseler bu tarz bi program yapabilirler ama bizim gibi korsanlardan korkuyorlar mantıklı deil yani

• Ustam, ThinApp uygulamasıyla kayıt girdilerini örnek olarak %Desktop% şeklinde saklayabilirsin programlarının.

Üstüne kurunca da fark alabiliyor diye hatırlıyorum. ThipApp'i portable yapmak için kullanıyorum arada bir. Ustası değilim onun da ...
  • Eminim böyle bir şey vardır. Elin oğlu bir bilgisayar oyununu ripliyo zipliyo atıyo DVD'nin içine. Sen de bunları çıkarıyorsun bir yere yanındaki *.reg dosyasına çift tıklıyorsun oyunun kayıt defterine katıyları işleniyor. Bir yolu bir programı olsa gerek.

sertacaygun bakalım teşekkürler. Evet konu her türlü yoruma açıktır :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aynı dosyaları bulma programı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Eminim böyle bir şey vardır. Elin oğlu bir bilgisayar oyununu ripliyo zipliyo atıyo DVD'nin içine. Sen de bunları çıkarıyorsun bir yere yanındaki *.reg dosyasına çift tıklıyorsun oyunun kayıt defterine katıyları işleniyor. Bir yolu bir programı olsa gerek.

Hocam, profilin gizli. Benimle bi' iletişime geçebilri misin acaba özel mesaj yoluyla ?
  • quote:

Eminim böyle bir şey vardır. Elin oğlu bir bilgisayar oyununu ripliyo zipliyo atıyo DVD'nin içine. Sen de bunları çıkarıyorsun bir yere yanındaki *.reg dosyasına çift tıklıyorsun oyunun kayıt defterine katıyları işleniyor. Bir yolu bir programı olsa gerek.

bu da mantıklı bu olayın üstünde yoğunlaşsakmı ne yapsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

quote:

Hocam, profilin gizli. Benimle bi' iletişime geçebilri misin acaba özel mesaj yoluyla ?

PM gönderebilirsin profille PM'in bir ilgisi yok :) ama e-psota gönderme hiç bakmadığım bir adrese gidiyor e-posta

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

quote:

Konuyu hortlattım ama benimde aradağım bu

aynen oyunu yüklerken kayıt filan alamayız mı yapılan değişikleri kaydeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf1284 -- 9 Aralık 2013; 18:12:00 >

• Hort 2019
    Banada böyle program lazım. Var mı bulan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.