Şimdi Ara

yüklenen temalar telefonu kasıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bu konuya düzgünce bir açıklık getirmek için anakonuya yazmadım kusura bakmayın
    öncelikle v50 5800 kullanıyorum bugüne kadar hangi temayı yüklediysem hiç biri kendi teması gibi hızlı olmadı
    sonra temaları telefon hafızasına kurdum azıcık hızlandı karttan okumadığı için şimdi güzelce bir format çektim ( kartta dahil)
    ardından ilk yüklediğim şey tema oldu ( orijinal ikonlu tema ) ama yinede kendi teması gibi olmuyor anlamadım gitti
    en iyisi orijinal 5800 temaları yükleyim dedim telefonum mavi kırmızı gitmez dedim siyah 5800 teması yükledim o yine biraz hızlı çıktı ama yinede kendi teması gibi olmuyor olmuyor olmuyor ama bazı arkadaşlar dışardan yükledikleri temalarla daha hızlı kullanıyormuş varmi böyle bişiy ya?

• Valla tema telefonda çok kasma yapmıyor benim bildiğim sadece telefonun açılışı biraz uzun sürüyor gibi onun dışında bir kasma göremedim ben
  • telefonu aldıgımdan beridir orjinal temasını kullanıyorum tema kullanmamın sebebide hem güzel bir tema bulamamam hemde telefonu kasması hiç deneme isteğim olmadı
  • bende tema kullanmıyorum, v.50 de yaptım ekranda geçişler de otomatik hareketleri var harika, siyah ekran olduğu için de temsili olarak Fatih Sultan Mehmet Han ın resmini koydum çok hoş duruyor başka hiç bir tema hoşuma gitmiyor, en güzeli bu olarak geliyor bana

ANDROID UYGULAMA YÜKLEME REHBERi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben tel hafızasına stripes temalarını yukluyorum hız konusunda orjınalı ıle arasında fark yok gibi
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.