Şimdi Ara

Yüklenen Programların İmajın Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A arkadaşlar ''sadece'' PC ye kurduğumuz programların lisanslarıyla falan yedeğini alan sonra geri yükleme yapacağımız program var mı bildiğiniz?

• Norton Ghost

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NG diskin imajını almıyor mu benim istediğim yüklü programlrın ümajını alması böyle bir pro
  • mech19 kullanıcısına yanıt
    Disk imajı gibi düşündüm hocam kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech19

S.A arkadaşlar ''sadece'' PC ye kurduğumuz programların lisanslarıyla falan yedeğini alan sonra geri yükleme yapacağımız program var mı bildiğiniz?

öyle bi programın olduğunu sanmıyrum. çünkü program yüklenirken windowsun birçok yerine dosya bırakır. çoğu zaman bu dosyalardan bir tanesi bile eksik olduğunda program ya hata verir yada çalışmaz. revouninstaller, program kurulurken dosya hareketlerini takip ettiği halde programı kaldırdıktan sonra programa ait dosyalara rastladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sana tavsiyem direk sistem imajını alman gerekli programları temiz bir pc ye kur sıfır formatlanmış sonra acronis norton ghost la imajını al bu şekilde lisans bilgilerin güvende olur. eger sadece programları istiyorum diyosan öyle bi program yok fakat

kullandıgın programın destek hizmetleri varsa program dosyalarının icinde bir tane lisans anahtarını lisans onayını tutan bir dosya vardır bu dosyayı her hangi bir disk flash a atarsın yeniden kurdugunda tekrardan program dosyası içine atarsın bu şekilde sıkıntını

cözebilirsin. Şöyle bi durumda söz konusu olabilir program destek alamıcan bi programsa yapıcak bişi yok pc imajı candır. kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.