Şimdi Ara

yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu gün bi program yükledim ve antivir sapıttı bilgin başında olan dayım da sro yu engelleme sorusuna evet diye cevap vermiş burdan sonrada dönüşü olmadığı için sro yu silip tekrar yükliycektimki

yüklerken sanki avrupa gelmemiş gibi this patch can be used after europan... hatasını vermeye başladı çözümünü bilen varsa veya yeni yükleyen varsa böyle hata vermediyse ona göre indiricemde beni bilgilendirirseniz sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

beyler bu gün bi program yükledim ve antivir sapıttı bilgin başında olan dayım da sro yu engelleme sorusuna evet diye cevap vermiş burdan sonrada dönüşü olmadığı için sro yu silip tekrar yükliycektimki

yüklerken sanki avrupa gelmemiş gibi this patch can be used after europan... hatasını vermeye başladı çözümünü bilen varsa veya yeni yükleyen varsa böyle hata vermediyse ona göre indiricemde beni bilgilendirirseniz sevinirim

İzin vermeyen antivirü programınsa antivirüsü kaldırıcan, eğer windowstaki ağ kalkanın ise ağ kalkanı ayarlarında sro ile ilgili bişi bulucan onu okeylicen, kolay gelsin sana

• quote:

Orjinalden alıntı: QeLeBeQ

quote:

beyler bu gün bi program yükledim ve antivir sapıttı bilgin başında olan dayım da sro yu engelleme sorusuna evet diye cevap vermiş burdan sonrada dönüşü olmadığı için sro yu silip tekrar yükliycektimki

İzin vermeyen antivirü programınsa antivirüsü kaldırıcan, eğer windowstaki ağ kalkanın ise ağ kalkanı ayarlarında sro ile ilgili bişi bulucan onu okeylicen, kolay gelsin sana

antivir i ztn kaldırdım ama bu lanet program öle bişeyki kaldırsan bile etkilerinden kurtulamıyosun

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: QeLeBeQ

quote:

antivir i ztn kaldırdım ama bu lanet program öle bişeyki kaldırsan bile etkilerinden kurtulamıyosun

Hıhı bilirim son fdrmatımın nedeniydi Botu bi engelledi artık windows için bot düşmanın ta kendisiydi isterse açmaya kalk 50 tane uyarı mesajı veriyodu

• Tüm forumlar >> [Oyun] >> SilkRoad Online >> Sro genel/Update'ler >> yükleme sorunu
    Konu yanlış yerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.