Babam geçenlerde kredi çekmiş bankadan.Bugün mesaj gelmiş,sayın müşterimiz bugün mutlaka bankaya uğramanız gerekmektedir diye.Babamda telaşlanmış gitmiş bankaya tam 3 saat beklemiş bankada.Sıra kendisine gelmiş işte sormuş böyle böyle,neden çağırdınız diye.Sebep ise kart limitinizden 90 kuruş fazla çekmişsiniz,faize girmemesi için ödemeniz gerekiyor.Babamda sinirlenmiş,çıkarıp 20 lira atmış.Alın size paranız,90 kuruşu için gelip beni 3 saat beklettiniz beni.demiş.Bir diğer saçma cevap ise paranın faize girmemesi için haber verdik,ödeme yapmanız için.İşte kızmış biraz daha babam.Sonra geldi anlattı böyle böyle.Komediye bakın Allah aşkına.Koca adamı sen gel 90 kuıruş için 3 saat beklet.Bu mudur yani ?
Sonuna kadar haklisinda calisanlarin bi sucu yok sistemi degstiremezler sonucta babanin hatasi
quote:
Orijinalden alıntı: LaNDeR
Sonuna kadar haklisinda calisanlarin bi sucu yok sistemi degstiremezler sonucta babanin hatasi
Kredi kartından çekiyor,limiti belli zaten.Nasıl limitinden yukarı fiyat geliyor ki ?Bir de 90 kuruş nasıl fazla alabilir ki,bozuk para verme makina(Para üstü hariç)
Sen o 90 kuruşu 1 yıl ödeme bak o 90 kuruş kaç 90 kuruş oluyor
banka sizin iyiliğiniz için mesaj atmış bu devirde kimse kıymet bilmiyor sonra faiz geldimi biz ne yaptık
quote:
Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia
banka sizin iyiliğiniz için mesaj atmış bu devirde kimse kıymet bilmiyor sonra faiz geldimi biz ne yaptık
Yahu güldürmeyin beni. 90 kurşun faizi ne olacak.Zaten otomatikman maaş'tan kesiliyor her ay.90 kuruş kesmesinler 1 TL kessinler ne olacak yani.10 kuruş için kim neyin lafını yapacak ki gelip bekletiyorsun
90 kurus zamanla olur 90tl ondan sonra niye cagırmadınız diye kufredersiniz
Yahu güldürmeyin beni. 90 kurşun faizi ne olacak.Zaten otomatikman maaş'tan kesiliyor her ay.90 kuruş kesmesinler 1 TL kessinler ne olacak yani.10 kuruş için kim neyin lafını yapacak ki gelip bekletiyorsun
başınıza bela olurdu o 90 kuruş. ziraat bankası sanırım. maaş günleri gidilmez. dikkat edin öyle kuruşlara, bir bankacı olarak söylüyorum.
Yahu ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.Krediler zaten otomatik olarak yatıyor her ay,10 kuruş faiz gelse ne olcak.Ulan bankayı haklı çıkardınız ya ne diyim size
''önemli bir durum varmış geldik'' diyememişmi 3 saat bekleyene kadar, bana böyle bişey olsa 30 saniyede işimi hallederim şerefsizim
quote:
Orijinalden alıntı: rasim888
''önemli bir durum varmış geldik'' diyememişmi 3 saat bekleyene kadar, bana böyle bişey olsa 30 saniyede işimi hallederim şerefsizim
Sıra almadan neyi nasıl hallediyon.Dingonun ahırı mı orası ?
quote:
Orijinalden alıntı: YamYamPokemon
quote:
Orijinalden alıntı: rasim888
Sıra almadan neyi nasıl hallediyon.Dingonun ahırı mı orası ?
Şöylede bi durum var tamam bankalarda çoğu zaman çok bekletiyolar filan ama baban bankaya gidip niye gişe için numara almışki gider bi müşteri temsilcisine sorar ki ordakiler böyle konularda yardımcı oluyorlar. Yoksa gişemi çağırdı babanı niye gişe sırasına girdiki? Gişe sırasına girmemişse bile niye sıraya girdi direk gidip kafadan sorabilirdi mesaj geldi ne oldu şeklinde sonuçta kendi keyfine gitmedi banka çağırdıda gitti...
İyiki bir 90 kuruş istedik ha hemen baban artizliğini yaptı attı 20 lira
quote:
Orijinalden alıntı: serkangsk
Şöylede bi durum var tamam bankalarda çoğu zaman çok bekletiyolar filan ama baban bankaya gidip niye gişe için numara almışki gider bi müşteri temsilcisine sorar ki ordakiler böyle konularda yardımcı oluyorlar. Yoksa gişemi çağırdı babanı niye gişe sırasına girdiki? Gişe sırasına girmemişse bile niye sıraya girdi direk gidip kafadan sorabilirdi mesaj geldi ne oldu şeklinde sonuçta kendi keyfine gitmedi banka çağırdıda gitti...
Sormuş zaten ama numara alması gerekiyormuş.Para yatırılması için sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme