Şimdi Ara

YUH DİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hakikaten yuh yani şehidimiz 6 oldu oldu diye bir konu açtık bir tane mesaj yada temenni yok sadece 11 kişi konuya bakmış en üsteki konuya bakıyosun ya ajdar ya kürt böreği niye yok, kız konusu gibi sapa saçma şeyler geçen banlanmak için bir yazı yazmıştı biri orda şunuda diyordu eğer internette bi cehennemse burası en dip kuyusu olmalı bencede çok haklıymış görmemiş yada haberi olmayan duyarlı arkadaşları tenzih ederek söylüyorumki burası gerçekten beş para etmez adamlarla dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek06 -- 22 Mart 2012; 13:04:30 >

• Kaç tane başlık kapatıldı haberiniz varmı sizinkine benzer
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Kaç tane başlık kapatıldı haberiniz varmı sizinkine benzer

arkadaşım konu benim konum uplansın konusu değil bu dediğim haber daha yeni bir haber eğer bu forumda şehid haberini veren başlıkta açamıyacaksak ne anlamı var forumun burdaki mesele insanların özellikle burdakilerin nelerin umrunda olup nelerin olmadığı.
  • Peki sen konuyu açarken, "bu konu tutar!" kafasıyla mı açtın.
    Artık daha ne diyelim her şehit haberinden sonra lanet okumaktan dilimizde tüy bitti.Şehit haberlerine alıştırdılar bizi şerefsizler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Kaç tane başlık kapatıldı haberiniz varmı sizinkine benzer

arkadaşım konu benim konum uplansın konusu değil bu dediğim haber daha yeni bir haber eğer bu forumda şehid haberini veren başlıkta açamıyacaksak ne anlamı var forumun burdaki mesele insanların özellikle burdakilerin nelerin umrunda olup nelerin olmadığı.

Haklısınız ama açılan konular adminler tarafından kapatılıyor çünkü bölücü ve teröristelr şikayet ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Peki sen konuyu açarken, "bu konu tutar!" kafasıyla mı açtın.
    Artık daha ne diyelim her şehit haberinden sonra lanet okumaktan dilimizde tüy bitti.Şehit haberlerine alıştırdılar bizi şerefsizler!

arkadaşım manyakmıyız biz ya şehid haberi konusu tutsa ne olur tutmasa ne olur hayır tutunca bana paramı verecelekler ayrıca şurda sayının 6 şehide yükselmesi daha yarım saatlik bile değil ve kimsenin umrunda olmaması acı.
  • quote:

quote:

arkadaşım manyakmıyız biz ya şehid haberi konusu tutsa ne olur tutmasa ne olur hayır tutunca bana paramı verecelekler ayrıca şurda sayının 6 şehide yükselmesi daha yarım saatlik bile değil ve kimsenin umrunda olmaması acı.

Yani benim demek istediğim millet yorum yazmasa da içinden emin ol yapıyordur yorumu.Yoksa ben buraya içimi dökersem konu gene kapanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Yani benim demek istediğim millet yorum yazmasa da içinden emin ol yapıyordur yorumu.Yoksa ben buraya içimi dökersem konu gene kapanır

arkadaşım öyle düşünenlerin o nazik parmakları biraz çalışşsın madem kızı nasıl ayarlıyacam yatağa nasıl atarım gibi sapa saçma konular 3 sayfa yorum olurken şehid haberine içinden yorum yapıyorlarsa bırak beş para etmezleri.

• forumun çoğu beş para etmez malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.