Bildirim
Yuh Artık Vatan Bilgisayar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
media markt veya teknosa ya bakabilirsin. bazen iyi kampanyaları oluyor -
Vatan da fiyatlar çok sık değişime uğruyor.
Ben de Edifier 2+1 ses sistemi bakıyordum, 57 tl den 71 tl olmuş. -
olum gıt spot sıfır al 1350 tl laa -
-
Evim hemen dibinde.
Arada gidip bakıyorum cidden sık sık değiştiriyorlar.
Bazen de iyi indirimleri oluyordu ama Geçen tüm ürünlerde %25 indirim olayı vardı ne kaptıysam götürdüm kasada lcdler dizilmişti millet bitirdi gitti. -
@Derin1907 o cihaz almak istiyorum garantili
@-Deadmau5- ilk kez duydum paralel ithalat mı acaba ? -
Dolar arttığı içindir belki -
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
Dolar arttığı içindir belki
Dediğim fiyat bu sabahki dolarda 200 tl fark ettirecek kadar degisim oldumu ki ? -
geçen arkadaş almış android markete girdim resmen çöplük işe yarar uygulama sayısı çok az..
iphone 4 al ios ve appstorenin keyfini doyasıya yaşa -
anlamadığım kısım şu. vatanda ürün worlde 6 taksit 1499 tl şu an. 19 tane kamış hatta.
bir de 1320 tl lik kısmı 24*55 hediye çeki olarak geri veriliyor.(bu kampanya netten alımda geçerli mi emin değilim ama)
sıkıntı ne? illa on taksit alcam diyosan da 10 taksit fiyatı 1629 tl. 29 tl için mi bu sıkıntın -
Dolar yüksek beklemede kal -
git htc sensation al, hatta gs2 yi satın alacaksan da sensation elinden geçsin bir kez, sonra alabiliyorsan o plastik telefonu git al -
quote:
Orijinalden alıntı: -Deadmau5-
http://www.webdenbul.com/urun/samsung-galaxys2-i9100-cep-telefonu-fiyati.aspx
Burası güvenlidir
fazla ucuz bence...
-
Gs2 kampanyali fiyatı 1600 bir kaç günlük kampanyaydi.bitti ve eski fiyatına döndü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRangulity -- 8 Ekim 2011; 9:02:56 > -
Geçen sene evimin yakınında olduğu için gittim Vatan Bilgisayar'a.Almak istediğim laptopu çok önceden belirmiştim zaten.Laptopun fiyatına baktım 1650 TL...Sonra Gold Bilgisayar'a gittim ve 1500 TL'ye aynısını aldım.Vatan Bilgisayar fena öpüyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X