Şimdi Ara

YuGiOh'ta Çığır Açan Kart (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam bu olay çok komik bişey ama bi kişinin uydurmasyon bi haber yazması yüzünden sizin forum seviyeyi bir hayli düşürmüş bence...
    Yok biri yugioh bölümünü hacklesin yok küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum
    bunlar gerçekten gereksiz şeyler.
    Ne küfür edilecek nede forumun hacklenmesine sebep olucak...
    Haa bu arada söliim adam alıntıdır yazmış
    Tabi buna inandığı için oda suçlu,
    Ama herkes istediği şeye inanır
    Uydurmasyon olsa bile
    Biz kartların kalbine inananlarla dalga geçiyomuyuz(pardon evet geçiyoruz)
    başka bi örnek buliim...
    Hah şey,
    Ney?
    Vallaha bende bilmiyorum
    Ama her neyse işte
    Bir konu yüzünden dh nin kalitesiz bi forum olduğunu düşünenleri kınıyorum
    Dh de sadece yugioh bölümü yok
    Biraz araştırırsanız
    Mesela pokemon bölümünde deltadex abimiz başta olmak üzere irçok muhteşem oyuncu var
    Forumda bu kategori yeni sayılır
    O yüzden buranın gelişmesi biraz uzun sürecek
    Ama gerçekten gereksiz mesajlar olsun,konu dışı olsun
    Bu tür kategorilerde çok samimi ve candan bi şekilde vakit geçirebiliyor insan
    Size bir alternatif
    Bu adamlarla dalga geçmek yerine neden onları bilgilendirmiyorsunuz
    Haa
    Bu forumda neden bu kadar çok kıytırık üye var sorusuna gelince;
    Bu forum çok bilinen bi forum olduğu için
    Adam tv de yugioh izliyo
    Google da türkçe sonuçlar içerisinde aratıyo,
    İlk çıkan linklerden birine(donanimhaber)
    Tıklıyor ve sonra horaktinin kartı varda,yok exodia parçaları polymerization la birleşioda bilmemne...
    Sonra önüne gelene lamalar,hakaretler
    Çok seviyesiz davranışlara tanık oluyorum gerçekten bu forumda
    Bunda bizin suçumuz ne?
    Gerçekten sizin forumunuz iyi oyuncularla dolu olabilir evet tamam ama
    Buraya gelip öylesine bi konuya dalıp dayılana dayılana 2 sayfa post kasmayı size yakıştıramadım
    Lütfen davranışlarımıza dikkat edelim...

Ve bu arada ultimateejder
    Sana buforumun "gerçek" bir üyesi gibi davrandığın
    Konulara dalga geçerek yada dayılanarak cevap vermediğin için
    Gerçekten saygılı ve hoşgörülü olduğun için
    Ayrıca çok teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: ToTTalliTy

Bir Alman Sitesinde Yayımlanan Haberde Maha Vaillo Kartı Kendinden Güçlüleri Öldürübiliyor.. Fakat Sadece 5 Elliğine Ve Bu 5 El Hakkını Sahibi İstediği Zaman Kullanabiliyor.. Aynı Zamanda Savunma Modundayken Saldırabiliyor..Yani Bütün Trap, Spell,Monster'ları Öldürebiliyor.. Exodia'yı Ra'yı,Twdor'u Hatta Horaktiyi Bile Öldürebiliyormuş.. Ama Sadece 5 El İçinde Yani İstediğin Zaman Kullanıp Öldürürsün.. 2004 Yılında Japonyada Tokyo Şehrinde Yapılan Duello Championasında Bir Çocuk Exodia'yı Bununla Yenip şampiyon olmuştur..
    Kazuki Takahashi'nin Oğlunun Torunu Yugioh Serisini Devam Ettirmektedir.. Bu Müthiş Kart Olan Maha Vaillo'nun Gücü Gerçektende Olduğu Sciken Takahashi [Kazuki Takahashi'nin Oğlunun Torunu] Tarafından Resmileştirilmiş..

YuGiOh'ta Çığır Açan Kart

ALINTIDIR..

olm ufak atta kuriboh yesin

• mu ha ha ha ha ha ha ha bu konu daha ilerlemez
  • her harikârda UPandUPUP
  • Sanırım yazımı okumayacak kadar tembelsiniz!
    Hala dalga geçiyorsunuz!
  • Güçlü bir şeye benzetemedim :D
  • senin yazına mı kaldım sensin tembel
  • yürrü fırtına arkandayım burda bazıları hariç isteler kendi başlarına yugiohu baştan ayzarlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: pallet_35

quote:

Bir Alman Sitesinde Yayımlanan Haberde Maha Vaillo Kartı Kendinden Güçlüleri Öldürübiliyor.. Fakat Sadece 5 Elliğine Ve Bu 5 El Hakkını Sahibi İstediği Zaman Kullanabiliyor.. Aynı Zamanda Savunma Modundayken Saldırabiliyor..Yani Bütün Trap, Spell,Monster'ları Öldürebiliyor.. Exodia'yı Ra'yı,Twdor'u Hatta Horaktiyi Bile Öldürebiliyormuş.. Ama Sadece 5 El İçinde Yani İstediğin Zaman Kullanıp Öldürürsün.. 2004 Yılında Japonyada Tokyo Şehrinde Yapılan Duello Championasında Bir Çocuk Exodia'yı Bununla Yenip şampiyon olmuştur..
    Kazuki Takahashi'nin Oğlunun Torunu Yugioh Serisini Devam Ettirmektedir.. Bu Müthiş Kart Olan Maha Vaillo'nun Gücü Gerçektende Olduğu Sciken Takahashi [Kazuki Takahashi'nin Oğlunun Torunu] Tarafından Resmileştirilmiş..

ALINTIDIR..

arkadaşa katılıyom bu ne ya yok ra yı yeniyomuz yok obaliski yutuyomuş yuh be yeniden yazın yugiohu be

• tmm doğru değildir
    dalga geçmenize gerek yok
    bn belki geçmiş olabilirim hatırlamıyorum
    fakat dalga geçilmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum
    adam size bu kartın özeliiğini paylaşmak istemiş yalan olsa bile ama kendinin uydurmadığı çok net ve belli
    pokeci sn onla bunla dalga geçeceğine kendine bak snin kim olduğunu çok iyi biliyorum
    ama hadineyse snin fake olduğunu kimseye söylemem
  • Bu kart nasıl exodia yı öldürebiliyor ya ?
  • Ama varya adamlar DH İle manyak Dalga geçmişler Koptum ya :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: pallet_35

quote:

ALINTIDIR..

katılıyorum sana
    bu arada tottallity post kasma

• sağol arkadaşım bende bu karttan 3 tane vardı fakat özelliği başka yazıyodu o yüzden beğenmemiştim ve desteme almamıştım şimdi hemen desteme katem ve duellolarda kullanem
  • allahım yarrabim.. anlamıyormusunuz.. alıntı yaptım ALINTI.. sallayan ben değilim insanları boş yere suçlamayın.. zaten ben linki vermiştim.. dahada söyleyeceğim birşey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperfb43

sağol arkadaşım bende bu karttan 3 tane vardı fakat özelliği başka yazıyodu o yüzden beğenmemiştim ve desteme almamıştım şimdi hemen desteme katem ve duellolarda kullanem

Kimse inanmazki bunun böle bi gücü olduğunaBu arada totallity sen bayabi mesaj atmışsın en son baktığımda 300dü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddie Guerrero -- 28 Eylül 2007; 17:40:04 >

• sen yokken benm burada mesajım 700 lerdeydi kalan 300 mesajımı pokemonda attım bilip bilmeden konuşmayın
  • Total ben odeon--Marik canım banlanalı bayabi mesaj atmışsın diodum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.