Şimdi Ara

YuGiOh'ta Çığır Açan Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Alman Sitesinde Yayımlanan Haberde Maha Vaillo Kartı Kendinden Güçlüleri Öldürübiliyor.. Fakat Sadece 5 Elliğine Ve Bu 5 El Hakkını Sahibi İstediği Zaman Kullanabiliyor.. Aynı Zamanda Savunma Modundayken Saldırabiliyor..Yani Bütün Trap, Spell,Monster'ları Öldürebiliyor.. Exodia'yı Ra'yı,Twdor'u Hatta Horaktiyi Bile Öldürebiliyormuş.. Ama Sadece 5 El İçinde Yani İstediğin Zaman Kullanıp Öldürürsün.. 2004 Yılında Japonyada Tokyo Şehrinde Yapılan Duello Championasında Bir Çocuk Exodia'yı Bununla Yenip şampiyon olmuştur..
    Kazuki Takahashi'nin Oğlunun Torunu Yugioh Serisini Devam Ettirmektedir.. Bu Müthiş Kart Olan Maha Vaillo'nun Gücü Gerçektende Olduğu Sciken Takahashi [Kazuki Takahashi'nin Oğlunun Torunu] Tarafından Resmileştirilmiş..

YuGiOh'ta Çığır Açan Kart

ALINTIDIR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_ -- 25 Haziran 2007; 22:41:07 >

• aslında bunun sadece 1 özelliği war oda bi büyü kartı(ama güç veya onun gibi takılan(equip spell card))koyulunca atağı 500 dahada çualıo
  • bende setbb'den aldım..
    Up Up!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_ -- 28 Haziran 2007; 8:18:30 >
  • Up!
  • bu kart çok güzel
  • özelliğide harikaymış
  • iyi özellik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye Kart [Ana Konu]
    2 yıl önce açıldı
    Drakengard 3 [PS3 ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up!
  • la tüh ben o kartı yırtmıştım
  • KEŞKE BU YETENEK KARA BÜYÜCÜDE OLSa forever Dark Magicians
  • oleeeeey ben bu karta karşılık bir çocuğa mystic clown vermiştim
  • artık tanrılarıda seviyorum ama maha vailo kartını hepsinden daha çok seviyorum.. bende sahtelerde 6 tane var ve desteme koydum bile
    ayrıca UP!
  • Up
    UpUp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_ -- 26 Haziran 2007; 11:02:42 >
  • up up herkes bu kartı görsün up
  • ama üzerinde öle yazmıor
  • bende ilk gördüğümde öle demiştim ama bunu okuyunca çok çok değerli bi kart olduğunu anladım..
    Up
  • Up
  • yalandır
    o kartın sadece bir özelliği var o da zati verilmiş
  • ya bencede yoksa o maha vailoyu(yanlış yazabilirim) 100$ a satarlar.
  • zaten bu özelliği yeni keşfedilmiş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.