Şimdi Ara

yudum ayçiçek 5 lt 52.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.354
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yudum ülkemizdeki pazar payını kaybetmez ve cılız boykottan da etkilenmez.. Çünkü Türk halkı bu zamana kadar neyi adam gibi boykot edip de karşı tarafa haddini bildirebilmiş ki.. Fransa'yı protesto etmek dahi Türkiye'deki Suriyelilere kalmışken, bu kadar pısırık ve vurdumduymaz bir milletin de boykotu tabi ki son derece tesirsiz ve cılız olacaktır. Bu yüzden Fransa ve Arabistan boykotları çok sınırlı ve cılız olacaktır..

Devletin bu boykot konusunda ne kadar samimi olduğu ise, ancak 15 uçaklık filodaki airbuslar elden çıkarıldığı zaman anlaşılır

Yudum Marka Ayçiçek Yağlarını almıyoruz ve aldırmıyoruz.

Konu açan arkadaşlarda biraz dikkatliolurlarsa seviniriz.

YUDUM AYÇİÇEK YAĞI -----SUUDİ ARABİSTANLI BİR ŞİRKETE AİT. ve bu şirket her gün Türklere hakaret ediyor. Türk hamburgeri değil Yunan Hamburgeri Yok Türk Yoğurdu değil Yunan Yoğurdu satıyorus vs.vs saçmalayan bir şirket.

YUDUM AYÇİÇEK YAĞI ALMAYIN.

• Garantipay ile birleştirin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trendyol sandım nedense, kuponu bile hazır etmiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmanın Fransa ile bir bağlantısı yok. Türkiye’deki Carrefour un yabancı ortağı Hollanda menşeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gumus299 -- 28 Ekim 2020; 10:22:13 >
  • yatirimciiliskileri.carrefoursa.com
    CarrefourSA Yatırımcı İlişkileri
    https://yatirimciiliskileri.carrefoursa.com/tr-TR/kurumsal-bilgiler/ortaklik-yapisi

• Yudum ülkemizdeki pazar payını kaybetmez ve cılız boykottan da etkilenmez.. Çünkü Türk halkı bu zamana kadar neyi adam gibi boykot edip de karşı tarafa haddini bildirebilmiş ki.. Fransa'yı protesto etmek dahi Türkiye'deki Suriyelilere kalmışken, bu kadar pısırık ve vurdumduymaz bir milletin de boykotu tabi ki son derece tesirsiz ve cılız olacaktır. Bu yüzden Fransa ve Arabistan boykotları çok sınırlı ve cılız olacaktır..

Devletin bu boykot konusunda ne kadar samimi olduğu ise, ancak 15 uçaklık filodaki airbuslar elden çıkarıldığı zaman anlaşılır

• Egemden en çok hile yapan firma zeytinyağında bu yüzden yudum ve egemden listelerde sürekli bir yerlerde kampanya ürünüdür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zade ayçiçek teneke yağlarda indirim yok mu acaba?

• Renolar ucuzlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yudum Marka Ayçiçek Yağlarını almıyoruz ve aldırmıyoruz.

Konu açan arkadaşlarda biraz dikkatliolurlarsa seviniriz.

YUDUM AYÇİÇEK YAĞI -----SUUDİ ARABİSTANLI BİR ŞİRKETE AİT. ve bu şirket her gün Türklere hakaret ediyor. Türk hamburgeri değil Yunan Hamburgeri Yok Türk Yoğurdu değil Yunan Yoğurdu satıyorus vs.vs saçmalayan bir şirket.

YUDUM AYÇİÇEK YAĞI ALMAYIN.

• Bu yudum soros un değil miydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.