Şimdi Ara

yu-gi-oh online oynayanların dıkkatıne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yugi oynuorum ve uye olunca size ucretsız duellpass points verıor 10 bıtınce duel yapamıoyruz bu benı uzuyo cunku duelpass ları nerde bulacagımı bılmıorum ztn kımse bılmoodur da ondan bende hep bittince yenı uye alıorum oynuorum :D:D nappalım guzel oyun ama keske ucretsız olsa beeee

• ewt oyun çok güzel bi ara bende oynadım ama en sonunda üyelik almakdan bıktım oyun güzel herkeze tavsiye ederim ama bide ücretsiz olsa çok güzel olurdu
  • duelpass denen şeyi sipariş ettiriyosun galiba okadar uçuk bişi deil 5 $ dı galiba ama birde onun japonyadan buraya gelmesi var duelpass alınca birde sana 4-5 kağıt hediye ediorlar
  • uğraşılmaz zor iş o
  • bu oyunun adresi nedir acaba nerden oynanıyo cilent ı varsa da nerden indirliyo bizahmet sölermisiniz
  • www.yugioh-online.net site bunun gibi bişi di sanırım uzun zamandır oynamadığım için girmiyorum siteye sen bi denersin bende duelpass nedeniyle bırakmıştım zaten
  • bunu çizgi filmi vardı o mu bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YU-gi-oh izleme sırası??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saol arkadaşım linki verdiğin için bi bakarım bide bunun sanırın çızgi filimi vardı
  • süper bişeymiş vay bea
  • hangi siteden üye oluyoruz açıklarmısn bende olcam da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biri1970 -- 19 Temmuz 2006; 11:16:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_ali

ben yugi oynuorum ve uye olunca size ucretsız duellpass points verıor 10 bıtınce duel yapamıoyruz bu benı uzuyo cunku duelpass ları nerde bulacagımı bılmıorum ztn kımse bılmoodur da ondan bende hep bittince yenı uye alıorum oynuorum :D:D nappalım guzel oyun ama keske ucretsız olsa beeee

yaa ali yüklemeden önce kaydetcez mi yoksa çalıştırcaz mı
  • bunun türkçesi varmı be kardeş
  • ii miş ben de gelirim yani parasızını bulunca
  • arkadaşlar bunun türkçe linkini bilen varsa biri söylesin

yu-gi-oh online oynayanların dıkkatıne
  • herkez yu gi oh oyununda forumlarda akbaba_91 e girsin

• 1) japonyadan buraya gelmior
    2) kredi kartıyla alınıor
    3) 10 hakkıınız bittimi ekrana gelen resime tıklıyınca websitesi cııor oradan alınıor...
  • Saol nacro Kardes +1
  • ya bunlar e-mail olarak fln mı geliyo yoksa normail posta olarak mı???
  • ama bide bi yöntem var bellbi miktar para ile usb duel pass getiriyolar size yanlış hatırlamıyosam 150 oyun içindi
  • bende oynıcam yuklemeye karar verdim
    tam bi yugioh hastasıydım eskiden oyunu çok merak ettim
    başka bi yerde türkçesini bulursam yazarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.