Sadece bu forumda yu-gi-oh konusu öldü hala devam ediyor yu-gi-oh zaten :D
çok saol ama kartlar satılıyomu hala
satılıyormu ne kelime sureklı yenılerı cıkıyor ınsanlar yetışemıyor valla :) tabı ben bıraktım maddı açıdan oturu yoksa ortam falanda super
peki kartlar nerde satılıyor
bide turnuvaya orjinal olmayan kartlarla katılabiliyozmu
hayır tabikide orjinal olmayan kartlarla katılamıyorsunuz orjinal olması gerek. ve kartlar turnuvanın duzenlendıgı yerde satılmakta ek olarak ıstersenız çoğu oyuncak ve buyuk kıtap dukkanlarındada satışta dilerseniz internettende alabılıyorsunuz
desteler ne kadar
değişiyor suankı fiyatlartı bılmıorm ama sen gır turnuvaya falan orda sana yardımcı olurlar ozellıkle beşiktaştakı pegasus oyuncak cafe de resmı sponsorların dukkanı oldugu ıcın uygundurda.
ben balıkesirdeyim ve burda tozzy shop var burda satılırmı orjinal desteler
eskıden satılıyordu şuan bılmıorm ama nezihte satılır
bana kartların satılan yerlerini tam adres olarak link atarmısın lüstfen
şuan bılmıorm cıdden o turnuva yerınde sureklı satılıyor dıer dukkanları bılmıorm ben bıraktım oyunu
tamam çok sağol : D
Canavarlar: Uria Lord of Searing Flames(Slifer) Hamon Lord of Striking Thunder(T.w.d.o.r.) Raviel Lord of Phantasms(Obelisk) Solar flare dragon x3 D.D. warrior lady x2 Dark magician Molten zombie Winged Dragon, Guardian of the Fortress 1 D.D survivo Excelent Infıltratiın agent Blazing inpachi La jınn the mystical genie of the lamp Ultimate baseball kid Dancing Fairy Gaia Soul the combustible collective Spirit of the Breeze Roc from the valley of haze Commandıno Cavalier İnferno Hyozanryu Zombyra the dark Great angus Gadget soldier King dragun(Fusion)
Spell Ancient Leaf Reinforcement of the army Reload Monster reincarnation Dark room of nightmare Pot of greed Molten destruction Level limit area B Tribute to the doomed Trap Anti-Spell fragrance Spell shield type-8
desten çok güçlü değil nerdese hepsi canavar
quote:
Orijinalden alıntı: yaserbaba123
desten çok güçlü değil nerdese hepsi canavar
Bana mı diyorsun konuyu açan arkadaşa mı ?
Nasıl Bir Oyun Arkadaşlar Cok Merak Ettim Birisi link Gönderip Kısa Bi Özet Gecebilirmi (mesajjj)
Eskiden çok oynardım ama zamanla bıktım netten hamachi oynabiliyormu link flan verse biride oynasak
Ben ilk , esit , adil , abartisiz , sade yu-gi-oh u seviyorum . Abartili kartlara , karışık kombinasyonlara gerek yok
nasıl gerek yok kombinasyonlar daha doğrusu karışık stratejıler olmazsa yugiohun hiç bi önemı kalmaz