ah keşke tekrardan yu-gi-oh grubu toplayabilsek ya :(
sa yu-gi-oh savaşçıları size bişi sorcam zombie destesi güçlü bir estemi
ya yugioh ölmedı saçmalamayın arkadaşlar nerdeyse her hafta sonu resmı turnuvalar oluyor kadikoyde beşiktaşta kadikoy oyun muhendısı cafe ve beşiktaş pegasus oyuncak ta nerdeyse her hafta buluşmalar ve turnuvalar oluyor.
Bu forumda öldü :(
bu konu kapandımı ya off ben hala oynamak istiyom
oyna kardeş oynama dıyen yokkı konu kapanınca oyun öldümü oluyor ???? Yugioh şuanda cok tutulmuş durumda turnuvalar çok sık duzenlenıyor
nerelerde düzenleniyor
Ködiköyde oyunmuhendisi kafede , ve nerdeyse her hafta olarak Beşiktaş Pegasus oyuncak cafe de duzenlenıyor hepsı resmı turnuvalar katılım sayılarıda ıyı cok zevklı geçıyor googla a yaz bu dedıklerımı adreslerını bulman mumkun
Sadece bu forumda yu-gi-oh konusu öldü hala devam ediyor yu-gi-oh zaten :D
çok saol ama kartlar satılıyomu hala
satılıyormu ne kelime sureklı yenılerı cıkıyor ınsanlar yetışemıyor valla :) tabı ben bıraktım maddı açıdan oturu yoksa ortam falanda super
peki kartlar nerde satılıyor
bide turnuvaya orjinal olmayan kartlarla katılabiliyozmu
hayır tabikide orjinal olmayan kartlarla katılamıyorsunuz orjinal olması gerek. ve kartlar turnuvanın duzenlendıgı yerde satılmakta ek olarak ıstersenız çoğu oyuncak ve buyuk kıtap dukkanlarındada satışta dilerseniz internettende alabılıyorsunuz
desteler ne kadar
değişiyor suankı fiyatlartı bılmıorm ama sen gır turnuvaya falan orda sana yardımcı olurlar ozellıkle beşiktaştakı pegasus oyuncak cafe de resmı sponsorların dukkanı oldugu ıcın uygundurda.
ben balıkesirdeyim ve burda tozzy shop var burda satılırmı orjinal desteler
eskıden satılıyordu şuan bılmıorm ama nezihte satılır
bana kartların satılan yerlerini tam adres olarak link atarmısın lüstfen