Beyler siz uçmuşsunuz. Bir desteye konulabilecek kart sınırı 40-80 arası bazılarına bakıyorum 100-120 kart fln. Destelerin amaçları yok karma karışık desteler... Alın da düzgün bir deste görün :D Benim Cybernetic Ultimate Fusion Deckim(ayrıca çoğu artı da buldum XD)
Canavarlar:21 2*Cyber Dragon (2*tane var) 3*Proto-Cyber Dragon(3* tane var) 3*Cyber Phoenix (1* tane var) 3*Cyber Valley 3*Shining Angel 3*The Light hex sealed fusion Marshmallon (var) Sangan (var) Morphing Jar (var) Jinzo
Sihirler:17 Monster Reborn Future Fusion Overload Fusion 2*Lightning Vortex Heavy Storm Giant Trunade Mystical Space Typhoon Swords of Revealing Light Limiter Removal 2*Power Bond Super Polymerization Brain Control Fissure Premature Burial Machine Duplication
Tuzaklar:3 Torriental Tribute ( var) Magic Cylinder(var) Mirror Force
Fusionlar:5 3*Cyber Twin Dragon(1 tane var) 2*Chimeratech Overdragon (2* tane var)
Total:41
Destede amaç: Oyunda hem kendini savunup hem de Cyber Twin Dragon'u çağırabilmek.
Deste hakkında ek bilgi: Bu destede Shining Angel çok önemli,çünkü duruma göre bize 4 iyi kartı çağırmamızı sağlıyor. Bu kartlar; Cyber Valley(hızlanmak için veya kendimizi korumak için süper),Proto-Cyber Dragon, Light Hex ve Marshmallon. Bu destede Super Polymerization çok güzel işliyor. Genellikle çoğu kişinin destede 2 Cyber Dragon var. Rakibin Cyberi ve bizim Proto-Cyberi birleştirebiliriz. Destedeki kart dağılımı şöyle; 21-17- 3
quote:
Orjinalden alıntı: king_atemu ne pyramid of ligt mı!! lan varya nese lan ude denmi çaldın
Bu arada harbiden Pyramid of Light diye bir kart var. Çok ciddiyim gözlerimle gördüm. Sahtedir falan deme sahta kartla gerçek kartı çok rahat ayırabilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: king_atemu lan halit ziya cyber end dragon diyon 3 tane cyber dragon yok destede
Cyber Dragon Semi-Limited yemiştir Desteye ve yan desteye iki tane konabilir. Ayrıca bir proto ve iki cyber dragonla rahatça çağırabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: king_atemu lan sallama sanki donanimhaberdekiler yerden god card buluyorlar ya sahtedir yada bole bi deste yoktur ve bir deste en fazla 80 kart olabilir
Buna hak veriyorum ama :D
Arkadaşlar bence en ii kartlar bunlar: Timaeus Helmos Critas Bide Leviathan ama o kard değil Darts Onu oynamadan çağrıyo ve bnce Timaeus Helmos ve Critas'un şovalye hali kötü ejderha hali daha ii
quote:
Orjinalden alıntı: slifer sky dragon
TOYZZS SHOPDAN ALDIK 22,50 A İNDİRİM VARMIŞ 5-10 DK DAHA GEÇ KALSAYDIK 45,00 YTL YE ALACAKTIK
ben 45 e aldım
benimki basit ve sade SAVAŞCI DESTESİ o kadar uğraşmıyom 1 kac kart eklicem 1 kac cıkarcam o kadar
benimde deste var orjinal.hiç uğraşamam şimdi kartları yamakla.adını yazıoyorum.
sature deck 7:invincible fortress
size bi kıyak.kartların effektlerini bu siteden öğrenebilirsin.solda bi arama motoru var.zaten daha önce vikipedia kullanan bilir.
SİHİR KARTLARI linear accelerator cannon fissure black pendant swords of revealing light pot of greed tribute of the doomed heavy storm gaia power feather shot ookazi premature burial the warrior returning alive red medicine brain control dian keto the cure master spark blaster hero heart h-heated heart e-emergency call r-righteous justice
TUZAK KARTLARI compulsory evacuation device ready for intercepting sakuretsu armor cemetary bomb dust tornado reinforcements trap hole generation shift goblin out of the frying pan elemental recharge hero counterattack hero signal draining shield feather wind
benim destemde sihir ve tuzaklara daha çok yer var.
CYBER JAR TERKEDİLMİŞ KARA BÜYÜCÜ 1 KARA BÜYÜCÜ 2 MAVİ GÖZLÜ BEYAZ EJDER EXODİA BCAK EXODİA BACAK EXODİA KAFA EXODİA EL EXODİA EL KIRMIZI GÖZLÜ SİYAH EJDER HANE-HANE CELTİC MUHAFIZI CANAVARIN YENİDEN DOĞUŞU MAVİ GÖZLÜ BEYAZ EJDER 3 BAŞLI MAVİ GÖZLÜ BİN EJDER ZAMAN BÜYÜCÜSÜ BİRLEŞTİRME(POLEMİZYAZYON MUYDU HATURLAMIOURUM REMOVE TRAP MEZAR HIRZIZI KARA BÜYÜCÜ 3 DARK HOLE TRAP HOLE LÜTFEN KART TAKASLARINI ÖZEL MESAJ HALİNDE YAZIN
SLİFER BENİMDE AYNI DESTE
Arkadaslar bn KCVDS OYNUORUM ORDAKU DESTEMI YAZSAM OLUR MU
2.destem RAVIEL LORD OF PHANTASMS D.D CROW ELECTRIC VIRUS LORD OF DRAGON TOON WORLD RUDE KAISER SEA MONSTER OGRE OF THE BLACK SHODOW+PEGASUS DECK
quote:
Orjinalden alıntı: slifer sky dragon
quote:
Orjinalden alıntı: Slifer
hatta sevdiğim kartların bazıları
BU DESTENİN ADI NE SÖLE BENDE ALICAM
Ya lutfen yalan atmayalım.. SLİFER
@Slifer Bu kartların gerçek olduğunu bize kanıtlayabilirmisin? Neden bütün kartların sağ alt köşeleri kapatılmış? Orjinal olmadığını anlamayalım diye mi?
Slm arkadaşlar ben DS de Yu-gi-oh 2007 oynuyorum.İlerleme ile fazladankart açıp online olarak milletle kapışıyorum.Şuan tüm oyundaki kartların %76.3 üne sahibim bu da 1251 kart ediyor.Benim online olarak oynadığım deste şu; adına da Light Deck koydum: Monsters:- Spells: -Traps: X-Head Cannon 3 tane --Axe of Despair --Beckoning Light Y-Dragon Head 3 tane --Brain Control --Magic Cylinder Z-Metal Tank 3 tane --Creature Swap --Magic Jammer Breaker The Magical Warrior --De-spell --Mirror Force D.D Assailant --Different Dimension Capsule 2 tane --Ring of Destructon D.D Warrior Lady --Ekibyo Drakmord --Torrential Tribute Exiled Force --Graceful Charity --Trap Hole 2 tane Iron Blacksmith Kotetsu --Heavy Storm --Trap Jammer Jinzo --Luminous Spark --Ultimate Offering Marsmallon --Mage Power Morphing jar --Mystic Box Sangan --Mystical Space Typhoon Spirit Reaper --Nobleman of Crossout Zaborg the Thunder Monarch --Premature Burial Mobius the Frost Monarch --Shield Crash 2 tane ------------------Swords of Revealing Light -------------------United We Stand
Bu desteyi gerçekten seviyorum yapmam uzun sürdü tanınmadık çok fazla kart var yabancı gelenler varsa sorabilirsiniz
Yukarıda yazılar kaymış burada düzelttim ilk bölümdekiler monster sonra spell 3. bölüm trap kartları.En alttaki 2 kart da spell kartı
quote:
Orjinalden alıntı: Jungle Boogie
@Slifer Bu kartların gerçek olduğunu bize kanıtlayabilirmisin? Neden bütün kartların sağ alt köşeleri kapatılmış? Orjinal olmadığını anlamayalım diye mi?
Hadi onu geçelim bunu googledan bulmuş ve buraya koymuş jungle boogie zaten biraz araştırmayla gorulur...
quote:
Orjinalden alıntı: bgrcarlos
CYBER JAR TERKEDİLMİŞ KARA BÜYÜCÜ 1 KARA BÜYÜCÜ 2 MAVİ GÖZLÜ BEYAZ EJDER EXODİA BCAK EXODİA BACAK EXODİA KAFA EXODİA EL EXODİA EL KIRMIZI GÖZLÜ SİYAH EJDER HANE-HANE CELTİC MUHAFIZI CANAVARIN YENİDEN DOĞUŞU MAVİ GÖZLÜ BEYAZ EJDER 3 BAŞLI MAVİ GÖZLÜ BİN EJDER ZAMAN BÜYÜCÜSÜ BİRLEŞTİRME(POLEMİZYAZYON MUYDU HATURLAMIOURUM REMOVE TRAP MEZAR HIRZIZI KARA BÜYÜCÜ 3 DARK HOLE TRAP HOLE LÜTFEN KART TAKASLARINI ÖZEL MESAJ HALİNDE YAZIN