ya sen nerelisin sen az yugioh oyun kartı ismi versene ben bayiye vereyim alayim
ya bak istemiyosan söyleme nereli oldugunu yane fark etmez ben samsunluıyum babamın iş nedeniyle ordu aybastıya taşındık ben şu anda samsun dayım tatile geldim ona göre yugioh nasıl oynanıyor ya bir çocuk var benden güzel oynuyor bana ögretde bende oynayayim
ordamısın yoksa yavaşmı yazıyorsun he söylede bilek yani lütfen şu yugiohyuda bana iyice ögret ya şimdi ben bu yugiohda birşeyi anlamadım ya şu kart renkleri ne işe yarıyor bi söyle be kardeş duel masters biyonmu sen he bak kart ismi vereyim ::::::::::: ZIRHLI LAZERCİ VALDİOS KÜÇÜK DEV GETT KIZIL UZAY DEHŞETİ SU MUHAFIZI BOLŞEK EJDERHASI DEATH SMOKE(ÖLÜM DUMANI) KUTSAL AĞAÇ SENATİN
ya konuş san chavo :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hadi konuş
chavo seni unutmadık ok :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: chavo haydi konuşalım kardeş sen kaç yaşındasın he
biye yazmıyosun kardeş he chavo he söyle kardeş
konuşmak isteyen he
HEY KONUŞMAK İSTEYEN HE VARMI
walla pardon...uzun süre cvp yazamadım..mersinliyim ve 14 yasındayım...duel monsters bilmem...
eer bana elemental hero electrum ile elemental hero flame wingmanı bulursan bana hayatımın en mutlu gününü yaşatmış olursun..
oramısın chavo bende senin istediklerin yok kartlamın arasında senin istediklerinden 2 tanesi olması lazım ama kartlamı bulamıyorum beni anlıyorsun demi
ya saen neden yazmıyon ki ya bekliyom ya konuşmak isteyen varmı başka