arkadaşlar benim de çok iyi bir destem war...bende revival jam var
kuzenimle subatta maç yapacaz ve bu mac kimin daha güclü olduğunu belirleyecek son mac....
yeni bir strateji geliştirdim..jam defender(bende yok) eer revival jam ortada varsa kendi canavarlarımı
korumam yardım eder.revival jam sadece bir şekilde yok edilir.o kart onda yok...revival jam yok
edilemediği için jam defenderla birlikte canavarımın önüne geçerek yok edilmesini önleyecek...böylece ben
ortaya canavar koyabileceğim ve benim tuzak ve sihirli hiçbir kartı etki ettirmeyen bir kartım war onu da
sahaya koyunca o sihirli kart koyamayacak ve sadece canavarla saldırabilecek saldırılar etkisiz olunca da
ben yeneceğim....
lütfen biri bana JAM DEFENDER ı bulsun...birde kimse unutmasın JAM DEFENDER revival jam ortada yoksa bir
işe yaramaz...
güzell chavo
ewet güsel de iste JAM DEFENDER olsa tamda süper olacak ama....bugün yugioh gx booster packlerinden aldım hiç istemediim kartlar çıktı bendeki şans ta bu.......
ve en cok istediğim ELEMENTAL HERO ELECTRUM bunları oluşturabilecek her kartı bugün aldım..sizde olanları İSTER TAKAS İSTER PARA İSTER HER İKİSİ İLE DE karşılayabilirim...lütfen biraz yardımcı olun....MERSİNDE OTURUYORUM VE YUGİOH KARTI NEREDEYSE HİÇ GELMİYOR BURAYA...
yardım ederseniz cok minnettar olurum......
Arkadaşlar bende Şu Kartlar Var Aslında Cok Kötü Bir Deste Ama Yakında Mısır Tanrı Kartları Allıcam
Macig Cards:
Hamburger Recipe Cold Wave Turtle Oath Nobleman Of Extermination İnspection Messenger Of Peace Toon World Upstart Goblin Rising Air Current The Shallow Grave
Trap Cards:
Forced Requistion Metal Dedector Eatgaboon Trap Hole Major Riot The Eye Of Truth Enchanted Javelin Reverse Trap
Fision Cards:
Aslında Pegasusta VAZGEÇİLEN mi Öyle Bişey Var Ama Adını Unuttum
Monster Cards:
Hyozanryu Thousand-Eyes İdol Relinquishbd Man-eater Bug Mammoth Graveyard Mystic Horseman Sonic Bird Giant Turtle Who Feeds On Flames Witty Phantom Celtic Guardian Kojikocy Uraby Crab Turtle Destroyer Golem Koumory Dragon Battle Ox Dark Wirch Gyakutenno Megami Harpie's Brother La Jing The Mystical Genie Of The Lamp Spikebot Steel Ogre Grotto #2 Flame Champion (En Sevdiğim Card) Boar Soldier Hungry Burger Wingweaver
Arkadaşlar bende Şu Kartlar Var Aslında Cok Kötü Bir Deste Ama Yakında Mısır Tanrı Kartları Allıcam
Macig Cards:
Hamburger Recipe Cold Wave Turtle Oath Nobleman Of Extermination İnspection Messenger Of Peace Toon World Upstart Goblin Rising Air Current The Shallow Grave
Trap Cards:
Forced Requistion Metal Dedector Eatgaboon Trap Hole Major Riot The Eye Of Truth Enchanted Javelin Reverse Trap
Fision Cards:
Aslında Pegasusta VAZGEÇİLEN mi Öyle Bişey Var Ama Adını Unuttum
Monster Cards:
Hyozanryu Thousand-Eyes İdol Relinquishbd Man-eater Bug Mammoth Graveyard Mystic Horseman Sonic Bird Giant Turtle Who Feeds On Flames Witty Phantom Celtic Guardian Kojikocy Uraby Crab Turtle Destroyer Golem Koumory Dragon Battle Ox Dark Wirch Gyakutenno Megami Harpie's Brother La Jing The Mystical Genie Of The Lamp Spikebot Steel Ogre Grotto #2 Flame Champion (En Sevdiğim Card ) Boar Soldier Hungry Burger Wingweaver
Sizce İyi Mi??
chavo sana sorularım var
1. nasıl kart takas yapıcaz 2.nasıl kartlar teklif ediyon 3.boosterleri nerden alıyon
kargo ile sen bana ben sana göndericez...gönderdiğimizden emin olmak için kargo nosunu verecez birbirimize ben boosterlarımı kitapsandan alıom geldikçe......ayrıca booster siparis eden bir yerle görüstüm istedii boosterları alacam...İNSALLAH....
nasıl kartlalr dersen walla istediğin her karti söle asa göndercem ok