Şimdi Ara

Ytü mimarlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs sonucun 35k. Bu siralmada ytü mimarlik kazanilabilir mi ,forumda ytü mimarlik varsa mesaj atabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastian2121 -- 28 Nisan 2016; 23:04:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 70den bile kazanilir laf olarak degil canli olarak o puani yapip iyte mimarligi tercih eden bi tanidigim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 28 Nisan 2016; 22:54:15 >
  • Moralini bozmak gibi olmasın tatlım ama 30k bile zor görünüyor genel sıralama olarak bir göz attımda.
    15k ve 25k arası gelmiş bu doneme oyle kadar gorunuyor.
  • Jordan Belfort kullanıcısına yanıt
    Kardeşim saglam kasiyorum.Ama 2 senedir nalet olsun lys de şansim tutmuyor.zorlugu konusunda arkadaşindan biraz fikir sahibi olup bana mesaj olarak atsana.

• yalancisushi kullanıcısına yanıt
    Sence gerçekten öyle midir şekerim?
    Dogru siralama olarak biraz zor gözüküyor ama zaman gösterir herşeyi.

Tatlim arkadasin dedigi ygs siralamasi ordan cekebilir miyim diyor

• sebastian2121 S kullanıcısına yanıt
    Mat geo fizik saglamsa bi aksilik yasamadigin takdirde cekersin senin cekmen cok daha kolay.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İYTE Kimya Mühendisliği
    11 yıl önce açıldı
    İTÜ MİMARLIK
    6 yıl önce açıldı
    YTÜ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onu anladım hocam ben ygs olarak belırtmedıgı ıcın 35k ya lysyle cekmek ıstedıgını sandım o yuzden belırttım..
  • Jordan Belfort kullanıcısına yanıt
    Aslinda hedefim tıp ama işte tıpta biyolojim kötü.bir yandan da fizigim de ahim şahim degil.zaten bu hafta kimya mat bitiyor.haftaya var olan geimetri fizik temeli ile artik saglam bir şekilde bitirmeye çalişacm.fizik 20 üstü yaparsam kesin kaxanirim gibime geliyor.

Hata bende özür..düzeltim zaten

• Ben de tıp diyerek girdim kazanamadım. Ytü mimarlık 2. sınıftayım ve okulu bırakmak üzere çalışıyorum bu sene. Cidden içinde kalacağına inanıyorsan sakın gelme külfet oluyor her şey. Okul için soracağın bi şey olursa sorabilirsin. Bu ekteki ilk seneki lys sonucum yakın biraz başarı sıralaması olarak. Gayette çekebilirsin istediğin sürece çünkü benim bunu yaptığım sene bu senenin çeyreği kadar bilincim ve çalışmam yoktu.  Ytü  mimarlik

• ama yine de insana iyi ders veriyor sevmediğin bölümde okumak lys ve ygs çalışmak adına
  • decider D kullanıcısına yanıt
    3 soru soracam
    1.bölüm çok mu zor ondan mi birakmak istiyorsun yoksa başka nedenler mi var
    2.yukarida belirtmiştim asil hedef tıp belki ondan sonra diş olabilir ama mimarlik da hedeflerim arasinda.sence tıp kazanma ihtimalim ne ?
    3.egitimi konusunda biraz daha bilgi verebilirmisin?

• 1. Şöyle ki her bölüm okuyanına zor gelir ancak gerçeklere baktığında hatırı sayılır bir kırtasiye masrafı, hocaların egoları, çoğunluğu hiç bir temele bağlı olmayan tamamen göreceli dersler. Ama artılarına gelirsek bi şey yarattığında projeyi sanal veya maket olarak gördüğünde çok iyi hissettiriyor ve dünyaya bakış açın farkındalığın gelişiyor. Çizimi, bilgisayarı, kırtasiyeyi ve bir şeyler tasarlamayı, yaratmayı seviyorsan kesinlikle olman gereken bölümdür. Bana en ters gelen kısımları belirli bi bilginin, anlayışın olmaması; 7/24 çalışırsın hiç bi şey çıkmayabilir beğenilmeyebilir ama 6 saat çalışırsın bayılabilirler ve jüri bitti oh rahatız düşüncesi yok proje teslim edilene kadar ayrıca jüriye en az 3 hoca bakar senin hocanın uygulattığı şeyi acımadan eleştirirler senin hocanın sesi çıkmaz.
    2. Full yaparsan 1200. bile olabilirsin bu tabiki de kolay değil ama forumda 26k dan 5k ya çekenin ss ini gördüm bu tamamen çalışmana bağlı.
    3. Eğitim olarak gayet iyidir okul hocalar yakındır diğer okullardaki gibi ders verip gitmezler seninle ilgilenir hatta dışarıda vakit bile geçirirler. Sınıflar ve hocaların odaları yan yanadır istediğini gidip sorarsın ilgilenirler. Bilgisayara ve detaylı çizime önem veriyorlar. Örneğin isim vermeyeyim en iyi görülen mimarlık fakültesindeki 4. sınıf arkadaşımdan projesini ve örnek olsun diye 1/50 planını istedim biz yapmıyoruz öyle şeyler dedi. Teknik anlamda iyi yetiştiren hatta süründüren bir okul, tasarım senin kendini geliştirmene kalıyor ama.

• decider D kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum! Ne yapacagimi ne edecegimi.daha sinava girmedik ama bu konular kafamı çok kurcaliyor.düşünsene full ezberle geldigin mimarlikta karşina tasarim çizme dersi çikmiş ne yapacan o anda.formul yok, bilgi yok yetenegine kalmiş.güven konusunda çok güveniyorum kendime ama ezbere olan sistemde ne yapacagimi cidden bilmiyorum.herkes zaten zor diyiyor mimarliga.sevme konusunda ise benden seveni yok ama sevmekte yetmiyor hocam işte.2 AY KALDI NE OLACAKSA OLSUN ARTIK

• .

• Ve ytu mimarligi kazandi... ama dis yazdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Belfort

Ve ytu mimarligi kazandi... ama dis yazdi...

Ytü  mimarlik

kim uyandırdı la beni D:as :sda:DA

bro harbiden yaw ytü dedik dedik dişe gittik :))

BEN BELE VAZİYETE SOXAM

• sebastian2121 S kullanıcısına yanıt
    napalım qardaşım həyat bu müəyyən olmur işdə xeyirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Belfort

napalım qardaşım həyat bu müəyyən olmur işdə xeyirli olsun

hamımız üçün

amma səninlə eyni universitetdə oxumaq gözəl olardı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.