Şimdi Ara

YTÜ İktisat yazan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 52k'dayım belki gelir diye yazdım bakalım.

• gelir hocam da yazık etmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryptox

gelir hocam da yazık etmişsin

Neden ki hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • natnops kullanıcısına yanıt
    Hocam 50 k da iktisat yazman bence saçma olmuş şöyle bi durum var artık odtü ve boğaziçi dışında iktisatın bir esprisi kalmamış durumda o kadar çok iktisatçı var ki (sadece şunu diyebilirim işletme den kesinlikle daha iyi daha sayısal analitik bir bölüm) kendini geliştirme alanın kişisel bazda olsun su gibi ingilizce bilmen sadece başlangıç evresi eminim ilk olarak şirketler de çalışma ilk önceliğin veya şuan düşündüğün fakat artık gerçekten zor broker türü bir işe el atıyım desen bilemiyorum eskisi gibi değil hocam hakkında tabi ki hayırlısı olsun fakat mantıklı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryptox

Hocam 50 k da iktisat yazman bence saçma olmuş şöyle bi durum var artık odtü ve boğaziçi dışında iktisatın bir esprisi kalmamış durumda o kadar çok iktisatçı var ki (sadece şunu diyebilirim işletme den kesinlikle daha iyi daha sayısal analitik bir bölüm) kendini geliştirme alanın kişisel bazda olsun su gibi ingilizce bilmen sadece başlangıç evresi eminim ilk olarak şirketler de çalışma ilk önceliğin veya şuan düşündüğün fakat artık gerçekten zor broker türü bir işe el atıyım desen bilemiyorum eskisi gibi değil hocam hakkında tabi ki hayırlısı olsun fakat mantıklı değil

Hocam 50k'da ne yazabilirim ki? PDR felan diyorsan bence boş işler. Evet, iktisat okuyan çok kişi var ama ingilizce iktisat okuyan az kişi var. Bu bölümde okuyan kişilerden yorumlar aldım. Bankada yüksek maaşlı bölümlerde çalışıyorlar.

• Benim sıralamam tuttuğu halde yazmadım mezuna kaldım işsiz kalırım diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavizer78

Benim sıralamam tuttuğu halde yazmadım mezuna kaldım işsiz kalırım diye

Aynen hocam ben işsiz kalacağımı bile bile yazdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ UOLP YAZANLAR BURDA MI?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.